A szálloda külsőre semmi különös, 60as éveket idézi, a szobák egyszerűek, de kényelmesek, erkély (a Balatonra nézőért felárat kell fizetni) frigó, szekrények, íróasztal, lámpák, nagy képernyős TV-vel, működő klimával, tisztasággal, 3 naponta cserélt törülközőkkel. Lehet ping-pongozni, gyerekeknek van játszótér, lehet biciklit kölcsönözni, számítógépet használni. A Wellness-részben van uszoda (kellemes hőfokú vízzel), és egy nagy élmény-medence, szaunák, zuhanyozó és napozó terasz. Az étterem kiváló! Több 4csillagos étterem nem büszkélkedhet ilyen minden igényt kielégítő ételsorral. Naponta baromfi, sertés, hal, marhahús gratenirozva, sütve vagy párolva, vegetáriusoknak is van választékuk, kétféle leves, kétféle desszert, gyümölcs, hidegtálak, 6 8 féle saláta illetve savanyúság, vacsorához is 3 féle sajt, ivóvíz ingyenes, és nem kell kérni, megfelelő borválaszték remélem, nem hagytam ki semmit! A felszolgálók nagyon kedvesek, figyelmesek, a telt ház ellenére is, és mindig van minden még ha nem is mindig forrón. Ami még nagyon vonzó itt, az a csodálatos kert. Erről beszéljenek a fényképek. Nem hinném, hogy nyáron ajánlásokra lenne szükséges a szállodának, de aki még nem ismeri, keresse fel, nem fog csalódni!