A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A személyzet közül mindenki kedves és barátságos,miután kis gyermek is volt velünk rá külön figyelemmel voltak a pincérek is akik segítőkészek voltak. A hotel tiszta és szép. Remek szolgáltatásai vannak (masszázs,medencék,jakuzzi,játszó szoba. . . .
) Amit hiányoltam:kisgyermekekre oda kell figyelni a szobában,mert elég alacsonyan vannak a konektorok és nincs bennük vak dugó,és jó lett volna,ha van külső játszótér is a kicsiknek. De mindent összevetve,nekünk tetszett és ha minden úgy alakul ahogy szeretnénk,akkor vissza megyünk még legkésőbb jövőre is :)
Nagyon udvarias,kedves és segítőkész személyzet. Tisztaság az egész szállodában, kellemes levegő mindenhol(nem terjeng ételszag,füst). Éttermi szolgáltatás nagyon, nagyon ízletes ételeket főztek,mindenki számára volt megfelelő, bőséges választék. Gyerekek számára ötletes, vidám programokat szerveztek.
Felnőttek a medencék, szaunák és egyéb szolgáltatások mellett élvezhették a napozást is. Kellemes volt a szoba, de egy kis negatívum, hogy a kihúzhatós ágy már nem illett a képbe. Összességében egy nagyon szuper hetet töltöttünk a Hotel Aquarellben.
Nagyon szép, kellemes 3 napot (2 éjszakát) töltöttünk a ceglédi Hotel Aquarell-ben, míg kint fújt a szél és esett az eső, odabent békésen teltek az órák a medencékben, még vízi tornán is részt vettünk, mely teljesen feldobta a napunkat! A hotel személyzete maximálisan figyelmes, kedves volt, melyért ezúton is köszönetünket fejezzük ki! Kívánok Mindenkinek ilyen szép pihenést!
Már többször jártunk a szállodában, és mindig kedvesen, udvariasan fogadtak. A recepción a megszokott udvariassággal katuk meg a szobát. A Wellness részleg megfelelő, ötletes, hogy külön van a gyerekeknek és az idősebb korosztálynak a gyógyvízes medence. Az étterem szép, elegáns, bár az iatl árak egy kicsit " húzósak". Jól éreztük magunkat, valószínüleg jövünk még. Üdv: Nemeskerike
A szálloda megérdemli a négy csillagot,elegáns, szép és tiszta volt minden. Az aula világos, sok zöld növénnyel. A szoba is kellemes volt,tágas,az ágy jó, bár a párna itt is túl puha volt,így jól jött az általam vitt saját memória párna. Télen, januárban voltunk, mégsem fáztunk soha sehol.
A fürdőrész is megfelelő,de nem túl nagy, érezhetően hiányzik egy kinti, télen is használható gyógyvizes medence. Az egyetlen problémánk a főpincérrel volt, nem az ételek választékával és minőségével. Az igaz, hogy én sem néztem meg külön van-e dress code az étkezésnél, de sem a foglaláskor, sem a megérkezésünkkor nem szóltak előre és nem figyelmeztettek. Elképesztő megalázóan és durván figyelmeztetett erre a főpincér az étterem ajtajában a többi vendég előtt. Természetesen nem munkásruhában voltam, minden bűnöm annyi volt, hogy felmertem venni a Gucci melegítőmet és a La Martina felsőmet, és nem egy 30 éves május 1 ruhagyárban készült kosztümben voltam, mint az előttem étkező nő. Az ételek tényleg finomak! Hátránya még annyi, hogy messzi van a várostól.
Maximális tisztaság, kellemes, kényelmes szobák. Csend. Az étterem (is) még több csillagot érdemelne:)Kedves, mosolygós, figyelmes kiszolgálás! Kellemes, pihentető napokat töltöttünk itt. Ha tehetjük, visszatérünk! (És a kozmetikus is csodákat művel! ) Külön tetszett, hogy egyik alkalommal kádas fürdőszobát kaptunk.
2 csap tartozott a kádhoz. . . mert a saját fürdőszobában is lehetett a gyógyvízzel megtölteni a kádat. Az építészeti megoldások külön figyelmet érdemelnek. Az üvegtetejű medenceteret veszi körbe maga a szálloda. A liftből is átlátni a medencetérre. Világos, kellemes megoldások.
2012 februárjában jártunk a hotelben,kettesben a férjemmel. egy nyereményjátékon nyertem egy kétnapos egy éjszakás wellnest. Már a megérkezéskor is kellemes meglepetés ért bennünket,mivel hamarabb érkeztünk megnézték,hogy elkészült-e a szobánk és hamarabb elfoglalhattuk. Nagyon tetszett a szoba és nagyon kényelmes volt.
a wellness részleg nagyon szuper és tiszta volt. a wellness elemek folyamatosan müködtek. Személyzet nagyon figyelmes és segítő kész. Fantasztikus volt az ellátás finomabbnál finomabb ételek közül válogathattunk. Nagyon szívesen vissza mennék mert nagyon rövid volt az ott töltött idő
Kellemes napokat töltöttünk itt már többször is. Remek a wellness részleg, megbízhatóak a gyerekfelügyelők. A megőrzőben több korosztály igényét is ki tudják elégíteni. Kiemelkedő volt a személyzet kedvessége és a szakmai felkészültsége. Ételeik kitűnőek, változatosak, ízletesek. Tisztaság, felszereltség nagyon jó. Bármikor szívesen visszamennénk.
Mozgássérültként (csak egy lábam van) minden szolgáltatást segitség nélkül is igénybe tudtam venni, bár a személyzet minden esetben felajánlotta a segitségét. Kiemelkedő volt a személyzet kedvessége és a szakmai felkészültsége. Az élménymedence igazán élmény volt.
Egyedül a fürdőszobai 1 db kis törölközőt tartottam kevésnek , a medencéknél viszont kiválóan meg van oldva. Az étkezéseknél talán a kerekesszékeseknek segitene egy tálca hogy ne kelljen minden étel választásánál többször is az asztalhoz menni. Nagyon kellemes két nap volt.
Nagyon kellemes 2 napot töltöttünk kollégáimmal ebben a szállodában. Nagyszerű vizes szolgáltatások, bőséges és ízletes ételek, kiváló szolgáltatások jellemezték ezt a néhány órát. Mindenféleképpen ajánlom annak,aki nyugalmas, csöndes, pihentető napokra vágyik akár a családjával, akár a barátaival vagy a kedvesével. Én mindenképpen ellátogatok még, ahányszor csak tehetem.