A négycsillagos Hotel Caramell az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A feng shui elvei alapján energetizált ház felkészült szakembergárdával, különleges belső építészeti megoldásokkal, valamint a legújabb és legmodernebb külső-belső felszereltséggel várja kedves vendégeit.
Minden nagyon szép és jó volt ,nagyon tetszett az ázsiai filing,az ételek minősége és választéka kiváló a személyzet udvarias,a fittnes része is nagyon jó,a környezet,csodálatos,viszont ugy gondolom,a parkolás lehetne ingyenes.
Szálláshely ,ízléses kialakítás,mivel mi kutyabarát szobát kértünk ennek megfelelőt kaptunk,de a tisztaság nem volt makulátlan,-pókhálók a lámpákon,a sarkok porosak. Félpanziós ellátást kértünk,a reggelinél a sajtok és felvágottak,csak egy kiadagolt lefóliázott tányéron érkezett ha kérte a vendég,-ez nagyon fura volt.
A vacsora választékából lehetett találni megfelelőt,de a levesek ízetlenek voltak. A látványkonyha jó ötlet,de ötletesebb ételeket kellene kitalálni oda. A wellnes,és a szálloda környezete viszont kiváló. A személyzet nagyon kedves,mindig előre köszönnek.
Két éjszakát töltöttünk a Caramell-ben a 15 éves fiunkkal. A szálloda méltó az elismerésre, kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt szinte minden korosztály számára. A szálloda területét tulajdonképp nem hagytuk el a 3 nap alatt és egy kicsit sem unatkoztunk.
A Kristály Torony Kalandpark, a különböző játékok: a bowling, a csocsó, a sakk, és a wellness részleg is kiváló kikapcsolódási és feltöltődési lehetőségeket nyújt. Az étteremmel is nagyon elégedettek voltunk, a személyzettel is. A szálloda igényes, szépen berendezett szobákkal. Ha lehetőségünk lesz, még visszatérünk.
Immáron harmadszor jártam Önöknél. Most a vírus utáni ujrakezdés alatt voltunk 3 kellemes napot. Mint eddig is nagyon jó volt minden. z alkalmazottak készségesek, barátságosak, és csak mosolygó arc nézett vissza ránk. Az egész épületben kellemes illat, tisztaság, és minden olyan amitől jól éreztük magunkat.
Még biztosan találkozunk, mivel azt csicseregték a madarak, hogy útban a gyógyvíz, ezt pedig majd ki kell próbálni. Az étteremben minden flottul ment. Finom kaják , gyors kiszolgálás. a medence nagyon jó volt, az animátor által tartott vizo tornát is kétszer elcsíptük. Jó olyan helyre visszatérni, ahol a magyar vendég is vendég! Csak javasolni tudom mindenkinek. Szép csendes helyen van az Európai úton. Ja még az is az állomásra is kivittek minket.
Alapjában véve nagyon tetszett. Két dolog amin érdemes lenne javítani. A reggelinél a kenyeret első nap nagyon későn de megkaptuk, második reggel viszont nem ért oda mire befejeztük a reggelit. Kevés asztal volt előkészítve a reggelihez, mindenért menni kellett egy kört, pohár, kávéscsésze. . . . .
A szauna szeánszok fantasztikus jók voltak, a pihenőszobákat viszont a külsős vendégek társalgónak használják, lehetetlen pihenni. Minden más szuper volt! Köszönjük.
Caramell Premium Resort válasza
Kedves Tünde,köszönjük értékelését! Nagyon sajnáljuk, hogy szolgáltatásaink színvonala csalódást okozott Önöknek! Reméljük, hogy a jövőben újra ellátogatnak hozzánk és lehetőségünk lesz bizonyítani, hogy az Önök segítségével is, sikerült a hibákat kijavítani! Sok szeretettel várjuk vissza szállodánkba!
Nagyon vegyes a véleményem a szállással kapcsolatban. A 4* superior szintet nem üti meg semmiképpen. A szobákban a légkondicionálás nem szabályozható és 27 fokos szobában nem a legkellemesebb aludni. Úgy gondolom hogy nyáron amikor napközben 32-33 fok van, már illene bekapcsolni a légkondikat központilag, hamár egyénileg nem szabályozható.
A bárban a személyzet nagyon gyenge egy mojitot rumos savanyú limonádénak eladni azért elég erős, a konyha minősége egy mezei étkezdének felel meg, mind választékban, mind minőségben. A wellness részleg jól felszerelt és a külsős masszázs személyzet nagyon jó, ha minden körülbelül azt a szintet hozná mint a wellness akkor bezélhetnénk egy 4* superior szintről de ettől nagyon messze van a hely.
Ez volt az első 4 csillagos élményem, így összehasonlítási alapom nincs, DE a szoba kényelmes és jól felszerelt, külön tetszett a kis varrókészlet, ami pont kapóra jött az éppen akkor elfeslő ruhámhoz. Az étel-és italválaszték ízletes és bőséges, és nagyon figyelmesek a kikészített digitális mérleggel, gondolván azokra, akiknek grammra pontosan kell étkezniük.
A személyzet kedves és a "pöti malőrünk" megoldásához is készségesen, megértően álltak. :) Szombati programként megnéztük Kiss Balázs bűvész-művész úr műsorát, amit felnőttként is nagyon élveztünk. :))
Ami kicsit negatívan érintett, az a fizetős parkolás. Úgy gondolnám ez igazán benne lehetne a szolgáltatás árában. Nem tetszett továbbá, hogy vacsoránál még egy kancsó víz se volt kikészítve az asztalra, ellenben nagyjából (nem emlékszem pontosan) 700 Ft-ért lehetett rendelni egy kis (tán 2,5 dl) üveges ásványvizet. (Míg az ajándékboltban 290 Ft-ért árulták a 1,5 literes vizet. ) A zuhanyzónál a függönyös megoldás is átgondolandó, hiába használtuk rendeltetésszerűen, ugyanúgy úszott az egész fürdőszoba. Összességében egy kellemes hétvégét töltöttünk el a szállodában, szerintem visszatérünk ide a későbbiek folyamán. :)
Caramell Premium Resort válasza
Kedves Tímea! Köszönjük szépen az értékelést, illetve az építő kritikát! Örömmel fogadtuk, hogy elégedettek voltak kollégáink munkájával, illetve hogy elnyerte tetszésüket az étel kínálatunk. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba egy másik időpontban! Üdvözlettel: Caramell Premium Resort****superior
2020. július 8., Caramell Premium Resort****superior, Caramell Premium Resort
Szinte hibátlan volt a pihenés. Rendezvény utáni, éjszakába nyúló buli miatt nem tudtunk aludni,jobb lett volna az épület másik oldalán egy szoba. Ezen kívül minden kiváló volt. Tiszta szoba,jó felszereltség,jó wifi,kedves alkalmazottak,elképesztően bőséges és finom reggeli/vacsora. Jó elhelyezkedés,jó parkolás. A szállodai wellnesben nem voltunk.
Kifogastalan és változatos ételek, sokféle wellness lehetőség. Szoba extra nagy és kényelmes volt. Nagyon udvarias, segítőkész személyzet. Lehetne picit több házon belüli szórakozási lehetőség a fürdőzésen és a bowlingozáson kívül, mivel eléggél messze van mindentől a szálloda.
Két éjszakát töltöttünk Bükfürdőn a Caramell Hotelben. Egyetlen csalódás, hogy nem volt gyógyvizes medence. A szoba, fürdőszoba tágas, világos, tiszta, csendes, az ágy kényelmes, viszont a TV csatornák igen korlátozott számban álltak csak rendelkezésre.
A személyzet kedves, udvarias, de a szóbeli tájékoztatás nyújtása részükről nem volt teljes körű, ezért mindent külön kellett kérdezni, amelyre viszont késséggel adtak felvilágosítást. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek. Biztos, hogy még visszatérünk a párommal.