A szálloda mellett lévő műszaki alkotmány elég zavaróan zúgott, tehát a csend itt nem erősség, hiába sugallná az erdős elnevezés. Az első negatív élmény akkor ért minket, amikor 14 óra után elfoglaltuk a szobát. A recepciós hölgy ugyan említette, hogy a szobának vannak még hiányosságai, de azt nem gondoltuk, hogy nincs ágynemű, törölköző és köntös, mivel a mosodás autó még nem érkezett meg. Kb. este fél nyolcra sikerült a szállodának ebben a tekintetben utolérnie magát. Természetesen nem kompenzálták semmivel a késedelmet. A recepción fiatalok dolgoznak, udvariasan megígérnek mindent, de a teljesítés döcögős. A kulcskártya nem mindig nyitja az ajtót, és ilyenkor a vendég szaladgál fel és le, hogy írják újra, majd ha ez sem nyitja, akkor cseréljék ki a kártyát. Az étteremben előzékenyek voltak a felszolgálók, erre nem lehet panasz. A reggeli bőséges volt, bár a kínálaton erősen látszott, hogy éppen mennyi vendég van a szállodában. A vacsora sajnos nem svédasztalos, hanem a félpanziós vendégeknek külön étlapot adnak. Természetesen ez jóval szerényebb, mint a normál étlap. Nem mondanám változatosnak a kínálatot. Pozitívum, hogy Pepsi termékeket kínálnak, de azt aztán mindenhol (talán csak az istállóknál nem). A wellness rész kicsi, nagyon összezsúfolódnak az ugrándozó gyerkőcök a pihenni vágyó felnőttekkel, de ha valakit ez nem zavar, akkor kellemesnek mondható. Törölközőt nem adnak a wellnesshez, tehát érdemes sajátot vinni. Rengeteg rendezvényt bonyolítanak le, volt olyan este, amikor több esküvőt is rendeztek a helyszínen, ilyenkor érdekesen kerülgetik egymást a rövidnadrágos szállóvendégek a kiöltözött rokonsággal. Na és a giccs: szálloda parkjában nem láttam még dodgem pályát, hát itt van. Kaptunk több színben játszó szökőkutat a tóban, színesen megvilágított járdát, régi strandmedencéből kialakított "mesebárt". Ja, és fűre lépni tilos. Nem a szálláshely hibája, de Debrecen elég messze van, kb. fél óra autóval a belváros, így meggondolandó, hogy csak úgy beugorjunk-e. Azt gondolom, hogy egy olyan szálloda, amely 4 csillagot hordoz, eldönthetné, hogy vidéki hangulatot kínál állatokkal és tóval, vagy egy vidámparkot. Sajnos minden igénynek nem fognak tudni megfelelni, mert akkor ilyen vegyes érzésekkel távozó vendég lesz az eredmény.