Dunafalva község Bács-Kiskun megye Bajai járásában, a Duna bal partján fekszik. A község 1954-ben alakult meg Dunaszekcsőnek a Duna bal oldalán fekvő külső részeiből. A megye és a Dél-Alföldi régió legnyugatibb települése. Nevezetességei a még ma is látható római kori leletek.
Az évtizedes hirnevével (vissza)élő lepukkant, elhanyagolt hely. A pincér nagyképű és kioktató volt. Csak azért nem távoztam azonnal, mert kiváncsi voltam mi sül ki belőle. A várakozási idő normál volt, az adagok mérete és minősége közepes. Látogatásunkkor rossz idő volt, a fedett helységben...
Az ételek, italok minősége hibátlan, a kiszolgálás kiváló. A terem hangulata a modern kialakitás miatt számomra kicsit merev, de ez abszolut szubjektiv. (Nálam 4/5) Az ár-érték arány 5/5, Összesitve: bátran ajánlom a helyet mindenkinek.
A kívül ütött kopott, igencsak egyszerű külsejű Betérő söröző volt pataji kocsmatúrám első állomása. 510 forintba került a Borsodi palackja. Azt hittem rosszul hallok. A teraszon ültem le, kifejezetten jól éreztem magam, cseppet sem törődtem azzal, hogy gyenge az italválaszték. Tisztes 3 pont.