Detk

Detk és környéke legfrissebb értékelései

2026.08.14gyerekekkel
A Fresh Corner nem véltelenül reklámozza magát a hotdogjával, mely vélhetően tényleg bajnok az eladásokban. Amúgy korrekt is a maga műfajában. Szolnokon azért mentünk be az üdülőövezeti letérő mellett működő kúthoz, hogy együnk egyet s ha már ott voltunk tankoltunk is . 4 pontra elég ez nálam.
2026.08.14gyerekekkel
A szolnoki 45-ös számú Félegyházi mintabolt az állomástól nem messze fekszik. Vettem négy vagy öt zsemlét, valamint egy tepertős pogácsát. Meglepődtem, amikor láttam, hogy kb 600 ft a számla. Ráadásul a pogácsa kifejezetten finom, a zsemlék átlagosak. Négy pontot vita felett megérdemel a hely.
2026.08.14gyerekekkel
A KovászVár pékséget úgy fedeztem fel, hogy kulcsszavakra kerestem rá a Google-en, úgy tűnik, ez az egyetlen valóban kovásszal dolgozó pékség a városban. A dizájn megnyerő, a kiszolgálás nagyon kedves, az árak a minőséghez képest barátiak, a kenyér meg pazar, ha jól emlékszem 1200 ft volt a...

Detk és környéke kedvelt szállásai

Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak reggelivel
Hotel Narád Mátraszentimre

Detki látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Detk és környékén

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár, ParádsasvárCsomagok már 25.766 Ft/fő/éj ártól
301 értékelés
Lifestyle Hotel Mátra MátraházaLifestyle Hotel Mátra, MátraházaCsomagok már 24.268 Ft/fő/éj ártól
128 értékelés
Hotel Narád MátraszentimreHotel Narád, MátraszentimreCsomagok már 23.355 Ft/fő/éj ártól
330 értékelés
Lipicai Hotel SzilvásváradLipicai Hotel, SzilvásváradCsomagok már 14.000 Ft/fő/éj ártól
28 értékelés