Böngéssz a legfrissebb balatongyöröki értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 138 városban járt márFelfedező - 120 helyen első értékelőNépszerű író - 384 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3453 feltöltött kép
Kiváló 2026. szeptember 6. 17:52a párjával járt itt
Közel 300 km-es autózás után mindig öröm idejönni, már hozzátartozik a nyárhoz. Évek óta jövünk ide, élvezni a Balatont, és pihenni ebben a kedves, nyugodt szállodában, ahol minden megvan ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. A Balaton közelsége és látványa (ehhez a tóra néző szobát kell kérni), a példásan gondozott park és autóparkoló, az étterem, a Wellness-rész.
Hotel Panoráma Balatongyörök, BalatongyörökHotel Panoráma Balatongyörök, Balatongyörök
Kiváló 2026. szeptember 6. 14:36a párjával járt itt
Nagyon kedves, figyelmes fiatal lányok állnak a pult mögött, egyáltalán nem (Balatonnál sajnos szokásos) tolakodással ajánlják a friss, nagyon kívánatos házi sütiket. Igaz, nem teljesen "házi" a jelleg, inkább cukrászkészítmények, de ebbe ne kössünk bele. A lényeg, hogy sütik frissek, finomak, és termetesek.
A mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, BalatongyörökA mi kis boltunk - Veronika Házi Süti, Balatongyörök
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. augusztus 22. 4:15gyerekekkel járt itt
Kiváló wellness részleg, játszó szoba és játszótér a kisgyerekeknek. Szoba tisztasága átlagos berendezése/elrendezése nagyon praktikus és kényelmes. Étteremben finomak és bőségesek az ételek. Negatívum hogy a pincérek gyorsan elviszik a tányérokat ezzel azt a hatást keltik az emberben hogy sietni kell a reggelivel vagy a vacsorával.
2026. augusztus 11. 20:51a párjával járt itt
Tetszett a wellness, az ellátás, még hogy nagyon közel a Balaton és a központ. Ami nem tetszett: A francia erkély pókhálós volt. A balatoni strand nagyon nem tetszett. Sajnos hiába kapok az ajándék strand belépőt, nem tudtuk élvezni a fürdést. A bal oldali részen a Balaton tele van kövekkel, kagylókjal. Nagyon balesetveszélyes.
Kiváló 2026. augusztus 6. 12:45a párjával járt itt
A szálloda kiválasztás egyik szempontja a balatoni panoráma volt, tóra néző szobát foglaltunk. A kapott szoba (210) erkélyéről a kilátás egy hatalmas fa lombjára és egy lapos tetőre nyílott, plusz áradó felszálló ételszag. A recepción ezt jelezve, a problémára azonnali,gyors megoldás született, nagyon szuper 6 napot töltöttünk a szállodában. Biztos, hogy visszatérünk még, és másoknak is ajánlani fogjuk.
Bronz fokozatú értékelő
2026. július 29. 19:16családjával járt itt
A település alig több mint 1000 fős, 2 db kis vegyesboltot fedeztünk fel, illetve zöldséges, dohánybolt, éttermek, fagyizó található. Keszthely autóval 10 perc, ahol viszont több szupermarket is van. A szállás csendes rendezett utcában, 900 méterre a vízparttól helyezkedik el.