Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 100.- olyan mint otthon

Viktória Étterem DebrecenViktória Étterem Debrecen a térképen

Kiváló 2016. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még mindig születésnap, ezúttal a család Debrecenben élő tagjaival.

Emiatt nem kockáztatunk ismeretlen helyszínekkel, biztosra megyünk, és ezért egy állocsillagot választunk bizonytalan szupernóva helyett.

Erre a Viktória kiváló hely, ahol régen jártunk. Még éppen megcsípűnk egy parkolóhelyet. Az étterem fél házzal megy, de később folyamatosan érkeznek. A pincérek jó része régi, de vannak új arcok is. A tulajdonos is üdvözöl bennünket egy 6 fős asztalnál kapunk helyet, s ettől kezdve nincs más dolgunk mint elmerűlni a gasztronómiai élvezetekben. Alig 7 perc után kapunk levest. A leves Ujházi, és kitűnő, így kell egy levest felszolgálni! Olyan mint otthon! Ebben ízek vannak, hús bőven, és tartalom. A zöld paprika elmaradhatatlan. Eddig rengeteg tesztben kifogásoltam,hogy miért 2 deci levessel szúrják ki a vendég szemét, most végre elégtételt kapok, 2 tányérral tudok lenyomni. Elrettentő példaként melléteszem a múltheti tesztből a leves fotóját. Beszédes különbség. A főételek sorban érkeznek, itt meg kell említeni a személyzet profi munkáját. Folyamatosan köröznek az asztal körül, leszednek és tálalnak, mindezt kedvesen és figyelmesen. Az étteremben folyamatosan jelen vannak, itt megvalósul amit egy vendéglátóhelytől elvárok, ha felnézek, a pincér figyelő tekintetével találkozik. Ezt hívják vendég menedzselésnek. Ez a különbség a vendéglátóhely és az,, etetőhely,, között.
A köretek jók, a hús omlós és finom, italok jól hűtöttek. Nem sietünk, ünnepelni jöttünk nem(csak) enni.
A desszertek egy-egy kreatív alkotás, érdemes megnézni a fotókat. Finomak, úgy a parfé kehely, mint a Somlói galuska. A kávé már hab a tortán, frissen darált szemekből.
A számla jó hosszú, öten vagyunk s ettünk ittunk rendesen,32.500 Ft ami nagyon barátságos sőt korrekt. Étkezési idő 100 perc. Összegzés :legalább egy éve nem jártunk erre, most éppen a 100.teszt és egy születésnapi vacsora okán jártunk itt.
Az étlap nem regény, de bőségesen lehet választani. Kitűnő személyzet, a fiatalok is beálltak a sorba. A konyha gyors, az ételek kitűnőek.Tulajdonkeppen egy itteni vacsora nem csak étkezés de egy hangulatos helyen élmény is.
Apróságokba bele tudnék kötni, az itallapon szereplő buzasōr és a fehér Leffe sör nincs.
Ugyanakkor itt jó program egy ebéd. A személyzet profi, árak barátságosak, ételek kitűnő minőségűek.
Kifogást mindenhol lehet találni, de az eddigi 100 teszt alatt itt volt a legkevesebb negatívum. Szerintem Debrecen legjobb étterme.

Minősités:
különösen ajánlott - etalon étterem
Értékelés ; 10/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (77)
Viktória Étterem Debrecen - Külső képViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Külső képViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Külső képViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Külső képViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - Étlap/itallapViktória Étterem Debrecen - BelsőViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/italViktória Étterem Debrecen - Étel/ital

Viktória Étterem további értékelései

2022.01.21üzleti partnerrel
Üzleti ebéd miatt látogattunk el a helyre. A felszolgálás: kiváló! Figyelmes, udvarias felszolgáló, kérdez, kínál, ajánl, érdeklődik, feleslegesen nem zavar, ahogy ezt egy jó vendéglátós teszi. Az ételek: Klasszikus ételek is újragondolva, de egy egészséges koncepcióban tálalva. Ízletes,...
2020.02.16családjával
Ritkábban járunk erre,ma nosztalgiából (a másik étterem nem tudott fogadni)választom a helyet. Déli 1 óra múlt,van parkolóhely. Az étteremben is,bár sokan ebédelnek. Kapunk jó asztalt, még sok ismerős van a személyzetben. Új tulajdonosok vannak ez hozott változásokat. Az étterem fő erőssége a...
2019.10.25családjával
Kiváló
A Debreceni Nagyerdőn lévő hangulatos vendéglő igazi oázis a városban. 12:15-kor bizonyára a jó idő miatt kinn a teraszon nem volt már hely. Benn a vendéglőben nagyon kedvesen fogadtak és elmagyarázták a napi választékot. Október végén és Halloween előtt lévén sütőtöklevest ajánlottak. Ez a...
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval