gerecse50 étterem értékelései

Értékelései
21
23
6
13
0
0
169

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg gerecse50 értékeléseit!

Olvasd el gerecse50 étterem értékeléseit!

Kellemes cukászda -

Kisgergely Cukrászda Miskolc

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
Rengeteg féle fagylalt és sütemény közül választhat az, aki ide betér. A nagy melegben ment a klíma, de tárt ajtók várták az arra sétálókat. Kis kerthelyiség, melyet babakocsival is könnyen meg lehet közelíteni. A kiszolgáló személyzet kedves, gyors. Egy hátrány: nem tartottak gluténmentes tölcsért. Pedig ez már "alap" kívánalom egy ilyen szép cukrászdában.
Megosztom
Kellemes ebéd Szegeden a Tisza-parton -

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Erdélyből hazafelé jövet álltunk meg a Kiskőrössy Halászcsárdában Szegeden. Először jártunk itt, és amikor éttermet kerestem, olvastam hogy foglalni kell. Mivel nem tudtam mikor érünk ide, nem foglaltam, de jókor érkeztünk, még volt bőven hely az ebédelésre. Már a bejáratnál egy kedves hölgy fogadott bennünket, és egy asztalhoz kísért mely megfelelt a 4 fős társaságunknak.
Megosztom
Szülinap a Kölesben -

Köles a Reform Konyha Budapest

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 6.
Kellemes környezet, az ételallergiával kűzdőknek szívesen ajánlom. Főétel és desszert is nagy választékban található. Talán annyi volt csak a negatívum, hogy az emeleten kicsit sötét volt ott, amelyik asztalt szánták nekünk a háziak. Egyébként minden csillagos 5-ös! ! :-)

Budapest frekventált kerületében található, egy esti séta kapcsán is könnyen elérhető az étterem.
Megosztom
Ha finom ételre vágysz, itt a helyed -

Pomodoro Étterem & Pizzéria Tatabánya

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 2.
Sokszor járunk már a Pomodoro étteremben, mely Tatabánya végén, a Győri úton található, az Interspar áruzár melletti üzletsoron. Menüs étkeztetés is van az étteremben hétköznaponként, azt is többször igénybe vettük, és elégedettek voltunk. Igényes berendezés, kedves kiszolgálás, fiatal csapat. Mi mindig meg voltunk velük elégedve. Negatív dolgot nem is tudok írni.
Megosztom
Modern design, finom ételek -

Pomodoro Étterem & Pizzéria Tatabánya

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először jártunk párommal az étteremben. Hétköznap menüs étkezést is igénybe vettünk már, de étlapról is lehet választani. Szép, tiszta, kulturált környezet, fiatal személyzet, előzékeny kiszolgálás. Talán egyetlen hátrány, hogy kicsit eldugott helyen van, de ez nem az étterem hibája. Igy aki nem helybeli, az nem biztos hogy tud az étteremről.
Megosztom
Kellemes környezet, finom ételek -

Borostyán Étterem Bükkszentkereszt

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kis település főutcáján elhelyezkedő Borostyán étterem amolyan igazi kockás abroszos, magyaros konyhával rendelkezik. Az ételek finomak, választékos az étlap. Az adag rengeteg, mi a képen látható két személyes tálat kértük, de alig bírtuk megenni. Gyors kiszolgálás, Szép kártyás, bankkártyás fizetés, Erzsébet utalványt is elfogadnak a készpénz mellett.
Megosztom


TérképX