linda59 étterem értékelései

Értékelései
21
13
5
16
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg linda59 értékeléseit!

Olvasd el linda59 étterem értékeléseit!

Ha kávézó, akkor Frei Café -

Cafe Frei - Liget Center Budapest

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 15.
Bárhol járok, ha csak tehetem betérek egy finom kávéra a Frei Caféba. A Dózsa György úti kávézót különösen kedvelem, mert nyáron ki lehet ülni a teraszra. Nemcsak a kávék, de a sütemények is nagyon finomak és különlegesek. A hely hangulata magával ragadó, a kiszolgálás mindig gyors és udvarias. Egy baráti beszélgetéshez, vagy akár egy üzleti megbeszéléshez is kiváló hely.
Megosztom
Békebeli kisvendéglő -

Kakukk Vendéglő Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazi békebeli kisvendélő, csendes, nyugodt, hangulatos. Kicsit eldugott helyen van, tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető. Akik el akarnak vonulni a városi nyüzsgéstől, zajtól, azoknak ideális választás. Finomak az ételek, bár kicsit drágák, a kiszolgálás viszont udvarias, gyors.
Megosztom
Kitűnő étterem Újpesten -

Csülök Vendéglő Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 27.
Kedvenc vendéglőnk Újpesten a Csülök Vendéglő már vagy 20 éve. Minden évben többször is ellátogatunk ide, különösen tavasztól őszig amikor jó időben ki lehet ülni a teraszra. Mindig nagyon finomakat ettünk, kedvencünk a csülkös bableves és a túrós palacsinta, de nagyon finom a juhtúrós sztrapacska is. A csülkös ételekben verhetetlenek.
Megosztom
Ide se mennék többet -

Part Café Dunakeszi

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Már régóta szerettük volna kipróbálni ezt az éttermet, és idén májusban be is ültünk lányommal ebédelni. Inkább maradtunk volna otthon. Az étterem nagyon szép, a teraszról csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a hely valóban első osztályú, de sajnos az árak is. Nem is ezzel volt a probléma, hanem az ételek mennyiségével és minőségével, az árhoz viszonyítva.
Megosztom
Szülinapi parti a Le Bistróban -

Le Bistro Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Lányom születésnapját ünnepeltük ebben az étteremben, baráti társasággal, 15-en voltunk. Nagyon jó választás volt, gyönyörű környezetben, hangulatos, alkalomhoz illő helynek bizonyult. Az ételek, italok minősége és mennyisége kifogástalan volt. Annak ellenére, hogy szinte mindenki mást rendelt, rövid idő alatt kihozták az ételeket.
Megosztom


TérképX