Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szeptemberben sem kell lemondanunk a pancsolásról! – 10 szállástipp őszi wellnessezéshez

Lassan véget ér a nyár, viszont szomorkodásra semmi ok; lehet, hogy a következő balatoni csobbanásunkra jövő júniusig kell várnunk, de most kezdődik csak az igazi szezonja a beltéri fürdőzéseknek. Pezsgőmedencék, szaunák és masszázsok várnak, ha a 10 felsorolt szálloda valamelyikében búcsúznánk a forró kánikulában töltött napoktól.

 

Avar Hotel****sup (Mátrafüred)

Több mint 40 év működés után 2020-ban teljesen megújult, és a modern elvárásokhoz tökéletesen igazodott a Budapesttől csupán 85 kilométerre található mátrafüredi Avar Hotel. A 98 kényelmes szoba, borbár és bowlingpálya mellett egy 1000 négyzetméteres wellness világgal is bővítette palettáját a szálláshely, ahol gyermekmedencék, jakuzzik és élménymedencék várják az idelátogatókat. Tovább az Avar Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Avar Hotel****sup (Mátrafüred)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Avar Hotel****sup (Mátrafüred)

 

 

Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

Az Abacus Hotel népszerűségét egyrészt annak köszönheti, hogy valóban rendkívül közel, alig 15 percre van a fővárostól, másrészt lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár egy rövid, egyéjszakás kiruccanás alatt is élvezzük szolgáltatásaikat. Óriási fürdővilág, több mint ötvenféle arc- és testkezelés, masszázsok, sőt még három nemzetközi színvonalú golfpálya is arra csábít, hogy néhány őszi napot a herceghalmi szállodában töltsünk. Tovább az Abacus Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Abacus Business & Wellness Hotel**** (Herceghalom)

 

 

Danubius Hotel Bük**** (Bük, Bükfürdő)

Nemcsak pároknak, de családoknak is kiváló választás lesz a Bükfürdőn megbújó Danubius Hotel, melynek gyermekbarát szolgáltatásai a szülők számára is lehetőséget teremtenek a kikapcsolódásra. Pancsolók, játszószobák és animációs programok várják a legkisebbeket, míg a felnőttek a spa részleg számtalan kényeztető elemével tehetik teljessé ott töltött idejüket. Tovább a Danubius Hotel Bük szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Danubius Hotel Bük**** (Bükfürdő)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Danubius Hotel Bük**** (Bükfürdő)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Családi programok a Kis-Balaton körül
Kirándulóhelyek, fürdők, kalandparkok és történelmi emlékhelyek sorából választhatunk, ha a Kis-Balaton felfedezése mellett tesszük le voksunkat. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a látnivalókat, amiket semmiképpen nem hagyhatunk ki a magyar tenger nyugati vidékének megismerése közben, ráadásul a család legfiatalabb tagjától a legidősebbig mindenki talál magának való programot.

 

 

Fagus Hotel****sup (Sopron)

2022-es felújítása után hamisítatlan luxusélményben lesz részünk, ha Sopronba látogatva a Fagus Hotelt választjuk feltöltődésünk helyszínéül. Az átalakítás során nagy hangsúlyt fektettek az új wellnessrészleg kialakítására, melynek egyedülálló exkluzív hangulata, szaunavilága, függőágyakkal felszerelt pihenőtere és medencéi mindenkit meggyőznek majd arról, hogy ide többször is muszáj visszatérni. Tovább a Fagus Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Fagus Hotel****sup (Sopron)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Fagus Hotel****sup (Sopron)

 

 

Harkányi Psoriasis Centrum*** (Harkány)

A Harkányi Termál Rehabilitációs Centrum új épületszárnyaként létrehozott Psoriasis Centrum szállodai színvonalon, 45 kétágyas szobával fogadja a bőr- és nőgyógyászati, valamint kardiológiai panaszokkal rendelkező, gyógyulni vágyó pácienseket. A terápiákhoz külön kezelőhelyiségek biztosítják a nyugalmat, de emellett torna- és masszázstermek is elérhetőek, valamint közvetlen átjárás a gyógyvizes medencékhez és a súlyfürdőhöz. Tovább a Harkányi Psoriasis Centrum szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Harkányi Psoriasis Centrum*** (Harkány)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Harkányi Psoriasis Centrum*** (Harkány)

 

 

Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)

Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett keresünk szálláslehetőséget, vagy csak kicsit elbújnánk Budapest nyüzsgése elől, a Vecsésen épült Hotel Stációnál keresve sem fogunk jobbat találni. 1000 négyzetméteres wellnessrészleg, mediterrán éttermi teraszok és egy saját tó várja vendégeit a vecsési erdővel körülölelt zöld oázisban. Tovább a Hotel Stáció szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ha nyugalomra vágysz a vízparton – eldugott hazai strandok és tófürdők
A nyári meleg napokon a Balaton és a Velencei-tó partja hamar megtelik élettel, a strandok a jókedvű fürdőzőktől hangosak. Sokan vagyunk azonban, akik inkább a csendes pihenést választjuk, távol a nyüzsgéstől; ilyenkor tökéletes alternatíva a tófürdő, melyből szerencsére bőven van választék Magyarországon.

 

 

Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

Hódmezővásárhely önmagában is gyönyörű, eklektikus épületei és gondozott parkjai miatt mindenképpen érdemes eltöltenünk pár napot ebben a napsütötte déli városban, a központjában található Ginkgo Hotel pedig remek kiindulási pontként fog szolgálni a településen tett hosszú sétáknak. Ha az aktív programok után inkább pihenőnapot tartanánk, mindennel felszerelt spa világuk tökéletes alapot biztosít a kikapcsolódáshoz. Tovább a Hotel Ginkgo szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

 

 

Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

Ha idén ősszel egy igazán magas minőségű wellness hotelbe látogatnánk el, akkor semmiképpen ne felejtsük ki az opciók közül a körmendi Mjus Resortot. A személyzet szaktudása, a részletekre való odafigyelés és a szolgáltatások sokszínűsége által olyan egyedülálló élményben lehet részünk, amely feledhetetlenné teszi náluk töltött napjainkat. Fürdésre alkalmas tó, panorámajakuzzi és óriási szaunavilág gondoskodik arról, hogy megújulva térjünk vissza a hétköznapokhoz. Tovább a Mjus Resort szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Mjus Resort & Thermal Park****sup (Körmend)

 

 

Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

Hajdúszoboszló a mai napig az egyik nagy kedvenc a magyarok körében, ha wellnesshotelekről beszélünk, a Hotel Silver pedig kiemelkedik a keleti régió gyógy- és termálszállodái közül. Spa egységének szaunái, sókamrája és medencéi testünket és lelkünket is garantáltan kezelésbe veszik, aki pedig ennél is többre vágyik, az választhat az újonnan épült szárny 6 superior szobája közül, melynek mindegyike jakuzzis káddal felszerelve kínálja a privát kikapcsolódás élményét. Tovább a Silver Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Erdőspuszta Club Hotel**** (Debrecen)

Szeptemberben még elcsíphetünk pár meleg, nyárra hajazó napot, és élvezhetjük az Erdőspuszta Club Hotel szabadtéri szolgáltatásit is, ugyanis a kültéri kiúszóval és erdőre nyíló panorámával rendelkező óriás jakuzzi méltán teszi a szállodát a térség egyik legfelkapottabb helyévé. Rosszabb időjárás esetén sem kell csüggednünk, hiszen beltéri spa részlegéből ugyanolyan gyönyörű látványt nyújtanak majd a zöldről bordóra váltó lombok. Tovább az Erdőspuszta Club Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Erdőspuszta Club Hotel**** (Debrecen)10 szállástipp őszi wellnessezéshez - Erdőspuszta Club Hotel**** (Debrecen)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Akár egynapos, akár hosszabb kikapcsolódásra érkezel a Balaton környékére, jó pár olyan péksütemény-lelőhelyet felfedezhetsz, ahol mennyei kínálatból lehet válogatni. Legyen szó omlós, pisztáciás croissant-ról, nosztalgikus sós kifliről, vagy fejedelmi túrós batyuról, éhes biztosan nem maradsz.
Budapest pályázatot hirdetett Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulójára, amelynek célja egy olyan ünnepi torta megalkotása, ami alapanyagaiban a múltat, megjelenésébe a jelent képviseli. Az elődöntőn 20 különböző tortát zsűrizett Karácsony Gergely, Mautner Zsófia, Juhos József, Dobos Evelin, Balogh Nóra, Szűcs Árpád és Pataki Ádám.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.