A megye középsőnyugati részén, a Zselic délkeleti részén fekszik, közel a Mecsek nyugati nyúlványaihoz, az Okor nevű patak (más néven: Bükkösdi-víz) völgyében. Nevezetességei: római katolikus templom, Petrovszky-kastély, Jeszenszky-kastély.
Nagyvonalú, emberi és szívbéli fogadtatás, rugalmasság.... amiért kevesebb vegetariánus étel volt aznap, a tulajdonos ajándék görög salátát kínált fel, ami ráadásul nagyon finom volt! Az étterem gyönyörű természeti közegben van - érződik a szívből élt emberség.
Az étel minősége elfogadható volt, az ár/érték arány már kevésbé. A staff több tagja is bicskanyitogató stílusban beszélt a kollégáimmal és egyikőjüknek még a pénzét is visszadobták, amikor az megjegyzést tett az étel mennyiségére. Nyugodt szívvel senkinek sem ajánlanám, de az ökopark rész szép.
Többekkel ellentétben mi elolvastuk mi van az internetes oldalukon. Nagyjából. Ez egy kórház, térítéses, szállodai színvonalú épületszárnya. Vagyis nem wellness, hanem egy jó szállás. Ehhez képest gyógymedencék (hétvégén is), szauna, masszázs, csomó más szolgáltatás. Ki is hagytuk a...