Böngéssz a legfrissebb balatonfűzfői értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 400 városban járt márFelfedező - 2870 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 33686 feltöltött kép
2025. július 15. 22:35egyedül járt itt
A Jégkorszak fagyizót sem hagytam ki a balatonfűzfői strandtesztből. Már kifele menve tértem be ide, nekik is van kint is, meg bent is pultjuk.
A kiszolgálás kedves, a gombóc fagyi sztraciatellát kértem 600 forint volt, ami nagyjából átlagos ár/érték arány.
3,5 pontra taksálom a helyet, amit fele kerekítek.
Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?Jégkorszak Fagyizó, Balatonf?zf?
Még több kép (4 db) >>
2025. július 15. 20:30családjával járt itt
A Tutti Frutti fagyizó egyben kocsma is, szívesen ittam volna egy sört, de ketten vártak rám az autóban, így aztán egy gombóc fagyira szorítkozott a rendelésem.
A kiszolgálás kedves, aranyos.
Dubaj csokit kértem, nem mintha elkapott volna engem is a divatőrület, de megkívántam ezt a fagyit a látva azt a pultban.
650 ft volt egy gombóc.
Négy pont a hely.
Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?Tutti Frutti Fagyizó, Balatonf?zf?
2025. július 15. 20:24családjával járt itt
Az Éden büfében egy gyrost rendeltem, amit a társaim egekbe dicsértek, jómagam átlagosnak ítéltem, de ha már ők annyira méltatták, konkrétan, hogy nem ettek soha jobbat, megadom a 4 pontot a konyhára. 2800 ft volt, amit átlagos ár/érték arány, ha tekintetbe vesszük a tisztes adagot. Ittam egy Pilsner Urquell sört is, ami 800 forintba került.
A kiszolgálás udvarias.
Korrekt 4 pont az összélmény.
Éden Büfé, Balatonf?zf?Éden Büfé, Balatonf?zf?Éden Büfé, Balatonf?zf?
2025. július 15. 20:11családjával járt itt

A Nord point bár egy yachtkikőtőben működik, a Balaton legeslegészakibb pontján. A kilátás a teraszról remek, az italválaszték kommersz. A kiszolgálás rendkívül kedves, öröm volt néhány gondolatot cserélni a szakmájának élő, a munkáját lelkesen végző jó kedélyű pincérrel.
Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?Nord Point Kávézó - Lighthouse Kávézó, Balatonf?zf?
2025. július 14. 22:01egyedül járt itt
A Krém és kovászba nem sokkal zárás előtt még épp, hogy sikerült eljutni, az ifjú hölgy már elpakolt mindent, így nem tudtam megítélni a választékot. Kérdezte, mit szeretnék, mondtam, hogy valami kovászos kenyeret. Kaptam is egyet, olcsó volt, ha jól emlékszem700 forint, de nem hozta a kovászos kenyeret karakterét.
Krém és Kovász, Balatonf?zf?Krém és Kovász, Balatonf?zf?Krém és Kovász, Balatonf?zf?
Átlagos 2025. július 14. 14:41családjával járt itt
A Lángos és más nevű helyen a pacalt szúrtam ki elsőnek, de végül azt a szomszéd helyen, egy formális vendéglőben ettünk. Innen társam vett három palacsintát, egy nutellásat, egy diósat és egy mákosat. Készen lesütött palacsinták voltak, jóindulattal átlagosak, kevés töltelékkel, elég magas áron, darabja 600 ft.
Lángos és más, Balatonf?zf?Lángos és más, Balatonf?zf?Lángos és más, Balatonf?zf?
2025. július 14. 14:31családjával járt itt
A Cimbora nevű strandbüfét a Magyar Konyha kalauzában szúrtam ki magamnak. A választék átlag feletti, szemeztem a fish and chips-szel is, de végül velős pirítóst kértem, aminek itt meglepően nagy kultusza van, majdnem minden strandon adják a környéken. Jó vastagon rakták meg fűszeres velővel a felejthető minőségű kenyeret.
Cimbora büfé, Balatonf?zf?Cimbora büfé, Balatonf?zf?Cimbora büfé, Balatonf?zf?Cimbora büfé, Balatonf?zf?
Még több kép (1 db) >>
Átlagos 2025. július 13. 20:08családjával járt itt

A Panoráma teraszon egy korsó Drehert kértem, a pultos hölgy szerint akkor cseréltek hordót, szerintem meg, aki többszáz Drehert ivott, nem adta a szokásos élményt, volt benne egy mellékíz, ami akkor jelenik meg, amikor a sör hosszabban áll a csapon. Rántott Camembert kértem mellé, ami élvezhető volt. Három pont a hely.
Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?Panoráma Terasz, Balatonf?zf?
2025. július 13. 19:53családjával járt itt

A Szirén büfében korrekt áron adnak kimagasló minőségű lángost, nem véletlenül kaptak díjat vele. Az 1250 ft a simára akár drágának is tűnhet, de ha azzal kontrasztoljuk, hogy Balatonalmádiban a Budatava strandon egyik helyen 1700, másik helyen 1650, akkor bizony korrekt ez így, főleg a minőség fényében.
Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?Szirén Büfé, Balatonf?zf?
2025. július 13. 19:41családjával járt itt

A Tó vendéglőben rendeltünk egy csülkös pacalt (3690), egy Gundel palacsintát (1490) és egy Somlóit (1290). A pacal korrekt volt, nem kiugró, de társam odavolt érte, a két desszert hasonló. Nem lett volna muszáj cukros dióval (vagy diópótlóval) megszórni őket, a tálalás is kissé hevenyészett.
Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?Tó Vendéglő, Balatonf?zf?
Még több kép (13 db) >>