Böngéssz a legfrissebb büki, bükfürdői értékelések között!

2025. július 14. 17:03gyerekekkel járt itt
Ami pozitív,hogy van parkoló, több részén is van füves udvar a gyerekeknek játékok. A szálláshoz tartozik egy kis tó is és vannak kecskék is. 😃
Minden pénteken van zenés mulatság ami este 10-ig tart. A szobában csak kicsit lehetett hallani ,3 éves kisfiam tudott ettől aludni. Éppen felújítás van a szállodában, de lehet ez azóta már be is fejeződött.
Kiváló 2025. június 30. 7:56a párjával járt itt
Minden szuper volt, csak egy kicsit messze van nekünk, ennek ellenére másodszor voltunk az idén. Az all inclusive ellátásba beleférhetne a minibárból való fogyasztás, nekünk pl. a reggeli gyógyszer bevételhez a hideg tiszta víz jól jött volna. Az ember úgysem issza ki az egész készletet. (Csak javaslat)
2025. június 23. 15:41gyerekekkel járt itt
Nem egészen értettem, hogy az erkélyen miért nem lehet dohányozni (természetesen betartottuk a szabályt, de ilyet máshol nem tapasztaltunk). A check-in-nél a recepciós nem volt a helyzet magaslatán, a programok pedig nagyon alul voltak hirdetve (mi például egy nap sem találkoztunk a sárkányokkal).
Szörnyű 2025. június 12. 10:55barátokkal járt itt
A Pünkösdi, két éjszakás kikapcsolódás helyett egy rémálomban volt részünk. A szoba olyan penetrás dohányszagú volt, hogy nem lehetett tőle megmaradni a szobában, éjszaka a klíma , bár 23 fokra volt állítva, jeges hideget csinált a szobába, szerencsére azt hajnal 3 óra körül sikerült kikapcsolni. A 2890.
Átlagos 2025. június 10. 20:56gyerekekkel járt itt
Alapvetően nem rossz szálloda, de nem felel meg a 4csillagnak. Egy jó erős 3 csillagosnak elmegy. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás változó, attól függ, hogy ki volt éppen szolgálatban. A wellness részleg egy ekkora szállodához nagyon kicsi. Alig lehetett használni, mert kb 5 embernek elegendő az "élménymedence".
Kiváló 2025. május 23. 19:17a párjával járt itt
Értékeĺés 1-5
Tisztaság 5
Udvarias kiszolgálás 5
Folyamatos takarítás ,szerintem nemszükséges ,mert mi csak 3 napot voltunk. DE. Nagyontetszett ahogy megigazították az ágyakat és a háló ruháinkat izlésesen tették az ágyra. 5,-
Mondjuk ezen törödést nagyra értékelem ! Semmi rosszat nem tudok mondani !