Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A szálloda környékén nincs mód gyalogos sétákra. Érthetetlen, hogy ilyen panorámát nem használtak ki a szobákhoz tartozó erkélyekkel, teraszokkal! A szobák megközelítése nehézkes, az épület egésze áttekinthetetlen! A berendezés hivalkodó, ízléstelen, rengeteg szín össze-vissza! A szobák berendezése kényelmes, bár elhanyagoltnak tűnik: pl.
a mosdó kagyló repedt volt,a WC kagyló teljesen el volt törve, /másnap kérésre kicserélték/ a TV távirányító nem működött stb. Az étkezésnél a személyzet nagyon figyelmes volt, de a konyha csak nehéz, zsíros-fűszeres ételeket tálalt, pedig tapasztalatunk szerint a legtöbb helyen gondoskodnak egy-egy könnyű ételről is! A reggelinél a kávét szinte mindenki hiányolta, és pl. a narancslé pótlását is. Ezeken kár spórolni!
Nagyon szép a szálloda elhelyezkedése. Berendezése és képei mediterrán hangulatot kölcsönöznek. A hotel erőssége a konyhája. Az ételek minősége és kínálat színessége kiváló. Ugyanez vonatkozik a felszolgálók munkájára is. Nagyon hangulatos a hall, a nagy akváriummal. A hatalmas teraszokon kényelmesen lehet napozni, pihenni, a csodálatos panorámában gyönyörködni.
A classic szoba ágyai kényelmesek, de a lepedő kicsi az ilyen széles ágymérethez. A szoba ugyan nemdohányzó volt, de előttünk erős dohányosok lakhattak, melynek átható szagát a szobaasszonyok szellőztetéssel igyekeztek megoldani. Ettől a napot nem kapó szobánk nagyon hideg volt. A dohányszag azonban megmaradt,A wellnes részleg nagyon kellemes és változatos.
Nagyon tetszett a hotel,gyönyörű, tisztaság mindenhol. Végtelenül kedvesek voltak a hotel dolgozói. :) A fürdőről és a szaunákról is csak jókat tudok mondani. Szóval, lehet, hogy hihetetlen, de nem tudok semmi rosszat sem mondani. Csak ajánlani tudom bárkinek! :) Bízom benne, hogy eljutunk még ide. Maradok tisztelettel: Varga Lászlóné Kati
A fenti rendkívül pozitív értékelésen kívül kiemelném az ízletes meleg ételeket valamint a kiváló minőségű narancs és multivitamin italokat. Csodálatos a panoráma az étteremből, igényesen és ízlésesen berendezett az egész szálloda. Ami kevésbé tetszett, az a "kilátás" a szobánk tetőtéri ablakából valamint a szálloda közvetlen környezetében a látnivalók, lehetőségek hiánya.
A szálloda panorámája, wellness része és az éttermi ellátás valóban 4 csillagos. Örültünk, hogy csak két éjszakát töltöttünk a szobában, mivel annak színvonala igen gyenge volt. A tetősíkos ablak becsukása nagy nehézségek árán történt, puha ágyon lábujjhegyen inogva, vállfa segítségével.
Az ablakon lévő rolóval láthatóan már sokan küzdöttek, így mi meg se próbáltuk. A mobiltelefon töltőjének konnektorba dugása négykézláb a pipereasztal alatt történt,majd a drótot az asztal mögött felvezettük a félhomályban. Az ágyak fölötti szép vonalvezetésű hangulatlámpák szolgáltatták a teljes megvilágítást. Olvasni az 1 db fotelban, az otthonról hozott zseblámpával lehetett volna, ugyanis a süppedő(szivaccsal, derékaljjal feljavítani próbált)ágyakon se aludni, se olvasni, se tévézni nem lehetett. A párnácska és a szekrényben talált huzat(ciha) nélküli kispárna se tudta a problémánkat megoldani. Ügyelnünk kellett arra, nehogy egyszerre próbáljunk kievickélni az ágyból, mert összeütközik lábunk, fejünk, ugyanis 1 db hegyes sarkú éjjeliszekrény állt a falnak tolt két ágy között. A szomszéd szoba, és a miénk közt összenyitható ajtó volt,így átérezhettük az ő problémájukat is. A fürdőszobában semmit se lehetett letenni(nincs hely), de amúgy se láttunk a halvány spot lámpák mellett. Hallani viszont itt is jól lehetett, a meleg víz megnyitásakor rezonancia koncert indult. A kihívásokat kedvelőknek ajánlanánk csak a szállást.
Remek hotel és kiváló, hogy kutyussal is lehet ott pihenni. A személyzet is nagyon kedves volt a kutyusunkkal, ami nekünk, kutyásoknak külön jóleső érzés. A szoba tágas volt, a megközelíthetősége kicsit bonyolult (2 lift. . . ). A wellness részleg fenomenális! Az ételekre pedig nincs jelző, kiváló ízű étkek, kellemes hangulatú, nagyon szépen berendezett étterem.
Az egyéb pihenő helyiségek is nagyon szépen vannak berendezve. Őszi pihenésre mentünk, kiváló választás volt! Csak gratulálni tudok a szálloda vezetőségének és minden dolgozójának!
A wellness részleg nagyon szuper és gyermekbarát is. A konyhájuk is nagyon jó. Mikor jeleztük, hogy kisgyermekkel jövünk külön kérés nélkül is bekészítették a babaágyat. A szálloda elhelyezkedése is nagyon jó, gyönyörű helyen van. Sajnos a szobánkba behallatszott valamilyen -talán a hűtő/fűtő rendszer- monoton zúgás. Ez kissé zavaró volt éjszaka. (Nem nálunk ment a fűtés nem azt hallottuk)
Az épület elhelyezkedése és a szolgáltatások tetszettek. Ami nem igazán nyerte el tetszésünket az a szoba, az ágyakban ócska matracok amit egy 5cm-es szivaccsal próbáltak elviselhetőbbé tenni. Az ablakokon nincs szúnyogháló, így mindenféle bogarak bejöttek, mivel szellőztetni szükséges. A szoba falán a tapéta hiányos és koszos, a padlószőnyeg foltos. Ezek a dolgok nem méltóak egy 4*-os szállodához.
Ezt a pár napot ajándékba kaptam a páromtól. Jól éreztük magunkat, és szívesen maradtam volna még. A wellnes részleg nagyon tetszett,az ételek is csak a reggeli volt mindkét nap ugyanaz, ezt én kicsit kifogásoltam. A másnapi vacsora az nagyon ízletes volt gratulált is párom a séfnek,nagyon elvolt találva minden.
Ami nem annyira tetszett, hogy a hűtő olyan hangos volt a szobába, hogy inkább nem használtuk, a tv-t volt hogy egyáltalán nem lehetett nézni,mert nem volt rajta jel. Egyébként nagyon szép a szálloda. Ettől a pár dologtól eltekintve ajánlom másoknak is.
A szálloda nagyon szép a környezetével együtt, a személyzet udvarias, az ételek kiválóak, változatosak, bőségesek. A szolgáltatása is megfelelő. A szobában levő ágy azonban kényelmi szempontból szörnyű volt,/standard erdei szoba/ a matracok be vannak süppedve, nagy gödör a közepén, nem lehetett pihenni és aludni rajta!