2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
December 24-27-ig voltunk a párommal és kiskutyámmal a szállodában. Nagyon szép a szálloda parkja. A vendéglátó egységekben dolgozók végtelenül kedvesek voltak velünk. A kiskutyám szabadon közlekedhetett mindenhol a wellness részleget kivéve, és mindenki nagyon barátságos volt vele. Mindenkinek ajánlom a szállodát, különösen a kutyásoknak.
A Hotel Tulajdonos szellemisége, amely a hiten, a magyarság történelmén, a tradiciókon alapul, nagyon közel áll hozzám. Ez a szemlélet áthatja a vendéglátást, a Személyzet munkáját, az épített környezetet, amitől, a kényelmi funkciókkal kibővítve, otthon éreztem magam.
Szinte egyedülálló, hogy a Hotel komplexum területén Kápolna és regényes alagútrendszer is található. Nem kérem megjeleníteni, ezt csak a Hotel számára írom! ! ! ! ! Néhány javaslat, amely teljesebbé teheti a vendégek komfort érzetét: - különböző programajánlatok, prospektus, szórólap kihelyezése a recepción; - a wellnessben a gőzkabin újbóli üzembehelyezése; - a szaunák felöli részben egy óra felszerelése, a bioszaunában a homokóra kicserélése; - az ágy matracának lehetőség szerinti cseréje; - a Kilátó előtt a tuják magasságának csökkentése, hogy valóban ki lehessen látni! Köszönjük a vendégül-látást, további eredményes munkát kívánunk!
Nagyon jó helyen van a szálloda , nagyon érdekes az alagút rendszer , az ételek egy 4 csillagos hotelnek is dícséretére vált volna. A szoba szép nagy kényelmes ággyal, szép fürdőszobával. Ami nem tetszett hogy délután 2-től 4-ig nem lehet használni a wellnesst, illetve vasárnap baba úszást tartanak ismét nem használható de a szobát 10 óráig el kell hagyni. Így a két éjszaka három napból csak két nap lesz.
Nagyon szép helyen van a szálloda,a környezet,a kert rész csodálatos ! Igazán a pihenésre vágyóknak ,nyugalom szigete ! Nyári időszakban is ki kellene próbálni! Csak ajánlani tudom !
Igényesen kialakított szép kertet körülölelő szállásépületekben kialakított kényelmes szobák, kedves, segítőkész személyzettel. Hotel 25 percnyi séta távolságra a belvárostól, csendes kertvárosi részben. Ha mindenáron keresnem kell negatívumot, (csak a kivett 2 db szobára vonatkozóan) az a nyílászárók gyenge zajszigetelése, illetve az ágymatracok csereérettsége.
Hátránya, hogy a városközpont távol van. Nagyon nehezen találtunk oda még navigációval is. Minden alkalommal használni kellett, ha kimozdultunk. A szoba nem tetszett, de másnapra átköltözhettünk egy színvonalasabb részre. A személyzet figyelmes, nagyon barátságos, segítőkész. A wellness részleg megfelelő, van minden a kikapcsolódáshoz.
Nagyon finomak voltak a borok. Az úszómedence 1-2 fokkal lehetne melegebb. A személyzet kedves. A wellcome drinkhez nehezen lehetett hozzá jutni, pedig ha érkezéskor adnának 1dl bort az tökéletes lenne. A szoba kellemes, meleg.
Az egész hétvégét meghatározta, hogy halálosan fáradtan és kialvatlanul indultunk haza vasárnap, mivel szombaton lakodalmat tartottak a szállodában, és emiatt hajnali 4 előtt képtelenség volt aludni. Előre tájékoztatást a rendezvényről nem kaptunk, csak utólagos bocsánatkérést. A szobában a matrac gödrös volt, minden rugója külön érezhető.
Törölközőszárító nem volt a fürdőszobában. A wellnessben a recepcióhoz át kell menni az egész medencetéren. Összesen 6 pihenőágy van, emellett két fotel és néhány fogas a törölközőknek és a fürdőköpenyeknek, ezért aki nyitás után fél órával érkezik, sehova nem tud lepakolni vagy leülni. Az ételek között volt nagyon finom (pl. a lecsó a reggelinél), de volt átlag alatti is. A desszertválaszték a vacsoránál nagyon egyszerű, házias. Több hasonló színvonalú helyen jártunk, ez volt eddig a leggyengébb.
A Szent István Hotel egészen kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Hatalmas területen fekszik, csodálatos gondozott kerttel. A kazamaták igazán érdekes színfoltot jelentenek. A személyzet és az ételek kiválóak.
Az egyetlen amire figyelni kell az a létesítményben jelenlévő magassági szintkülönbség, ami miatt idősebbeknek csak óvatosan ajánlanám, mert a recepcióhoz száznál több lépcső megtételével lehet eljutni, bár autóval a lépcsőmászás megkerülhető.
Szeptember 7-10 ig voltam a barátommal. De nagyon kellemetlen volt. Mert a reggelinél és a vacsoránál is zárás előtt 30 percel szinte kizárták minket nem mondták de nagyon éreztették az emberek, hogy ideje már távozotni. Mert már akkor pakoltak össze mindent. És ha kávét kértünk akkor még olyan durván válaszolt a borostás pincér úr.
Mintha valamivel megbántottam volna. A diszkréció úgy szintén nulla. Szállás foglaláskor meg írtam nekik hogy ne mondjanak semmit a barátaimnak semmit a szállás kölcségekről. De a szőke göndör hajú nő mégis elárulta. Nagyon kellemetlen helyzetbe hozott. Ráadásul még csak nem is kért elnézést sem. Így aztán nagy csalódás volt számomra.