vmagdi étterem értékelései

Értékelései
34
26
6
14
0
0
77

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg vmagdi értékeléseit!

Olvasd el vmagdi étterem értékeléseit!

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre eljutottunk az étterembe beváltani a nyereményünket! A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak voltak. Az ételek finomak, sokfélék, az adagok nagyok. Az étterem szép, tetszett. A hangulatot nehéz értékelni, mivel csak igazán ketten voltunk. Igaz, hogy délután négy óra volt. Az árak elég magasak, egy ilyen nyereménnyel elfogadhatóak.
Megosztom
2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon barátságos, kedves hely. A pizzák hatalmasak, finomak, lehet választani. A személyzet udvarias, gyors. Legközelebb vacsorázni megyünk hozzájuk! Mindenkinek ajánljuk az éttermet.Különösen ötletes a díszítés, hangulatos az egész.Könnyen megközelíthető, jó helyen van. Hosszú nyitva tartás, közkedvelt, ezért is jó előre bejelentkezni.
Megosztom
2015. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. május 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon barátságos, kellemes hely. Az ételek finomak, bőségesek, az áruk is megfelelő. Egész évben nyitva van, nagy szükség van rá a környéken. A személyzet udvarias és gyors.Előnye, hogy kint és bent is vannak asztalok. A kintinek is egy része fedett.Már többször voltam ebben az étteremben és még megyek is.
Megosztom
2014. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. március 21.
Kuponnal voltunk Márton napi liba finomságokat enni. Nagyon ízlett minden, ami a tálon volt, sokféle hús, máj, köret. Egyszerűen ketten nem tudtuk megenni, még otthonra is jutott. kupon nélkül elég borsosak az árak, de az ételek kiválóak. a hely maga barátságos, kedves, családias hangulatú. Várom a következő kupont!
Megosztom
Jó étvágyat! -

Csili Étterem Budapest

2014. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már nem először voltunk itt ebédelni társasággal. Nem túl nagy, nem nagyon elegáns, de nagyon barátságos. mindent megtesznek a vendégért, minden kívánságot teljesítenek. gazdag az ételkínálat,mindig van valami külön ajánlat, az adagok hatalmasak, finomak. Nagyon nehezen tudtam választani a sok finomság közül! A pincérek kedvesek, szolgálatkészek, gyorsan érkezik a friss, finom étel.
Megosztom
2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fiam kedvenc helye. Gyakran jár ide ebédelni, mert nagyon finomak az ételek, gyors a kiszolgálás, udvariasak és az árak is megfelelőek. Már én is kipróbáltam! Így igaz! Különösen a menü ajánlat tetszik. Nagyon barátságos a hely, jól megközelíthető.Sok a törzsvendég, akik rendszeresen járnak ebbe a családias vendéglőbe.
Megosztom


TérképX