A Hotel Eger & Park, Eger patinás szállodakomplexuma a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.
Mind egyénileg utazó Vendégei, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres, patinás Török Fürdő.
Régen éreztem magam ilyen jól egy szállodában. Bár a telítettségről karácsony előtt nem lehetett beszélni, mégis minden 100%-os volt. A wellness részleg minden igényt kielégít, többféle hőfokú medencék gyakran váltakozó élményelemekkel; az infrakabin és a benn terjengő finom illat nagyon csalogató. . .
Az ételek finomak és változatosak. Különböző ízlésünk van a férjemmel, de mind a ketten megtaláltuk a nekünk tetsző falatokat. Ráadásul kiírták, milyen húsból készültek az ételek, ami nekünk fontos szempont. A 3* részben szálltunk meg. Szépen felújított szoba. Egyedül a fürdőszobai tejüvegajtó volt kicsit zavaró, mert a gyerek folyton nyitogatta, nem lehet kilincsre sem zárni. De ez csak kisgyerekes családoknak lehet probléma. A meleget kedvelők előnyben, a szobában éjszaka többször szellőztetnünk kellett. Közel a belváros. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos visszatérünk.
Ha még létezik olyan ,hogy tökéletes akkor ez az. A36. -ik házassági év fordulót ünnepeltük. Ezen a napon a szálloda részünkre külön meglepetéssel készült. Nagyon jól esett. Ezenkívül közel a város és rövid sétával megnéztük a szépasszony völgyet. Voltunk a magyarok vásárán a Bazilikában és a várban. A megújult wellness részleg kitűnő kikapcsolódást nyújtoott.
Az ellátás és a kiszolgálás nagyon szuper, itt minden megtalálható ami az ember kényelmét szolgálja. Csodálatois welnesz ,ami nem régen épült, és teljesen kiszolgálja az embert.Nagyon közel van a főtérhez és ezért nagyokat sétáltunk,séta után nagyon jól esett ismét használni a welnesz szoilgáltatásokat.
A feleségemet megleptem a 43. születésnapja alkalmából egy kis pihenéssel. Már jártunk ebben a szállodában,és nagyon jól éreztük magunkat ismét. Az ételek kivállóak voltak a wellnessrészleget gyönyörűen felújították. A tetötéri szobába voltunk a 43-asban,csendes és tiszta volt. A főtér nagyon közel van a szállodához ami nagyon jó. A séták így jók voltak.
Szeptemberben a párommal töltöttünk el a szálloda 3 csillagos részében 4 éjszakát. Nagyon jól éreztük magunkat. A felújított szobák gyönyörűek és kényelmesek. Az éttermi ellátás változatos és nagyon finom volt. A wellness részleg szuper. A városközpont és a nevezetességek közel a szállodához, kitűnő hely pihenéshez és kiránduláshoz egyaránt.
Eger bármikor ! Mi a feleségemmel áprilisban látogattuk meg a szálloda 3*-os részét. A szoba ízlésesen berendezett, a kategóriájában magasan megfelelt az elvárásoknak. Az étterem a 4*-sal egyezett, kitűnő, ízletes , választékos ellátást biztosított. A wellness részlege is nagyon jó. A személyzet kedves, figyelmes.
Mi a házassági évfordulónkat mentünk ünnepelni a Hotel Eger&Park-ba. Nagyon szép a szálloda, gyönyörű az étterem, és ehhez illően az ételek is isteniek voltak. A wellness rész is szuper, bár elég zsúfolt volt, azért mégis jutott hely nekünk is "pezsegni".
Az egyetlen ami kicsit zavaró volt (pláne, hogy nagy nehezen tudtunk csak gyerekek nélkül kettesben menni), hogy a falak vékonyak, és mindkét reggel kisbaba sírásra ébredtem. . . de végülis nem nekem kellett felkelnem hozzá. . :) Az nem tudom megoldható-e, hogy a kisgyerekesek (pláne babával) valahogy külön szárnyban, emeleten, stb. legyenek? . . (ha gyerekkel mennék, én is jobban örülnék, ha biztosan tudnám, hogy a 6-kor kelő nem éppen halk gyerekeim nem zavarnak senkit) Ez nem árnyékolta azért be a hétvégénket, csak mint észrevételt említettem meg.
Idén októberben jártunk a Hotel Eger & Park 3***-os részében. Két hónapos kislányunkat is vittük,a szobába gyerekágy volt berakva,és az étteremben pedig voltak etetőszékek. Úgy gondolom az értékelésemből mindent elárul. Nagyon jó helyen lévő hotel, szuper a wellnes részleg, az ételek nagyon finomak, a szoba nagyon tiszta.
A szállás kiválasztásakor elkerülte a figyelmemet, hogy 3* és 4*-os része is van a szállodának. Az ajánlat elfogadásának visszaigazolásakor vettem észre, hogy az eredeti tervvel ellentétben a 3*-os részben foglaltam. Szerencsére nem mondtam vissza, s kellemes 4 nap/3 éjszakát töltöttünk a szállodában, amihez nyilván a napi 20 oC-os hőmérséklet is hozzájárult.
A szálloda egyáltalán nem volt messze a Dobó tértől, könnyen megközelíthető. Ami negatívum: nem értem, hogy a hotelben megszállóknak miért kell fizetniük a parkolásért.
Többször jártunk ebben a hotelben. Szeretjük, mert Eger központjában van és biztonságos parkolóval rendelkezik. Nagyon sok étteremben jártunk már, ennek a kínálatához hasonlóval azonban még sehol sem találkoztunk. Nagyon hangulatos a szivarszoba, kellemes meglepetés volt számunkra, hogy az érkezéskor mindig valami különlegességgel vártak bennünket (kávé, capuccino, sütemény, stb.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 580 Forint / óra (Foglalás nem szükséges) • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár