Böngéssz a legfrissebb balatonlellei értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 51 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Érdekes 2026. július 31. 13:56gyerekekkel járt itt
Évről-évre drágább a hely, és az attrakciók igazából ugyanazok. Valóban jobban megéri egyszeri belépővel mindenre felülni akárhányszor, mint egy falunapon egyesével kifizetni ezeket. A benti ételek és italok jó borsos áron vannak. A személyzet pár kivétellel nem nagyon szeret itt dolgozni és köszönni sem a távozó fizető vendégnek.
Balatonlellei Vidámpark, Balatonlelle
Kiváló 2026. július 29. 20:25gyerekekkel járt itt
Lellén nyaralunk. Most jártunk itt először, de szerintem a két hét alatt nem utoljára.
Nagyon kedves a kiszolgálás. 2 gyerek menüt, két különböző hamburgert és egy grillsajtos salátatálat ettünk. Az utóbbiról el tudom mondani, hogy már nagyon régen ettem ilyen finom salátát és sajtot. Köszönjük szépen. Megérte eljönni ide.
Hamburger Ház, BalatonlelleHamburger Ház, BalatonlelleHamburger Ház, Balatonlelle
Szörnyű 2026. július 14. 18:10gyerekekkel járt itt
Igazi retro Balatoni "étterem". A rántott hal valami zsírcsomó. A többi meg.... Hagyjuk is. Ehető, de kb ennyi. Inkább egy lángos. Ha választani lehet akkor inkább egy szendvics.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2998 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36457 feltöltött kép
2026. július 1. 19:08a párjával járt itt

A Puncs fagyizó a jobbak közé tartozik. Első gondolatom az volt, hogy egy puncsot kérek, de amikor megláttam, hogy mennyire szép színe van a málnafagyinak, akkor elcsábultam. Remek íze volt, elég sok maggal. Állagban is van némi javítanivaló. 700 ft egy gombóc. Ez négy pontot jelent összességében.
Puncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, BalatonlellePuncs Fagyizó, Balatonlelle
Még több kép (3 db) >>
2026. július 1. 18:56a párjával járt itt

A Csehóba fröccsözni ültünk be. Elolvastam itt számtalan értékelést, 5x5-öst jellemzően, olyanoktól, akiknek ez az egyetlen értékelése, ami eléggé árulkodó. Az ital és ételkínálat valójában 4 pont, a konyhát nem próbáltuk. A kiszolgálás 4 pont, kellemes a csevej a pincérekkel, a kutyának hoznak vizet, de a srác nem köszöni meg a kötelező 12% szervízdíj feletti (!
Csehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, BalatonlelleCsehó Pub Étterem, Balatonlelle
Még több kép (21 db) >>
Kiváló 2026. július 1. 18:35a párjával járt itt

Vannak helyek, amiket el nem tudom képzelni, miért nem értékeltem rögtön a meglátogatásuk után. 2020 őszén voltam a Zsúr cukrászdában, de valahogy nem írtam meg az élményt, ezzel csak most szembesültem. Néhány nappal ezelőtt ismét betértem, ezúttal csak egy fagyira, egyik jobban nézett ki, mint a másik.
Zsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, BalatonlelleZsúr Café & Fagylaltozó, Balatonlelle
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2026. június 28. 22:12a párjával járt itt

Két év után ismét eljutottunk a Szalay cukrászdába. Ezúttal helyben ettünk egy almás pitét, meg egy málnás csokis mousse desszertet, s ittunk egy kávét zabtejjel. A kiszolgálás kedves, jellemzően legalábbis, távozáskor az egyik pultos nem tartotta fontosnak a visszaköszönést, társai vele ellentétben, kedvesek, segítőkészek. A dizájn remek, az árak barátságosak. Öt pontos élmény továbbra is.
Szalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, BalatonlelleSzalay Cukrászda, Balatonlelle
Még több kép (9 db) >>
2026. június 28. 22:04a párjával járt itt

A Nádfedeles Nosztalgia Halsütő Balatonlelle szívében már rég szerepel a Magyar Konyha Balaton kalauzában. Két éve megpróbáltam letesztelni szeptember elején, de már nem volt óak nyitva. Ma végre ez is sikerült. Élvezetes pacalt kaptunk, kellően sűrű szafttal, lehetne finomhangolni, pirosabbra, lehetett volna szélesebben csíkozni, de így ahogy volt élvezettel ettük.
Nádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, BalatonlelleNádfedeles Halsütő, Balatonlelle
Még több kép (17 db) >>