seteutazó étterem értékelései

Értékelései
4
12
13
1
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg seteutazó értékeléseit!

Olvasd el seteutazó étterem értékeléseit!

Hatvan felé félúton -

Pillangó Cukrászda Hatvan

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 17.
Nagyon meleg volt és úgy gondoltuk betérünk egy kis fagyizásra, sütire.Két oldalról közelíthető meg. Mi az árnyékos oldalra ültünk. Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Semmi extra, árak valóban magasak, pedig a Múzeumban kapott kuponfüzet kedvezményét is igénybe vettük. Nem tudom kihez-mihez alakították az árakat?
Megosztom
Szívesen ebédelünk itt -

Kastélykert Fogadó Étterme Szeged

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 21.
Ha erre járunk és pont ebédidő van szívesen betérünk. Gyors, de nem utolsó sorban udvarias a kiszolgálás. Most a járvány idején egy kicsit másképp működik, de nagyon rugalmasan megoldották a "svédasztalos" jelleget. Úgy gondolom, hogy mindenki tud magának,ízlésének megfelelő ebédet választani.
Megosztom
Többet vártunk -

Nimród Bioétterem Karcag

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 21.
Közeli fürdőben jártunk és úgy gondoltuk, hogy itt ebédelünk.Udvarias kiszolgálásban volt részünk,aránylag nem kellett sokat várni, de az étel amit felszolgáltak nem az étteremhez illő volt. A hús rágós, a sült burgonya mintha újra lett volna melegítve. Röviden: csalódás volt és az ár is elég magas a színvonalhoz képest.
Megosztom
Jó választás volt -

Elizabeth Étterem Cserkeszőlő

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Jó választás volt az étterem. Nem kellett túl sokat várni a vacsora elkészültére. Jó ízű,elég adag mennyiséget szolgáltak fel. Udvarias gyors kiszolgálásban volt részünk. Hangulatos terasszal rendelkező vendéglátó hely, közvetlen a strand mellett,de a strand felől is van kiszolgálás. Átlagos vendéglátói árakkal. Csak ajánlani tudom.
Megosztom
Sokkal többet vártam -

Kiskézműves Cukrászda Békéscsaba

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 18.
Napokban tértünk be, pontosabban ültünk ki kávézni. Gondoltuk szép napos időben kint foglalunk helyet Nem sokat kellett várni az igaz,nem is voltak sokan de a kiszolgálással nem voltunk elégedettek. Kicsit unott volt a felszolgáló. A kávé sem volt extra. Borravalót kevesellte látszott rajta. Én csak akkor szoktam adni, ha "megérdemlik".
Megosztom
Gyors ebédre vágysz? Szlovák étterem! -

Szlovák Étterem Békéscsaba

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
Gyors menü kiszolgálás
Város központjában, autóval is könnyen megközelíthető,kissé régi-módinak tűnő hely.Utóbbi időben többször megfordultunk az étteremben. Változó íz és minőség jellemzi az ételt ami heti menüt illeti.A kiszolgálás gyors,udvarias volt, nem kellett sokat várni.Friss víz mindig az asztalon.
Megosztom
Magyarország legfinomabb fagylaltja itt kapható -

Marcipán Cukrászda Dunaföldvár

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12.
Évek óta ha erre járunk mindegy, hogy tél vagy nyár betérünk ide. Itt van országunk legjobb fagylaltja és a sütemények is finomak. Nagyon hangulatos, tiszta és rendezett cukrászda. Irigylem is a helyieket ezért. Volt egy kis felfordulás a környéken a felújítás miatt,amikor itt jártunk, de nem szegte kedvünket a fagylaltozáshoz.
Megosztom
Drága, de meg kell kóstolni. -

Harrer Cukrászda Sopron

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 12.
Véletlenül hallottunk a cukrászdáról. Arról amelyikben a csokoládé gyártást is meglehet nézni. Nem volt egyszerű ide találni. Sokan voltak, de a kiszolgálás gyors volt. Csokoládé és a sütemény drága, de különleges amit feltétlen meg kell kóstolni,igazi ínyenceknek való. A gyárba nem sikerült bejutni,mert sokat kellett volna várni A fagylalt átlagos, semmi extra.
Megosztom
Késő őszi napra -

Party Pizzéria Balatonkenese

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 15.
Hűvös októberi napon jártunk itt. Fedett terasz részen ültünk le,kényelmes,párnázott karosszékekre és takarót ajánlottak, ha esetleg fáznánk. Udvarias,készséges,gyors kiszolgálást kaptunk annak ellenére,hogy sokan voltak. Az étel finom volt,csak az ár "balatoni" és kizárólag készpénzzel lehet fizetni. Remek kilátás van a Balatonra, akár lehet egyet sétálni is.
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 14.
Mi többször jártunk már ebben az étteremben. Udvarias, gyors kiszolgálás és az ár is megfelelő. Hétfőtől-szombatig többféle menüből is választhatunk ebédet. Az asztalon víz vagy limonádé várja a kedves vendégeket,de volt amikor friss pogácsa kínáltatta magát. Az étel ízletes, kellő adagokat szolgálnak fel. Sokan járnak ide ebédelni.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX