AZ interneten találtam ezt a kis panziót,és egyből lecsaptam rá a neve miatt is,meg gondoltam 20e Ft-ot megér 1 próbát. Teljes ellátásért+ fürdőbelépő a vulkán fürdőbe 2 fő/2 éj próba szerencse,és a szerencse malac mellénk szegődött. A reggelit a főnök készíti,friss kávéval fogadva amíg elkészül a meleg,vagy hideg reggeli.
Az ebéd és vacsora menüválasztásos,de bőséges sőt desszert is van,csakhogy adjunk a diétának. Látszik,hogy jó a konyha,mert pörög a nép kajaidőben,na meg a pincérek sem unatkoznak,röpködnek az asztalok között. Délután kis kirándulás a kihalt vulkánnál,majd 1 jó fürdés a vulkán fürdőbe. /a városban minden a vulkánról van elnevezve/Nagyon meglepődtünk hogy 1 ilyen szép és jó adottságokkal rendelkező fürdő mennyire nincs kihasználva,de legalább lehetett pihenni,Szaunázás,masszázs és 1 jó úszás után vissza a panzióba,ahol már várt a finom vacsi,a kellemes kis teraszon. Mikor eljöttünk ,tényleg olyan érzésünk volt,mintha már jártunk volna itt,vagy ha visszatérünk, akkor lesz ilyen?