Balatonfüredi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb balatonfüredi értékelések között!
Vendég![Ezt az értékelést nem Ittjártam felhasználó írta, hanem partneroldalunkon, a szállásvadász.hu-n adták le.]()
2025. június 7. 12:05egyedül járt itt 55Kitűnő SZÁLLODA. . . . már többször voltunk itt és biztosan jövünk még. . . . Kitűnően éreztük magunkat és az idő is kitűnő volt. . . . A SZÁLLODA kitűnő helyen van. . . . A személyzet kedves és segitőkész. . . A konyha is választékos finom ételekkel várt. . . . és kedves udvarias személyzet. . . . Egyszóval szuper volt. . . . szeretjük ezt a szállodát. . . .
2025. május 31. 18:02a párjával járt itt 45 Többször voltunk már a szállodában, mindig meg voltunk elégedve. Most a 2. emeleten kaptunk szobát, a kilátás lapostetőre nyilt, jobban szerettünk volna magasabb szintet és sarok szobát, remélhetőleg legközelebb. . . . személyzet udvarias, kedves, koszt kielégítő, örültünk a főzelékeknek, a fagylalt kiváló volt.
Szívesen visszatérünk máskor is
Köszönjük a "nyaraltatást"- üdvözlettel Károly
2025. május 28. 14:51egyedül járt itt 55Nagyon kellemes két napot töltöttünk el. Nagyon sajnáltuk, hogy először látogattunk csak el a hotelba. Nagyon szép kilátású szobát kaptunk, jó volt az ellátás a wellness kellemes volt. A személyzet udvarias és kedves volt. Szeretnénk a közeljövőben ismét ott tölteni pár napot mivel a bónuszként járó hajó kirándulást nem vettük igénybe.
2025. május 27. 23:09a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baba gyermekbarát szálloda élményekkel tele wellness nyáron kültéri medence erkélyes szoba Balatonra néz
2025. május 26. 18:36a párjával járt itt 45 Az étteremben jók az üdítőautomaták. A kávégépek körül gyakran kellene törölgetni, sűrűn elromlanak. A teához lehene külön forró víz, hogy ne kellene a kávésok közé besorolni. Jó lenne a barnacukor is a kínálatban. A pincérállománnyal komoly gondok vannak. Nem szedik le az asztalt, néznek, de nem látnak.
Udvariatlanok, elemi dolgokat nem tudnak (pl. előreengedni a vendéget). Mosolygó pincért nem látni,
csak ha egymással röhögcséltek mint fiatalok. Jó volt régen a hulladékgyűjtő kis edény az asztalon. A konyha színvonala dícséretet érdemel, jók a szakácsok és a cukrászok! ! is.
2025. május 22. 20:05a párjával járt itt 45Az étterem választéka a régebbi kínálathot képest szerényebb. A pékárú kevésbé volt friss.
A szoba tiszta viszonylag kényelmes.A recepciósok Nagyon kedvesek udvariasak voltak! A lenti étkezési lehetőség egybeesik a fenti étkezéssel a déli időben,régebben 11 től-18 ig volt nyitva, szimpatikussabb volt.
köszönöm!
2025. május 22. 9:43a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat. Figyelmes személyzet, tisztaság, kitűnő all inclusive ellátás. Sok magasabb kategóriába sorolt belföldi szállodában voltunk, de ez a szálloda a három csillagos minősítést magasan felülmúlja. Ár- érték arány kiemelkedően jó. A környék látnivalói jó programokat kínálnak. A szállodát csak ajánlani tudom minden Füredre látogatónak.
2025. május 19. 19:46gyerekekkel járt itt 55A füredi mólóval szemben nagyon hangulatos a hely és a fagyik isteniek. Egy óriás ősfás park sarkán áll a fagyizó, le lehet ülni, finom a kávé is. Van laktóz és cukormentes fagyi is, innen se hiányozhat a dubai csokis. A gyerekek persze az unikornist kérték:))A nyertes mangó és pisztácia tényleg remek. Én odavagyok a meggyes marcipánért.
2025. május 17. 6:24a párjával járt itt 15 Retro szobát kaptunk először az első emeleten és mivel a Balatonra nézőt kertem így a 6. Emeletre tettek fel minket! Mindent kifizettunk érkezéskor! Mivel 13. 45 re vissza mentünk a recepcióra mert 14 órától lehetett volna elfoglalni. Szállást így leültünk a foteleknél! Jöttek fiatal párok akik már ekkor megkapták a szobát előbb mint 2 óra!
A lobby bárban a zenés est alatt a férjem vett egy korsó sört és a pohár alján 1 cm magasan lévő baileyst 5. 900 Ft ért? Le húzás az ár szerintem! Írtunk ide a szállásvadászra megjegyzést hogy szulinapokat név napokat és házassági évfordulót ünneplünk az üdülés alatt és azt írtak itt majd az Annabella Szálloda felveszi velünk a kapcsolatot hat ez nem történt meg! Semmilyen meglepetés ajándék nem várt minket! Ennyire gyenge szállodában még sosem jártunk! Ide biztos hogy többet nem megyünk! Legalább egy elnézést vártunk volna! ! ! Vagy annyit hogy ne ilyen bánásmódot kapjunk!
2025. május 5. 14:31egyedül járt itt 35 Benn a szálloda területèn nagyon sok a dolgozó, aki nem akarja észre venni, hogy az asztalok koszosak, a föld tele morzsával, székek szintén koszosak. A felszolgáló Hölgy az italpultnál elég kedvetlen, rossz hangulatú. Az All inclusive ellátásba a legolcsóbb, gagyi italok férnek bele. ?
A reggelinél mindig ugyanaz a választék, harmadik reggel már igencsak unalmas volt.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink