Néhány napja Budapestről Soltvadkertre tartva megálltunk Bócsán a Flóra vendéglőben, ahol csomagoltattunk egy kis adag csirkezúzapörköltet galuskával, valamint egy adag pacalt. Valamit elszámolhattak, azt hiszem, a zúzából teljes adagot számláztak, ezt csak később vettem észre. Mindkét fogás...
Azt gondolom,hogy egy cigány pecsenye nem párolt húsból készülborzalmas főtt hús állaga volt.. és kb 45-50-perc volt mire ki hozták.most voltunk másodszor Pár éve voltunk előszőr akkor brassóit kértük akkor főtt krumplival hozták ki mert nem volt idejük ki sütni a krumplit Ár érték arány 0
Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Némi problémánk az étkeztetéssel adódott. A reggelinél az egyik nap a reggeliztető személyzet figyelmes volt, folyamatosan töltötték a svédasztalt, viszont a másik nap ennek teljes ellentéte fogadott minket. Vacsoráztatásnál a menüválasztásos verzió...