Kirándultunk ma egyet Egerbe. Ebédidőben kerestünk egy éttermet és ennek a szállodának a kiülős részére esett a választásunk. Jó döntés volt. A pincérhölgy kedves, aranyos, figyelmes volt. A választott étel ( lazac és rántott borda) kifejezetten finom volt. Kb. 25 percet vártunk rá, miközben nagyon ízletes bodzás limonádét ittunk.
Az adagok bőségesek voltak. Ajánlani tudom másoknak, ha erre járnak és enni szeretnének vmi finomat! Ja és a végén a presszókávét úgy kaptuk, ahogy kell. Tejszín, kis keksz, 2 féle cukor és 2 korty igazi Lavazza kávé.
Egy fantasztikus hétvégét töltöttem Egerben a Hotel Senator-Házban. A szálloda olyan mint egy kis ékszerdoboz, különleges hangulata magával ragadó,a személyzet rendkívül barátságos, kedves és segítőkész. A szobák tiszták, kényelmesek. Központi helyen van, a történelmi városrész legszebb helyén, a Vár tövében.
Az étterme kiváló, a kiszolgálás kifogástalan. Szombat estére még egy csodás szabadtéri Strauss hangversenyt is szerveztek a szálloda előtti téren, a vendégek és a turisták nagy örömére. Felejthetetlen élmény volt, köszönjük!
Egerbe nemcsak nemcsak a tavaszi, nyári és őszi időszakba érdemes elmenni, hanem télen is. Forralt bor után jólesik a Törökfürdő, amely alapját a Senátor-ház adja csomagjaival. Érdemes félpanzióban eltölteni egy pár napot. Patinás szállás, kiváló, étlapról választható ételek, segítőkész személyzet.
Nászutunk alkalmával volt szerencsénk a Hotel Senátor Házban lakni! Hát a tulajdonos az igazán ért a jóóóó vendéglátáshoz! Ami szem-szájnak ingere! ! ! Tiszta,kellemes szoba,kilátással a Dobó térre,figyelmes személyzet,kitünő konyha. . . . mindig teltház volt! ! ! Voltam már pár helyen,de ennyire jó konyha sehol nem volt!
Nyáron 3 napot töltöttünk itt. Harmincadik házassági évfordulónkat itt ünnepeltük. Annak idején nászúton voltunk Egerben, most 30 év után tértünk vissza. Interneten kedvező vélemények megfelelő árak miatt döntöttünk a szálloda mellett. A recepciónál nagyon kedves családias fogadtatásban volt részünk.
Maximális figyelem kedvesség segítőkészség jellemzi a személyzetet. Konyhájuk kitűnő. A szálloda előtti téren esténként kellemes élőzene nagyon jó ötlet. Nagyon jól éreztük magunkat.
A Senator Ház komplexumában működő étterem Eger egyik legszebb és legjobb étterme, úgy hírlik, nemrég leigazolták Macsinka Jánost séfnek, ha ez igaz, akkor még az eddigieknél is jobb lehet a konyha. A szállás is kitűnő, nagypolgári jó ízlés, semmi modernizmus, patina, a hely szelleméhez, Eger történelmi levegőjű belvárosához illő környezet.
Tisztaság, rend, pazar atmoszféra, akárcsak az étteremben, ahol az ember a reggelit elfogyaszthatja.