Flowers étterem értékelései

Értékelései
9
10
4
14
0
0
14

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Flowers értékeléseit!

Olvasd el Flowers étterem értékeléseit!

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 8.
A család Budapesten találkozott. Előre lefoglaltuk a helyet. 9-en voltunk, és mindenki úgy állt fel a végén, ez igen, szuper hely. Az ételek, a feeling, a zene, a pincérek, az italok, minden tökéletes volt. Jót beszélgettünk közben, soha nem zavartak a pincérek, észrevétlenül, de ott voltak. A tálalás szemet gyönyörködtető, az ízek mennyeiek.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Egy borkostoló után enni szerettünk volna vmi finomat. Talán azért esett ide a választásunk, mert jó nagy tágas, kinti terasza van az étteremnek. Meleg volt, kint ültünk le. A pincér kedves volt, udvarias. A kiválasztott étel az étterem specialitása. Nem ezt kellett volna rendelnem. A rágós, ízetlen csirkemell sajnos már régebben elkészült, ezt most felmelegítették, leöntötték vmi szósszal.
Megosztom
Buli a kollégákkal -

Rózsás Csárda Debrecen

2018. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Előre lefoglaltuk a helyet egy torkos csütörtökre. 14-en voltunk mind kollégák. Meglepően tágas az étterem. Sokan voltunk bent, de valahogy mindenki elfért, nem zavartuk egymást. Az ételek bőségesek voltak, és finomak. A személyzet figyelmes volt, és elég hamar megkaptuk az ételt. Az édesség adagunk is nagyobb volt az átlagosnál.
Megosztom
2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 13.
Először jártam itt. Hangulata van a helynek, nekem nagyon bejött. Mivel szülinapot ünnepeltünk előre foglalás után, nekem nem tűnt fel az idő. De azért telt rendesen a rendelés után. Az ételek, italok átlagosak voltak ízvilágukat tekintve. (Ezért egy kicsit drága ez az étterem.)A pincérek kedvesek, udvariasak voltak.Ajánlom másoknak.
Megosztom


TérképX