Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

9 szédítő szállástipp a Dunakanyarban

Mesebeli túraútvonalak, lélegzetelállító kilátók, kulturális csomópontok – a Dunakanyarban mindent megtalálsz, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kell. Érdemes több napra érkezni, ugyanis a környékbeli látnivalókkal bakancslisták sorát lehet kitölteni. Ehhez mutatunk 9 szállástippet, amelyek kitűnő kiindulópontok a turisztikai gyöngyszem körbejárásához.

 

Hosszúra nyúlik a Dunakanyar kincseinek sora

Említhetjük Visegrádot, ami a Fellegváron túl is számos csodát rejt. Esztergomot, amit a látogatók kulturális és gasztronómiai szempontból is igencsak kedvelnek. Vagy az aprócska Kismarost, ami erdei kisvasútjával bájos úti célt jelent. A kihagyhatatlan Szentendrét, a festők városát, aminek minden szeglete andalít. Vagy Leányfalut, ami írók sorát bűvölte el szépségével. Bármelyiket is választod, szállástippekkel segítünk, hogy a legszimpatikusabb hely legyen a bázisod.

9 szédítő szállástipp a Dunakanyarban9 szédítő szállástipp a Dunakanyarban

 

 

Hotel Bellevue****, Esztergom

Esztergom legelső négycsillagos szállodája a belvárostól 5 kilométerre fekszik. Mennyei kilátás nyílik a Dunára a Hotel Bellevue szobáinak egy részéből, a Tiffany étteremből, a panoráma teraszról, és a wellness épületszárny tetején kialakított napozóteraszról. Add át magad a lazításnak az élménymedencében, a pezsgőfürdőben, a melegvizes pihenőmedencében, vagy épp a 110 négyzetméteres kültéri medencében! A wellnesscentrumban illatkamra, gőzkabin, kényeztető kezelések, valamint szaunák is várnak. A kisebbek csobbanhatnak a gyerekmedencében, vagy nagyokat játszhatnak a Lurkó-kuckóban, a nagyobbak pedig az Xbox-játékbarlangban kapcsolódhatnak ki.

Foglalj szobát a Hotel Bellevuebe>>

Szállást Dunakanyar - Hotel Bellevue**** (Esztergom)Szállást Dunakanyar - Hotel Bellevue**** (Esztergom)

 

 

Grand Hotel Esztergom****sup

Festői környezetben fogadja vendégeit az esztergomi Grand Hotel, ami letisztult dizájnjával, grandiózus tereivel, csodaszép szobáival, szemkápráztató luxuslakosztályaival hamar népszerűvé vált 2021-es nyitása óta. A szálloda szomszédságában található az Aquasziget Élményfürdő. Felnőttbarát pihenésért pedig keresd fel a tetőtéri, exkluzív Bazilika Day Spa-t! Esztergom látképe szaunázás, jakuzzizás, gőzfürdőzés közben is felejthetetlen. A kisebbek Pepper Élménybirodalmában nevethetnek nagyokat. A több mint 700 négyzetméteres élménypark játszóházzal, lézerszobával, virtuális sarokkal, ninjapályával, ping-ponggal, csocsóval, és léghokival várja a kalandorokat.

Foglalj a Grand Hotelbe>>

Dunakanyar szállás - Grand Hotel Esztergom****supDunakanyar szállás - Grand Hotel Esztergom****sup

 

 

Portobello Wellness & Yacht Hotel, Esztergom

Igazi wellnessparadicsom a családbarát Portobello szálloda, ami közvetlen összeköttetésben áll az Aquasziget Élményfürdővel. A zárt folyosón megközelíthető élményrészlegen túl szépségszekció és kültéri strand is várja vendégeit. Finn, hang-fény és gyógynövényes szaunában pihenhetnek a naturista szaunaélmények kedvelői, a rózsa szaunában pedig a fürdőruhás látogatók izzadhatnak.

Foglalj szállást a Portobello Wellness & Yacht Hotelbe>>

Szállás Dunakanyar - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)Szállás Dunakanyar - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Varázslatos települések a Dunakanyarban, ahol a hegyek és a folyók összefutnak
Vízmosta szigetek, festői parkerdők, hegyek közé szorult völgyek, valamint a régió legszebb panorámát nyújtó kilátói miatt annyira kedvelt a természetbarátok körében a Dunakanyar. Persze ez csak félig igaz. Hiszen ezeken a Budapesthez közeli kirándulóhelyeken olyan mesés településekkel is találkozhatsz, ahol a kiadós városnézésről sem kell lemondanod.

 

 

Hotel Adalbert – Szent Tamás Ház***, Esztergom

A háromcsillagos Hotel Adalbert nagy kedvencnek számít az aktív pihenők, a városlátogatók, az üzletemberek és a családok körében is. Nagy előnye, hogy a város szívében, a főbb nevezetességektől karnyújtásnyira helyezkedik el. Bájos díszkertje, gazdag reggelije, modern berendezése, és az ott dolgozók segítőkészsége mind-mind támogatják a gondtalan feltöltődést. Ha a büféreggelivel meggyőztek, akkor a Szent Adalbert Étterem és a Prímás Pince ínycsiklandó fogásait se szalaszd el!

Foglalj a Hotel Adalbert - Szent Tamás Házba>>

Dunakanyar szállás - Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház*** (Esztergom)Dunakanyar szállás - Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház*** (Esztergom)

 

 

Harangvirág 36 Vendégház, Kismaros

A Nacsagromi-patak völgyében terül el az a csodálatos, 6600 négyzetméteres, erdős-ligetes telek, ahol apartman, vendégház, sőt egy faház is várja a város zaja elől menekülő üdülőket a Haragvirág 36 Vendégházakban. A kőház mellett, önálló telekrészen található a 80 négyzetméteres vendégház, aminek kétszintes, hatalmas terasza az ősfás domboldal és a patakpart ölelésében fekszik. A 2013-ban felújított, barátságos hangulatú, 7 fős vendégházat az év bármely pontján kibérelhetjük. Végy egy mély levegőt a természet közepén, és bográcsozz, grillezz, süss szalonnát a szeretteiddel a vendégház gyönyörű teraszán!

Foglalj a Harangvirág 36 Vendégházakba>>

Szállás Dunakanyar - Harangvirág 36 Vendégházak (Kismaros)Szállás Dunakanyar - Harangvirág 36 Vendégházak (Kismaros)

 

 

Hotel Visegrád****

Éld át a wellnessezés legjavát történelmi környezetben! A Hotel Visegrád gazdagon felszerelt wellnessrészlegében dunai panorámás pezsgőfürdőt, jacuzzit, medencéket, gőzkabint, és szaunákat is találhatsz, de a gyerkőcök sem unatkoznak. Az egytől egyig erkélyes szobák pazar kilátással bírnak a Fellegvárra, a dömösi Dunakanyar hegyeire, vagy a medencés szállodaparkra. Programjaik határtalanok: a sport szerelmeseinek salakos teniszpályával kedveskednek, az esős napokra ott a bowling, a csocsó és a darts, de a Szent György Lovagrend lovagi tornái is kihagyhatatlanok.

Foglalj szállást a Hotel Visegrádba>>

Dunakanyar szállás - Hotel Visegrád****Dunakanyar szállás - Hotel Visegrád****

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Így vészeld át a nyár legforróbb napjait - TOP 5 élményfürdő Magyarországon
Kültéri medencék élményelemekkel, csúszdák, vízivilágok a legkisebbeknek, kinti és benti szórakozási lehetőségek az egész családnak - csobbanjatok Magyarország élményfürőiben, és frissüljetek fel a kánikulában. Íme 5 hazai fürdő, ahol még kánikulában is garantáltan kellemes lesz a pihenés.

 

 

Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup, Visegrád

A művészet, a zene, a nem mindennapi portékák, a könnyű ételek és minőségi italok, valamint az ayurvédikus masszázs élményének ötvözetét kapjuk a Mr. Görgey Art Hotelben. Kóstold meg a friss, bisztró jellegű ételeket, kézműves édességeket, és a mámoros borospince hazai és külföldi kínálatát! Csodáld meg a könyvtári részleget, a vén diófát, a zongoraszóval átszőtt cukrászdát, a Görgey teraszt, és a kosárkába bújtatott piknikcsomagokat!

Foglalj szobát a Mr. Görgey Art Hotel & Bistroba>>

Szállás Dunakanyar - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup (Visegrád)Szállás Dunakanyar - Mr. Görgey Art Hotel & Bistro**sup (Visegrád)

 

 

Vadrózsa Panzió, Szentendre

Irány a Pismány hegy déli fekvésű oldala! A Vadrózsa Panzió kedves, panorámás környezetben tárul elénk, ahol a környező hegyeken, Szentendrén és a Dunán is folyamatosan legeltethetjük a szemünket. A négyféle, komfortos, tágas szobában összesen 12 főnek tudnak helyet biztosítani. A kinti, hatalmas, füves terep pedig kitűnő helyszín a lazításhoz.

Foglalj a Vadrózsa Panzióba>>

Dunakanyar szállás - Vadrózsa Panzió (Szentendre)Dunakanyar szállás - Vadrózsa Panzió (Szentendre)

 

 

Kerekhegy Vendégház, Leányfalu

Csobbanj a Leányfalui Gyógy- és Strandfürdőben, túrázz a milliónyi útvonal valamelyikén, és pihend ki az izgalmakat a Kerekhegy Vendégházban, csendes, békés környezetben! A 2020-ban felújított, kényelmes szobák és a Szentendrei-szigetre, valamint a Pócsmegyeri-tóra néző kilátás mind-mind a feltöltődésedet szolgálják.

Foglalj a Kerekhegy Vendégházba>>

9 szédítő szállás a Dunakanyarban - Kerekhegy Vendégház (Leányfalu)9 szédítő szállás a Dunakanyarban - Kerekhegy Vendégház (Leányfalu)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Akár kezdő "dinólógusok", akár szakavatott őslény rajongók vagyunk, minden bizonnyal ez lesz az a program, amit még hosszú ideig emlegetni fogunk - ki a lenyűgöző látvány, ki a remek időtöltés miatt zárja szívébe a dinoszauruszok csodálatos világát.
„A királyok városának” is becézett Székesfehérvár az egyik legjobb választás, ha sokszínű kirándulást terveztek. Ez a káprázatos település víz fölött vezető tanösvényeket, fantasztikus mesekastélyt, dallamos órajátékot, legendás szobrokat, izgalmas játékmúzeumot és számos más látnivalót, illetve programot kínál, ami a városnézésnek és a túrázásnak is egyaránt kedvez. Nézzétek meg!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.