Vastuskó Budapest

Vastuskó BudapestVastuskó Budapest
Vastuskó BudapestVastuskó Budapest
9 fotó

Vastuskó Budapest bemutatkozása

A fatönk, mely vaslemezzel van burkolva eredetileg egy fűszerbolt táblája volt. Körülbelül 1,5 méter magas a vastuskó, amit az Iskola utca és Vám utca sarkán találhattok. Felirata szerint 1960 végéig állt itt az eredeti, XIX. században készült tuskó, az utókornak a másolata maradt meg.

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti
Hotel FIT Hévíz - Napi ár félpanzióval
Hotel FIT Hévíz
41.400 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Vastuskó Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4222 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 118124 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 10.barátokkal járt itt
Nem tudnám megmondani, hány alkalommal jöttem már el erre, de biztosan 100-nál többször. Vagy figyelmetlen voltam, vagy csak egyszerűen nem tűnt fel, amióta viszont észrevettem, azóta magam sem értem, hogy nem lehetett ezt a "valamit" észrevenni. Szóval a helyszín az I. kerület, Víziváros, szintén kedvenc városrészek egyike Budapesten belül, az Iskola utca és a Vám utca sarka.
Vastuskó Budapest - Külső képVastuskó Budapest - Külső képVastuskó Budapest - Külső képVastuskó Budapest - Külső képVastuskó Budapest - Külső kép
Még több kép (2 db) >>
2069
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1059 városban járt márFelfedező - 3345 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68592 feltöltött kép
Érdekes 2023. április 18.egyedül járt itt
Nem sok vastuskóról tudok. Azt biztos, hogy amit ismerek, az Győrben van, a város legöregebb házának sarkán, a Széchenyi téren. Akkor ott méltattam is. Ez a budai meg hát. . . észrevétlen? Észrevehető? Na, mondjunk egy példát rá: itt dolgoztam, ebben a fehér házban évekig, ami srégen szemben áll vele.
Még több kép (1 db) >>