Büki, bükfürdői éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb büki, bükfürdői értékelések között!
Átlagos 2026. március 16. 21:28a párjával járt itt
Mi mindenhol jól érezzük magunkat ezért is kettős érzéseim vannak de. . . . . . A bejárati ajtót ( 34 es szoba) kívülről csak becsapni lehetett, a fürdőszobában a radiátor csöpögött úgy hogy a víz elfolyt a wc ig is. A szoba ajtók (nem csak a miénk hanem szinte mind) úgy el voltak vetemedve hogy a folyosón lévő beszélgetést egy az egyben hallani lehetett.
Szombat este 10 órakor nem volt meleg víz. Vacsorakor ( 8 óra magasságában) a köretek hidegek voltak. A személyzet roppant udvarias, segítőkész volt a problémákról nem gondolnám hogy ők tehetnek.
Jó 2026. március 16. 11:56a párjával járt itt
Reggeli ok,kívéve csak 2naponta sült bacon összeragadva tocsogot a zsírban. Ennek ropogós kellene lenni. A meleg vacsorák összedobált ízetlen ételek voltak. Csemege karaj 3× köszönt vissza😅1xDubary módra amire rá volt csapva 1kanál tejszínes karfiol 2×Bajor módra ekkorra már kiszáradva volt a karaj 3x fokhagymás tarja néven futott a karaj. Semmi köze nem volt a tarjához. Jó szakácsot kellene felvenni!
Gyenge 2026. február 26. 8:04a párjával járt itt
A bejelentkezés kaotikus volt . A szobát csak 4 után lehetett elfoglalni, fürdőköpenyt ,telefonálgatás után csak 5 órakor kaptunk. Ezzel az aznapi fürdőhasználat ideje igencsak lecsökkent. Kárpótlásul egy "elnézést" kaptunk. Az étel és italválaszték gyenge, minősége megfelelő.
A medencék választéka, vízminősége, hőfoka nagyon jó, de egy felújítás már rá férne.
Jó 2026. február 24. 13:16a párjával járt itt
2026. 02. 20-án érkeztünk a lehető legnagyobb hóesésben. A szálloda "őrzött" parkolójában a hó miatt alig lehetett parkolni, nehezen találtunk helyet, kiszálláskor bokáig süllyedtünk a hóban.
Bejelentkezéskor a pecepciós zokszó nélkül elkérte a parkolásárt cserébe a naponként 1500 Ft-ot, holott szolgáltatás nem volt cserében, hisz a hó nem volt eltakarítva, és az őrzöttnek mondott parkolóban ott tartózkodásunk alatt végig nyitva volt a sorompó. Másik apró kellemetlenség, hogy all inclusive ellátára fizettünk be, így elvárható lett volna, hogy a szobában legalább 2 palack vizet bekészítenek. Az egyéb szállodai szolgáltatásokkal, étkezésekkel meg voltunk elégedve.
Az ellátás összességében nagyon jó volt,a személyzet figyelmes és kedves. Az egyedi születésnapi -spontán-köszöntés kifejezetten meglepő és kedves gesztus volt. Az egzotikus belső berendezés szokatlan, de kellemes, harmonikus volt Az étkezés hordozott egyhanguságokat, de alapvetően az ételek finomak voltak.
Az ásványvízet túlárazottnak éreztük,amit ráadásol a "felszolgálási díj" mellett magunknak kellett kibontani-nem volt arányos sem az ár,sem a szolgáltatás a szálloda egészének szintjével. Néhány kritikusabb észrevétel:A szoba túl meleg volt, nem lehetett állítani a hőmérsékleten,emiatt az éjszakai pihenés korántsem volt zavartalan. A csendes Wellnessben a törökfürdő nem működött. A tepidariumban furcsa szagok terjengtek napokon át, nem volt lehetőség sem lemosni (mint pl egy gőzkabinban- a mozaikos padozatot, kifejezetten taszító volt és nem tünt kifejezetten higienikusnak sem.
A szobánk puritán, a fürdőszoba elfogadható, az ágy nagyon magas és süppedős, valamilyen búgás egésznap és éjjel, ami nagyon zavaró volt. ! ! Egy darab szék volt a szobában , mi ketten voltunk, az ágyra nem lehetett ülni mert lecsúszott róla az ember! A bőröndöt a parkettán tudtuk kinyitni, mert nem volt bőröndtartó alkalmatosság!
! Nem volt széf ! ! Az étkezés jó volt , finomak voltak a vacsorák. A welnessben a medence hűvös volt ( inkább gyerekek pancsoltak benne) , a kinti jakuzzi nagyon kellemes volt és a szauna is! ! Ahhoz képest , hogy négy éjszakát voltunk és a pénzünkért nem azt kaptuk amit vártunk, drága volt! ! ! Ez szoba a 79-s, ide nem megyünk többet! ! !
Jó 2026. február 7. 9:40egyedül járt itt
Koràbban is jartunk a szàllodában, s azóta sajnos van egy kis színvonalesés. A termàlfürdő medencèjère ràfèrt volna egy medenceporszívózàs, sok lerakódàs volt az aljàn, ami nem a gyógyvíz miatt volt. Az egèsz èpület kellemetlenül túlfűtött. Ezzel együtt jól èreztük magunkat.
Négy éjszakát töltöttünk a szálláson. Csak a legjobbakat tudom mondani róla. A szoba jó volt(59-es) Az ételek,reggeli és vacsora kifogástalan. A péntek esti elő zene nagyon jó volt, végig ott voltunk este 10-ig, táncolunk. A wellness részleg jó, bár hétvégén zsúfolt.
Ez annyira nem okozott problémát,mert a gyógyfürdőben töltöttünk az időt, ami szintén nagyon tetszett azzal együtt hogy a szálloda biztosította az oda vissza szállítást a fürdőbe. Összességében jó véleménnyel vagyok, és valszeg még vissza térünk.
Foglalás előtt több véleményt is elolvastunk. A nyugati szárnyat választottuk, mivel csak ott volt félpanziós ellátás. Az étel változatos, bőséges és finom volt. Felújított szobát kaptunk szép fürdőszobával. Az ágy kényelmes. Nagyméretű, síkképernyős televízió, több csatornával. A légkondi kicsit hangos.
A wellness megfelelő. A fürdő egy hosszú folyosón közelíthető meg a szállodából. A személyzet barátságos, segítőkész. Aki itt nem érzi jól magát, az máshol sem.
A kaja kiváló volt a személyzet kedves, azonban ha valami kifogyott (kiskanál, üdítő) az hosszú idő elteltével lett pótolva, feltöltve. Mi személy szerint furcsának találtuk, hogy a bárba vizes fürdőruhába beleülnek a bársony fotelba, ami elég kellemetlen, ha az ember ruhában ráül és átázik.
(ez egy kissé igénytelen, bár nem a szálloda részéről ez inkább emberi magatartás) Összességében azonban a szálloda megfelelő. A fürdő már eléggé elkopott, ráférne egy felújítás. Holt szezon lévén a település nyilván egy kissé téli álmát aludta, de a fürdő környéke szerintünk szépen újul szezonban valószínűleg pulzálóbb.