Böngéssz a legfrissebb balatonfüredi értékelések között!

Kiváló 2025. június 7. 12:05egyedül járt itt
Kitűnő SZÁLLODA. . . . már többször voltunk itt és biztosan jövünk még. . . . Kitűnően éreztük magunkat és az idő is kitűnő volt. . . . A SZÁLLODA kitűnő helyen van. . . . A személyzet kedves és segitőkész. . . A konyha is választékos finom ételekkel várt. . . . és kedves udvarias személyzet. . . . Egyszóval szuper volt. . . . szeretjük ezt a szállodát. . . .
2025. május 31. 18:02a párjával járt itt
Többször voltunk már a szállodában, mindig meg voltunk elégedve. Most a 2. emeleten kaptunk szobát, a kilátás lapostetőre nyilt, jobban szerettünk volna magasabb szintet és sarok szobát, remélhetőleg legközelebb. . . . személyzet udvarias, kedves, koszt kielégítő, örültünk a főzelékeknek, a fagylalt kiváló volt.
Kiváló 2025. május 28. 14:51egyedül járt itt
Nagyon kellemes két napot töltöttünk el. Nagyon sajnáltuk, hogy először látogattunk csak el a hotelba. Nagyon szép kilátású szobát kaptunk, jó volt az ellátás a wellness kellemes volt. A személyzet udvarias és kedves volt. Szeretnénk a közeljövőben ismét ott tölteni pár napot mivel a bónuszként járó hajó kirándulást nem vettük igénybe.
2025. május 27. 23:09a párjával járt itt
Baba gyermekbarát szálloda élményekkel tele wellness nyáron kültéri medence erkélyes szoba Balatonra néz
Flamingó Wellness & Konferencia Hotel, BalatonfüredFlamingó Wellness & Konferencia Hotel, BalatonfüredFlamingó Wellness & Konferencia Hotel, Balatonfüred
2025. május 26. 18:36a párjával járt itt
Az étteremben jók az üdítőautomaták. A kávégépek körül gyakran kellene törölgetni, sűrűn elromlanak. A teához lehene külön forró víz, hogy ne kellene a kávésok közé besorolni. Jó lenne a barnacukor is a kínálatban. A pincérállománnyal komoly gondok vannak. Nem szedik le az asztalt, néznek, de nem látnak.
2025. május 22. 20:05a párjával járt itt
Az étterem választéka a régebbi kínálathot képest szerényebb. A pékárú kevésbé volt friss.
A szoba tiszta viszonylag kényelmes.A recepciósok Nagyon kedvesek udvariasak voltak! A lenti étkezési lehetőség egybeesik a fenti étkezéssel a déli időben,régebben 11 től-18 ig volt nyitva, szimpatikussabb volt.
köszönöm!
Kiváló 2025. május 22. 9:43a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Figyelmes személyzet, tisztaság, kitűnő all inclusive ellátás. Sok magasabb kategóriába sorolt belföldi szállodában voltunk, de ez a szálloda a három csillagos minősítést magasan felülmúlja. Ár- érték arány kiemelkedően jó. A környék látnivalói jó programokat kínálnak. A szállodát csak ajánlani tudom minden Füredre látogatónak.
Kiváló 2025. május 19. 19:46gyerekekkel járt itt
A füredi mólóval szemben nagyon hangulatos a hely és a fagyik isteniek. Egy óriás ősfás park sarkán áll a fagyizó, le lehet ülni, finom a kávé is. Van laktóz és cukormentes fagyi is, innen se hiányozhat a dubai csokis. A gyerekek persze az unikornist kérték:))A nyertes mangó és pisztácia tényleg remek. Én odavagyok a meggyes marcipánért.
Őrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, BalatonfüredŐrház Fagyizó és Bisztró Balatonfüred, Balatonfüred
Még több kép (6 db) >>
Szörnyű 2025. május 17. 6:24a párjával járt itt
Retro szobát kaptunk először az első emeleten és mivel a Balatonra nézőt kertem így a 6. Emeletre tettek fel minket! Mindent kifizettunk érkezéskor! Mivel 13. 45 re vissza mentünk a recepcióra mert 14 órától lehetett volna elfoglalni. Szállást így leültünk a foteleknél! Jöttek fiatal párok akik már ekkor megkapták a szobát előbb mint 2 óra!
Átlagos 2025. május 5. 14:31egyedül járt itt
Benn a szálloda területèn nagyon sok a dolgozó, aki nem akarja észre venni, hogy az asztalok koszosak, a föld tele morzsával, székek szintén koszosak. A felszolgáló Hölgy az italpultnál elég kedvetlen, rossz hangulatú. Az All inclusive ellátásba a legolcsóbb, gagyi italok férnek bele. ?