Szörnyű 2025. szeptember 19. 16:12a párjával járt itt
Kedves helynek tűnik. Koszos.. Vacak a lángos A lányok kiskanállal esznek bele a fagylaltos tégelybe. Tele szájjal beszélnek a vendéggel. Jól elvannak, de kinn az aztalnál az előző vendégek maradványai. Biztos jó lehet itt dolgozni... De mi már nem itt fagyiztunk. És jövőre sem.
Kiváló 2025. szeptember 19. 9:59a párjával járt itt
Danubius Hotel Annabella elhelyezkedése , személyzet készséges hozzáállása a vendégekhez , szauna úszómedence megfelelőnek találtam mivel a szálloda nem wellness szálloda főként nyári pihenésre , üdülésre alkalmas , étkezés bőséges és választékos volt. Legközelebb is a szállodát választanánk üdülésre. Imre
Szörnyű 2025. szeptember 18. 21:28a párjával járt itt
Először is,a szoba tiszta por,pokhálos. A fürdőbe megint nincs szappan ((tavaly sem volt). Az étel mindig hideg, és meg sem eszem már viszik el előllem, a tányért ,annyit sem mondnak hogy búúú,főleg a JULISKA nevű pincér hölgy nagyon modortalan. A férfiak kedvesek. A szálloda 1csillagot sem érdemel. A kinti PÁLMA 5csillagos! ! ! Köszönöm hogy legalább az volt.
Az étel ízletes volt, minden kiváló volt. A Hotel elhelyezkedése is szuper. . . Az ajándék hajókázás is remek volt. Amire megjegyzésem lenne, az a vacsoránál lévő sorbanállás. Meg kellett volna nyitni a másik talaló pultot is, hisz voltak akik türelmetlenek voltak, nyomultak. Az ember 2x is meggondolta, mit válasszon, mert nem szívesen állt (ismét )sorba.
Kiváló 2025. szeptember 12. 7:49barátokkal járt itt
Barátnőimmel voltam 2 éjszakát. A recepción kedvesen fogadtak, és minden kérést teljesítettek. Össze nyitható szobát kaptunk, amíg nem foglalhattuk el a szobát, mert korábban érkeztünk, a csomag megőrzés is gyorsan teljesült. Az étkezéseknél a felszolgálók kiválóan végezték a munkájukat.
Az étel, ital kínálattal mi tökéletesen elégedettek voltunk. Tudtunk fürödni a Balatonban, annyi hogy nem volt már napozó ágy, de az úszomester, segítő kész volt, és keresett nekünk, oda hozta ahová mi kértük. Összeségében, mi nagyon elégedettek voltunk. Dicséret illet minden dolgozót! Köszönjük szépen!
Kiváló 2025. szeptember 11. 8:38a párjával járt itt
Nagy családdal mentünk szeptember első napjaiban arra számítva, hogy már keveseben lesznek a szállodában, de persze már a portán sorakoztak a regisztrációra az újonnan érkezettek. A feleségemmel és lányunk családjával mentünk, ahol három lány gyerek is van, akik nagyon szeretik a a mozgást, a vizet.
Nagyon élvezték a kinti gyerek élmény medencét, a legkisebbet, aki 7 éves , szinte ki sem lehetett csalogatni. Mi felnőttek inkább a benti úszómedencét választottuk, és vejem a szaunát. Az étkezésről, az ellátásról pedig csak felső jelzőkkel lehet beszámolni. Szinte nincs olyan időpont a nap folyamán, hogy a két helyszín (benti étterem és külső büfé) közül ne lehetne valamit enni vagy inni és telejsen igynenesen az "all inclusive" ellátásnak köszönhetően. Itt nem lehet éhesnek, szomjasnak lenni . . . És a választékról is csak szuperlativuszokban lehet beszámolni. Köszönöm a nagy család nevében ezt a három napot.
Tetszett: a sétány, a tisztaság, a személyzet udvariassága, na meg a sétahajózás az ételek és sok minden más! Ami nem tetszett: az emeletek számozásának hiánya, az a nagy zaj ami az étkezőben volt tapasztalható folyamatosan az nagyon zavaró volt! Állandóan rugdosták alattunk a székeket,amiket még hangosan rángattak is, nahát az borzasztó volt! Összességében köszönet a vendéglátásért!