2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
Kuponos oldalon vettük a hotelbe a vouchert, azt ott ajánlottakhoz képest, volt pár dolog ami nem stimmelt, de jeleztük a recepción, és kárpótlásként jakuzzis, szaunás lakosztályt kaptunk. Tehát nagyon korrektül kárpótoltak azonnal, és csak az nem hibázhat aki nem dolgozik.
A lakosztály tiszta volt és szuperül berendezett, kényelmes ággyal, a minibár árai a földön jártak (ritka dolog tapasztalatom szerint). Csak reggelit vettünk igénybe, de az nagyon bőséges és finom volt. A kertje -mint egy kis labirintus-, a kápolnával csodálatos. Sajnos tavasszal a kinti medence nem üzemelt, de nyáron biztos kellemes. Egyedülálló volt a kazamata rendszer is a szálloda alatt, a kapott térképpel mehettünk felfedező útra. A welness részleg is szuper, bár a takarítás ott csak 3*ot kap nálam, a szobákkal ellentétben. A személyzet -nagy része- segítőkész volt.
3 kellemes napot töltöttem életem párjával! Az ételek hagynak kivetnivalót,de kisebb hiányosságok ellenére,megelégedve tértünk haza. (P. l: Rossz ping-pong ütők,az ajtók,ablakok rosszul záródnak,a fürdő szobai fogasok lepotyognak)Ezek nem nagy dolgok csak egy kis odafigyelés! Ajánlom mindenkinek, a kazamata nagyon jó! Tisztelettel: Szabó Hajnalka.
Az összkép alapvetően pozitív, szívesen ajánlom bárkinek, de egy pár apróság azért, azért hiányzott. A wellness részleg kicsi, egy ekkora szállodához képest! Szerintem, nem nagy anyagi befektetést kívánna, ha egy ilyen "csomaghoz", amin mi is voltunk "grátisz" járna a fürdőköpeny és a parkoló ingyenes használata.
A személyzet hozzáállása kiemelkedő, kedvesek, segítőkészek, az étteremben minden apróságra odafigyeltek. Az ételek (biztos, hogy mindenki talál számára megfelelőt) finomak, ízletesek voltak, igazán jó ötlet volt a vacsorához a korlátlanul fogyasztható bor, bár annak a minősége még nem éri el a megfelelő szintet sem. Nagyon praktikus a hotel alatt húzódó pincerendszer, amelyen keresztül minden részleg elérhető. Mi késő ősszel voltunk, de a kert még most is gyönyörű, látszik, hogy odafigyelnek a gondozására! Összegségében elégedettek voltunk, máskor is el fogunk ide jönni. :)
Egy nagyon fárasztó időszakot szakítottunk meg a hotelben való pihenéssel. Jól éreztük magunkat, nagyon szép környezetben tölthettük ezt a hétvégét, a személyzet készséges volt, a szobák tiszták, a szolgáltatások megfelelőek, a privát jacuzzi szuper! Az ételek lehettek volna változatosabbak, főleg a reggeli és hiányoltam az egészségesebb ételeket, a különlegesebb ízeket.
Harmadszor volt szerencsénk megszállni a hotelben, eddig csak kettesben, most azonban vittük a családot (8 fő) is. Egy hetet töltöttük el a lakosztályban. Nagyon finom ételek, hangulatos kert, kápolna, kedves, segítőkész személyzet. Az elhelyezkedéssel sincs baj, gyalogosan mentünk a várba, strandra gyerekekkel, simán bírható.
Negatívumként az áthallást, az ágyak kényelmetlenségét, és az apróbb hibákat (ajtó nyikorog, zuhanykabin szétesett, a lakosztályban nem működött a beígért jacuzzi, szauna, nagyon hideg volt a kinti medence vize) említeném, de összességében nem sokat vont le az értékéből, szerettük, visszamennénk. :)
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ott ,igaz az időjárás nem volt túl kedves hozzánk,de kárpótolt ezért a finom borok ,és ételek ,a szauna és a pezsgőfürdő. Bármikor szívesen eltöltenék ott egy pár napot Kedvesemmel. Nagyon hangulatos és szép a környezet a kilátás a városra , ötletesen meg van oldva az egységek közötti összeköttetés.
Nejemmel 2014 februárjában jártunk a Hotel-be. Egyedi az egységek földalatti összeköttetése, lehet gyakorolni a tájékozódást. A kis kápolna tetszetős, ahol egyedivé tehetők a jeles alkalmak. "Találkozhatsz a Pápával is. " Előzékeny, udvarias személyzet. Bőséges és finom ételek. Jó panoráma.
2014. március hónapban egy hétvégét töltöttünk el a párommal. Az összkép alapvetően pozitiv, szívesen ajánlom bárkinek, de csak egy pár apróság ismertetésével. A wellness részleg kicsi, nekünk az uszómedence vize a hideg kategóriát képezte, a jakuzzi 4 személyes,kicsi, tudjuk, hogy fontos a fertőtlenítés, de csípte a szemünket a fertőtlenítő szer.
Amikor megérkeztünk a részlegbe, azonnal dobni akartam egy hátast, nagyon csúszott a padló, az ott dolgozó kishölgy folyamatosan törölte a követ, de ez nem nagyon segített rajta. Hiányoltunk egy olyan részleget, ahol a fürdés után egy könyvvel el tudunk vonulni pihenni, olvasni. A konditeremben (bár annak nem nevezném) a fekpadhoz egy-két súly előnyös lenne, bár tény sokan ide pihenni jönnek. A szobák között az áthallás elég jelentős, de a szoba kényelmes, tiszta. A személyzet hozzáállása kiemelkedő, kedvesek, segítőkészek, az étteremben minden apróságra odafigyeltek. Az ételek praktikusak (biztos, hogy mindenki talál számára megfelelőt) finomak, ízletesek voltak, igazán jó ötlet volt a vacsorához a korlátlanul fogyasztható bor. Mi ugyan nem fogyasztunk alkoholt, de most azért megkóstoltunk egyet-kettőt. Nagyon lenyűgözött minket a hotel alatt húzódó pincerendszer, amelyen keresztül minden részleg elérhető. A szálloda elhelyezkedéséről annyit, hogy közel van a belvároshoz, gyalogosan 10 perc alatt elérhető, annak is tudom ajánlani, aki nem személygépkocsival utazik. Mindent összevéve elégedettek vagyunk, máskor is el fogunk ide utazni.
Több alkalommal látogattuk meg a hotelt. A kert és a szobák nagyon szépek, folyamatosak a fejlesztések. Az ételek különösen finomak voltak és a személyzet is figyelmes, a légkör családias. Szép kilátás nyílik a városra a hotel felől, ugyanakkor a városközpont egy 10 perces sétával megközelíthető.
Mind Eger, mind pedig a hotel kiváló célpont pihenéshez, kikapcsolódáshoz. A wellness részleg is megfelelően felszerelt, nem zsúfolt, tiszta. A szállás ár-érték aránya kitűnő. Biztosan meglátogatjuk még a hotelt.
Leginkább az étkezést tudnám kiemelni, a szakács igencsak remekelt minden nap. A beígért "pezsgős fürdőzés kettesben az éj leple alatt" sajnos csak bosszúságot okozott, mivel a rendszer többet állt, mint működött,a víz is elég hideg volt, valamint a helyiség (éjfél után is) átjáróházként üzemelt. Az alagútrendszer igen egyedi, nekem bejött, a páromnak nem.