Érdekes 2026. július 31. 13:56gyerekekkel járt itt
Évről-évre drágább a hely, és az attrakciók igazából ugyanazok. Valóban jobban megéri egyszeri belépővel mindenre felülni akárhányszor, mint egy falunapon egyesével kifizetni ezeket. A benti ételek és italok jó borsos áron vannak. A személyzet pár kivétellel nem nagyon szeret itt dolgozni és köszönni sem a távozó fizető vendégnek.
Vannak olyan helyzetek, mint a tolakodó csoportok, a beelőző haverok (ha már továbbmenet nincs, akkor foglaljuk egymásnak a helyet a sorban), amikor igenis a sarkukra kellene állni és rendet tenni, nem pedig rezignáltan tudomásul venni vagy oda se nézni.
Lellén nyaralunk. Most jártunk itt először, de szerintem a két hét alatt nem utoljára. Nagyon kedves a kiszolgálás. 2 gyerek menüt, két különböző hamburgert és egy grillsajtos salátatálat ettünk. Az utóbbiról el tudom mondani, hogy már nagyon régen ettem ilyen finom salátát és sajtot. Köszönjük szépen. Megérte eljönni ide.
Szörnyű 2026. július 14. 18:10gyerekekkel járt itt
Igazi retro Balatoni "étterem". A rántott hal valami zsírcsomó. A többi meg.... Hagyjuk is. Ehető, de kb ennyi. Inkább egy lángos. Ha választani lehet akkor inkább egy szendvics.
A Puncs fagyizó a jobbak közé tartozik. Első gondolatom az volt, hogy egy puncsot kérek, de amikor megláttam, hogy mennyire szép színe van a málnafagyinak, akkor elcsábultam. Remek íze volt, elég sok maggal. Állagban is van némi javítanivaló. 700 ft egy gombóc. Ez négy pontot jelent összességében.
A Csehóba fröccsözni ültünk be. Elolvastam itt számtalan értékelést, 5x5-öst jellemzően, olyanoktól, akiknek ez az egyetlen értékelése, ami eléggé árulkodó. Az ital és ételkínálat valójában 4 pont, a konyhát nem próbáltuk. A kiszolgálás 4 pont, kellemes a csevej a pincérekkel, a kutyának hoznak vizet, de a srác nem köszöni meg a kötelező 12% szervízdíj feletti (!
! ! ) 5% borravalót. A dizájn remek, megadnám az öt pontot az atmoszférára, ha nem szólna rádió. Ittunk egy Belward rosét, egy Irsait, meg némi szódát. Egyértelmű 4 pont.
Vannak helyek, amiket el nem tudom képzelni, miért nem értékeltem rögtön a meglátogatásuk után. 2020 őszén voltam a Zsúr cukrászdában, de valahogy nem írtam meg az élményt, ezzel csak most szembesültem. Néhány nappal ezelőtt ismét betértem, ezúttal csak egy fagyira, egyik jobban nézett ki, mint a másik.
Végül az áfonyás csokisra szavaztam, ami végre egy igazi öt pontos csúcsfagyi volt, tökéletes ízegyensúllyal, kifogástalan állaggal. Tegyük hozzá, hogy pazar a beltér, elképesztő jó ízléssel kialakított, kedves a kiszolgálás is. Az árak jó értékarányúak.
Két év után ismét eljutottunk a Szalay cukrászdába. Ezúttal helyben ettünk egy almás pitét, meg egy málnás csokis mousse desszertet, s ittunk egy kávét zabtejjel. A kiszolgálás kedves, jellemzően legalábbis, távozáskor az egyik pultos nem tartotta fontosnak a visszaköszönést, társai vele ellentétben, kedvesek, segítőkészek. A dizájn remek, az árak barátságosak. Öt pontos élmény továbbra is.
A Nádfedeles Nosztalgia Halsütő Balatonlelle szívében már rég szerepel a Magyar Konyha Balaton kalauzában. Két éve megpróbáltam letesztelni szeptember elején, de már nem volt óak nyitva. Ma végre ez is sikerült. Élvezetes pacalt kaptunk, kellően sűrű szafttal, lehetne finomhangolni, pirosabbra, lehetett volna szélesebben csíkozni, de így ahogy volt élvezettel ettük.
7 pont a 10-ből. A kovászos uborka remek, a kenyér sajnos értékelhetetlen. A haltepertő csodás, egyik legjobb, amit ettem valaha, márpedig ahol lehet, ezt a fogást megkóstolom. A remoulade mártás korrekt, átlagos. A kiszolgálás kedves, a dizájn tetszetős, az árak értékarányosak.