A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Összességében elégedett vagyok, akadnak problémák, például az ágy nem a legkényelmesebb, a gyerek medence vize hidegebb az élménymedencében lévőnél, azonban alapvetően rendben van a szállás, szép a szoba, a környék gyönyörű, a wellness részleg teljesen rendben van. Az ételekre sem panaszkodhatunk, bőséges reggeli és vacsora kínálat, ízletes fogások.
Negatív: lyukas, foltos ágynemű, lyukas és foltozott fürdőköntös, dupla csúszkálós és nagyon kényelmetlen matrac, légkondicionáló zúgott, de nem hűtött, gyenge csatorna választék, parkolóra néző kilátás, részben, vagy egyáltalán nem működő wellness szolgáltatások. A medencei élmény elemek spórolós szolgáltatása (5, max.
10 perc). Félrevezető tájékoztatás a masszázs kiegyenlítésével kapcsolatban, egymásnak ellentmondó információk pl. ki/bejelentkezéssel kapcsolatban. Pozitív: a személyzet kedves és segítőkész, a kilátás a wellnessből és étkezőből fantasztikus, a svédasztalos étkezések mennyiségileg/minőségileg/választék szempontjából kiválóak
A szobában csak 1 ajtó volt a szekrényen(az is kiesett egy alkalommal), két kézzel kellett nekifeszülve arrébb tolni; nem volt elég törülköző, pohár, nem volt szappan, tusfürdő. Takarítás csak kérésre, de még a szemetet sem vitték el. A párnák irdatlan foltosak, csomósak, nem lehetett rajta kényelmesen aludni.
2 ágyas szobában 2 kisasztal, 1 szék. Az asztalon lévő lámpa rozoga, alja leesve, az egész mozgott a foglalatban, életveszélyes. A fürdőben nem lehet sehova pakolni, a mosdón nem fér el semmi. A másik szobában leszakadt polcok a szekrényben, amit jelzésre sem javítottak. A tv-k élvezhetetlenek, összefolyik a kép.
Meg februarba meg rendeltem a husveti udulesunket. Seniorok vagyunk nem is gondoltam volna hogy ojan szobat kapunk ahol meg a teto ablakot se lehetet kinyitni a kilatas ebbol a szobabol nincsen! Ezek a szobak maximum 1 ejre valok de nem 3 ejszakara. Szerencsere a reklamacionk utan mas szobara mentunk ahol ki lehetet birni a 3 ejszakat.
Szerintem az egész szálloda legrosszabb szobáját kaptuk. Ablakot nem lehet nyitvatartani,mert forgalom,beszélgetés van az ablak előtt,néha dohányfüsttel megfűszerezve. Emeleti erkélyes,Dunára néző szoba egy árban földszint kettessel,-érdekes árképzés. (parkolóra néz) Tulajdonképp,ezt a malőrt leszámítva jól éreztük magunkat.
Harmadszor jártunk a hotelben az Alacate most nem volt olyan finom ,lehet szakács váltás volt ,de az ételek minőségén lehetne javítani . Reggelinél a bundás kenyérből csöpögött az olaj ehetetlen volt ,a brassóin pedig az a paradicsomos szósz nem oda való . Szakács vagyok sajnos másképp értékelem mind a reggelit mind az összes ételt.
Wellness részleg nagyon lepusztult/padlózata töredezett, mind három zuhany használhatatlan( össze-vissza szórják a vizet) ! Szobát ellepték a hangyák, padlószőnyeg szakadozott, rongyos,pecsétet. A szállodai közös helyiségben / WC/ is vannak hangyák. Összességében a Szálloda 2 csillagnál többet nem érdemel!
Jól éreztük magunkat, szép a környék, lehet kirándulgatni. Itt lehetne jobban felkészültebb a hotel, túra útvonalak megadásával, esetleg szervezésével. ÍTovábbá még a nyugdíjasoknak is jólesne egy kis könnyű, akár gépzenét szolgáltatni este vacsora időben és utána 22 óráig.
Egy negatív tapasztalatom volt, lányom, unokával meglátogattak, ebédeltünk a hotel ebédlőjében, az unokám a felét sem ette meg, és nem akarták becsomagolni, mondván nem tudják. Erre felkellene készülni, ahhoz drága volt, hogy csak úgy kidobják.
Általában tetszett, szép és tiszta, de a wifi gyenge volt, néha nem is lehetett rákapcsolódni. A tetotéri ablakot bonyolult volt kinyitni/becsukni, a sotétítot le illetve felhúzni mindig segítséget kellett hívni, de nagyon segítokész volt mindig mindenki. A hajszárító gyakran és túl gyorsan kikapcsol, korulményes hajat szárítani vele.
A wellness részleg jó volt, de a sóbarlang nem mukodott, bár úgy hallottam, hogy éppen egy vendég tette tonkre. A tobbi rész király! Ja, és nagyon hányoltunk 1-2 fali akasztót, pl. furdokopenyt, levetett ruhát, furdoruhát felakasztani. Ezeken kívul minden kiváló volt, és tuti egyszer még elmegyek, de nyáron, illetve jó idóben, hogy azt az arcát is lássam, mert szépséges.
Korábban már többször voltunk, még a covid előtt. Tetszett. A családot is elvittem. Nagy csalódás volt. A szálloda lelakott. A takarítás gyenge. A wellness szintén csalódás volt. A zuhanyzók állapota rossz. A szobai fürdőben a csaptelepek össze vissza fröcsögtek, akár a wellness öltözőben és a zuhanyzóknál.