A Club Dobogómajor hotel a Balaton és Hévíz között kínál szállást - kényelmes apartmanokkal, stúdiószobákkal, saját étteremmel, hatalmas zöldterülettel, kényeztető szolgáltatásokkal valamint számos sportolási lehetőséggel várja a pihenésre vágyókat.
Nagyon jó környezet, kényelmes szobák. Kitűnő szilveszteri program a Bezerits borházzal. Amit külön kiemelnénk az előzetes egyeztetések telefonon, a korrekt módon történő tájékoztatás.
Elégedettek voltunk a szálláshellyel. Évforduló alkalmából jártunk Cserszegtomajon. A reggeli, és a vacsora nagyon finom volt. A szoba tágas. Szép tavaszi hétvégét töltöttünk el a szálláshelyen. Csak párom próbáltam ki a wellness részleget. Legközelebb is szeretném kipróbálni a wellness részleget, páromnak nagyon tetszett.
A minket fogadó recepciós hölgy nagyon kedves volt. Lehetett SZÉP kártyával fizetni, ami pozitívum.
Club Dobogómajor válasza
Kedves Vendégünk!
Nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték Magukat nálunk és elégedetten távoztak szállodánkból. Bízunk benne, hogy a jövőben is még vendégül láthatjuk Önöket!
2015. október 20., Club Dobogómajor, vendégkapcsolati manager
Dobogómajor 15 perc sétára van a hévízi tófürdő bejáratától, autóval vagy helyi busszal pár perc alatt megközelíthető. A busz megállója a szállás főbejáratánál van. A park gyönyörű, gondozott, az apartmanok tágasak és jól felszereltek, egyedül a légkondi hiányzik (kánikulában nagyon meleg).
A teltház ellenére 16 óra helyett (ez a klubrendszer sajátossága) már 14 órakor el tudtuk foglalni a szobát. Addig kényelmesen megebédeltünk a club éttermében, ahol napi ebéd menüt lehet kapni 1. 500 Ft-ért. A reggeli svédasztalos, de csak hideg élelmiszert tartalmaz. Ehhez képest drágának találtuk. Választék van és finom is, de minden nap ugyanaz és a később érkezőknek már nem biztos, hogy jut mindenből. Vacsorára bizonyos napokon grill est vagy kemencés est van, fix összeggel, korlátlan fogyasztással. A többi napon a la carte fogyasztás, az étlapon zalai specialitások is megtalálhatóak. Az étterem terasz része nagyon tetszett. Saját kemencével rendelkezik, ahol 17 óra után pizzát is sütnek, ami isteni finom. A kinti medence vize hideg, csak kánikulában jó. Két wellness részlege is van, külön épületekben, az egyik csak felnőttek számára, ami csendesebb. Kisgyermekeseknek különösen ajánlom, mert rengeteg szórakozási lehetőség biztosított a számukra a clubon belül. A személyzet nagyon kedves, igyekeznek a vendégek minden kívánságát teljesíteni.
pihenéssel szorakozással eltöltött 1hét már tienegy éve. Délelött wellness részleg/szauna-pezsgöfürdö/. Délután séta-olvasás. Este 2ora uszás göz-infra szauna,pihenés a sókamrában Egy kellemesen elsuhant hét után belevághatun a szürke hétköznapokba. Ajánlom mindenkinek aki egy tavasz elötti feltöltödésre vágyik. Tiszta környezet aHévizi tó 10 perces sétával elérhető.
Harmadszor jártunk Dobogómajorban,a második alkalommal éreztük a legjobban magunkat. Talán az is közrejátszott, hogy akkor gyönyörű idő volt, most meg nyirkos, esős. a hely nagyon tetszik, szépek az apartmanok, rendben van tartva a környezet. Sokfelé lehet kirándulni, de ha valaki csak pihenni akar, akkor is megvan rá minden lehetősége.
Tetszik, hogy kutyát is lehet vinni, bár mi még nem vittünk, de a lehetőség adott. A személyzet kedves és segítőkész, az étteremben finomat ettünk. Remélem, eljutunk még ide!
Minden évben május elején egy hetet itt töltünk. Nagyon szeretjük ezt a csodás üdülőhelyet. Kényelmes, mindennel felszerelt apartmanok, étterem, wellness részleg, lovarda, teniszpálya, bérelhető kerékpárok, szabadtéri úszómedence, játszótér, hatalmas, szépen gondozott park. Minden korosztály megtalálja a legmegfelelőbb elfoglaltságot.
A Hévízi tó 20 perc sétával elérhető, ahol minden évszakban kényelmesen gyógyulhatunk a gyógyvízben. A közelben sok érdekes látnivaló: Keszthely, a Hévízi szőlőhegy, repülőtér, séta a Balaton partján. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
A családommal egy hosszú hétvégét töltöttünk itt. A szállás a lehető legjobb volt, tökéletes kisgyermekes családoknak is. A nyári melegben a medencék vize tökéletes volt, rosszabb idő esetén pedig a beltéri medencékben is jól kikapcsolódhattunk. A svédasztalos reggelin rengeteg étel közül válogathattunk.
Egy majoron belüli bárban a pincér nagyon aranyos volt, jól el tudtunk vele beszélgetni. Életem eddigi legfinomabb pizzáját itt fogyasztottam és a koktélok is nagyon finomak voltak.
Egy hetet töltünk itt feleségemmel, igen szép környezetben, ílyenkor tavasszal amikor a természet kinyillik igen szép a környezet. Az appartman amiben elhelyezést nyertünk nagyon szép és jó minden szempontból.
Akkor arról néhány szót ami nem nyerte meg a tetszésemet, a telep forgalmához viszonyítva a wellness nagyon kicsi kapacitásu, az internet szolgáltatásért igen borsos árat kérnek, a wi-fi csatlakozás díja egy hétre 3000 Ft amit tulzásnak tartok, főleg azt figyelembe véve, hogy egyébb hasonló helyeken a wi-fi csatlakozás díjmentes, még ugyanezen tulaj más szálláshelyein is pl. a Keszthely-i és Héví-i appartman szállókban. Ugy vélem nem lenne túlzott elvárás, hogy a fogadó épületben legyenek napilapok amit a vendégek olvashatnának, de nincsenek, és amikor a megkérdeztem a recepción dolgozót, hogy nincs e frissebb ujság annál mint ami kivan rakva (2-3 hetesek) akkor az volt a válasz "mi nem tartunk ujságot ezeket valaki hagyta ott". Ami a gasztronómiát illeti a szakácsnak volna még mit tanulnia, viszont a felszolgáló személyzet nagyon kedves és udvarias.
Családommal együtt minden évben 1 hetet töltünk itt ..Csodálatos hely .Csak ajánlani tudom mindenkinek.Itt minden egy helyen megtalálható.Lovaglás,természet, gyerek centrikus hely.Aki teheti látogasson el ide és saját szemével megtapasztalhatja ezt a hatalmas területen elhelyezkedő csodálatos üdülőt!
Húsvét hétvégéjét töltöttük a szálláshelyen. Az apartmanunk nagyon szép volt, tágas, és mindennel felszerelt. A személyzet kedves, segítőkész. A wellness részleg hangulatos. Mindenkinek ajánlom a szálláshelyet, aki vágyik a csendre, "falusias" környezetre, feltöltődésre. Tényleg egy komplexum, ahol az ember mindent megtalál.
Az éttermi dolgozókat is csak dicsérni lehet. Pozitívum, hogy állatbarát szálláshely. A lovak, szamarak, kisállatok megfigyelése, simogatása, egy állatbarát számára igazi öröm. Negatívumként jegyezném meg, hogy egyes szolgáltatások drágák (pl. tenisz). A konyhából minőségi, nagyon finom ételeket kaptunk, azonban nem volt túl bőséges az adag. Bízom benne, hogy nemsokára ismét lehetőségünk lesz itt pihenni. Nagyon jól éreztük magunkat!