Böngéssz a legfrissebb büki, bükfürdői értékelések között!

tegnap, 12:21a párjával járt itt
Szép, otthonos, kényelmes szálloda. A foglalás előtti információ igen hiányos, tetőtéri szobát kaptunk, ami kényelmes, pont elég nagy. A nyilászárók katasztrófálisak. Klima hiányában, 3 ablakból 1-en volt árnyékoló. A zuhanykabin ontotta a csatornaszagot. Több tájékoztatás kellene a transzfer buszról, amit néha ki is kéne takarítani.
2025. augusztus 25. 11:34a párjával járt itt
Kedves , segítőkész fogadtatás. Ár/érték arány miatt választottuk a szállodát. Wellnes szollgáltatást nem vettük igénybe , így arról véleményt nem tudunk mondani. Ételek finomak voltak , viszonylag nagy választékkal. Szálloda gyalog messze van a városi fűrdőtől , de van ingyenes buszjárat! Amit mi használtunk is !
2025. augusztus 22. 8:45a párjával járt itt
A fürdőhöz nagyon közel van, kb 300 méterre. A parkolás ingyenes, az apartman elég tágas, van asztal is székekkel, a fürdő szép, modern. A szobában a bútorzat kicsit retró az ágyon kívül. A komód, szekrény , asztal, székek amik retók. A reggeli 5 csillagos, bőven volt miből válogatni, és mindíg pótolták, ahogy fogyott.
Kiváló 2025. augusztus 20. 19:19egyedül járt itt
Nehézkes volt a vizes ruhák, törölközők szárítása. A törölköző szárító nem működik, nincs más szárítási lehetőség. Az esti élőzene nagyon hangulatos volt, hétvégén is lehetett volna. A szálloda szép, igényes, remek volt a kiszolgálás és az ételek finomak, háziasak voltak. A wellness szép, igényes és sokféle.
Szörnyű 2025. augusztus 19. 20:22a párjával járt itt
Most voltunk ebben az étteremben.
Modortalan kiszolgálás, égett olajban sült hagyma. Sót nem kaptunk, de szervízdíj volt. Többet vett le a számlámról!
Átlagos 2025. augusztus 15. 7:25gyerekekkel járt itt
Ágyi poloska csípéssel lett tele vastagon gyermekem és én testem! Diagnosztizálta szakember, elképedtem! Gyermekem középfül gyulladást kapott, baktérium. . . Fülfájásra panaszkodott, hazainduláskor kórházba vittem f-o-g. oszt-ra. Szoba nincs kellően takarítva, sok a pókháló minden sarokban, falnál található bútornál.
Kiváló 2025. augusztus 14. 19:07a párjával járt itt
A be- és kijelentkezés folyamata gördülékeny, nagyon kedves recepciós hölggyel. Minden információt türelmesen megadott, és válaszolt a kérdéseinkre. A szoba rendezett és tiszta. Az ételek ízletesek voltak. A hotel nagy pozitívuma ezek mellett, hogy a fürdővel össze van kötve egy folyosóval, amin keresztül kényelmesen át lehet menni.
2025. augusztus 14. 6:13a párjával járt itt
A konyha szuper jó volt, a wellness részleg kitűnő, a szolgáltatások teljesen rendben voltak. Ami hiányosság volt az a liftek megbízhatósága, illetve a közlekedés a szintek között rendkívül nehézkes volt és sok időt vett igénybe. A szobában a klíma szinte nem hűtött egyáltalán, nyitott ablaknál nem lehetett kényelmesen aludni a kinti, gephaz zaj miatt.
Gyenge 2025. augusztus 11. 11:08egyedül járt itt
Sehol nincs szúnyogháló! A wc rosszul működött, nem volt megfelelő tájékoztatás, a recepción! Vízcsere történt, ami 1 napig tartott, ezért nem tudtuk kiélvezni. A yakuzzi nem olyan, ami itt működik. Semmilyen honorálás nem történt. A zenés buli szuper volt a kapitánnyal! Ezt többször élveznék a vendégek. A környezete szép és kulturált. Ez 4 csillagos :(
Gyenge 2025. augusztus 7. 11:28a párjával járt itt
- A törölközők agyon mosottak, szürkék. - A fürdőszobában a szagelszívón vastagon áll a por, a WC vízköves (ronda barna csík), a fürdőszoba ko-
rábbi beázásának ronda, sárga foltja nem túl gusztusos. A mosdó vízcsapjának nyomását nem lehet
szabályozni, alig jön belőle a víz, teljesen mindegy, hogy milyen állásba tesszük.