Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Nagyon szép szálloda, gyönyörű környezet és csodás panoráma. Udvarias és segítőkész személyzet. Kényelmes és tiszta szoba. Sokrétű wellness szolgáltatás. Hatalmas beltéri és kültéri medence. A megelégedettségünket csak fokozta, hogy a svédasztalos reggeli és vacsorát az étteremben a csodás dunai panoráma mellett fogyaszthattunk el.
10 éves unokánkkal voltunk ott pár napot, s ami nekünk a legfontosabb volt, Ő is nagyon jól érezte magát. Minden korosztály számára jó szívvel tudjuk ajánlani.
Érkezésünk előtt elolvastuk a kritikákat, amik eléggé lehúzták a hotelt. Ehhez képest kellemes csalódás volt a valóság. A szobánk kényelmes volt, az ágyak szintén, jó minőségű matracokkal. A wellness megfelelő, a személyzet kedves. Igen, a szaniterek vízkövesek.
Legkevésbé az ételek minőségével voltunk elégedettek, de az is csak a 4 csillaghoz képest volt egy kicsit gyengébb. Ezekhez képest sem volt drága. Ár-érték aránya megfelelő.
Vacsoránál az ételek nekünk kicsit íztelenek voltak. A reggeli mennyisége és minősége tökéletes, a szállás gyönyörű volt. A személyzet udvarias, a wellness részleg fantasztikus volt.
Visszatérő vendég vagyok /nagymama/, több mint 6 éve az unokáimmal a Esztergomi Bellevue szállodában. A személyzet kedves, a gyerekek nagyon jól érzik magukat. Ideális hely a pihenésre. Ájánlom kisgyermekes családoknak is. A kis medence kellemes, mindig meleg, remek a játszószoba is.
Két kisgyerekkel utaztunk. A szoba tágas volt szép kilátással, de sajnos az ágy nem volt kényelmes, viszont kaptunk babaágyat a picinek. A wellnes részleg jó volt, örültünk a gyerekmedencének. A reggeli és a vacsora sem volt rossz. Bő választék volt, amiben mindig találtunk nekünk megfelelőt. A szálloda nagyon szép helyen van és a személyzet is barátságos volt.
A szoba hideg volt hiába szóltunk kétszer is csak utolsó este volt jó idő a szobában miután megtudtuk, hogy több vendég is panaszkodott. Első este még meleg víz sem volt. Az ágy rettentően kényelmetlen volt erős fájdalmakkal ébredtünk. Tv csatornák közül csak néhány volt annak ellenére, hogy 50 csatorna volt jelezve.
Az üdvözlő ital kupont szerettük volna kávéra cserélni mert nem iszunk alkoholt, de egy idősebb pincér nekünk háttal állva flegmán azt válaszolta, hogy ez van kiadva és kész. A személyzet néhány tagja kifejezetten undok és flegma volt arról nem is beszélve, hogy még rendes öltözetet sem viseltek ( farmer ). A slussz poén a számlánál jött amikor azt láttuk, hogy nem kevés szervízdíjat számoltak fel minden étkezés után. Ez érdekes egy svédasztalos étkeztetésnél vagy legalább szóltak volna előtte. Az ételek sokszor hidegek voltak az ízük pedig. . . . . . . . A bár illetve az étkezésekhez kérhető italok irreálisan drágák nem beszélve a welness büféről. A kilátás nagyon jó volt a wellnes is kitűnő a tisztaság remek, de sajnos a sok apró kellemetlenség elrontotta a pihenésünket. Soha nem térünk vissza nagyon csalódottak vagyunk és nem is ajánljuk senkinek.
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás udvarias volt. Igényesen van kialakítva a wellness-részleg. A standard szobánk kicsit lestrapált volt (az öltözőszekrény tükre törött volt, ahogy a minibár belső borítása is). A wifi jel pedig nagyon-nagyon gyenge. Összességében azonban ár-érték aránynak megfelelő.
Minden tökéletes volt,a wellnes hosszú nyitva tartása,a környezet,minden a vendégek kényelmét szolgálja.Hamarosan szeretnénk újra itt tölteni egy hétvégét vagy akár több napot is !!! Mindenkinek csak ajánlani tudom !!
Párommal töltöttünk 2 éjszakát a hotelben. Jó a hotel elhelyezkedése: távol a városközponttól, a Dunával szemben. Nagyon meg voltunk elégedve a szálloda szolgáltatásaival: finom és bőséges volt a svédasztalos reggeli és vacsora, minden igényt kielégítő volt a wellness részleg. Nagyon jól esett a masszázs is. Szívesen ajánlom pároknak.
Kiválóan éreztük magunkat! A személyzet profi, hozzáértő, kedves és segítőkész. A reggeli és vacsora mennyei, sose láttam még ilyen bő választékot, meg svédasztal esetén sem! Aki ide látogat, az biztos, hogy jól fogja érezni magát! Ha lehetőségünk lesz rá, vissza fogunk még térni, és szerintem más vendégeket is viszünk! :D Üdv: Barkó Andrea