Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Kiváló 2025. július 26. 11:10egyedül járt itt
Minden nagyon tetszett. Egy zavaró tényező volt, hogy az utolsó reggelen 9 órakor kopogtak, és mire kinyitottam volna, belépett a takarító, hogy elmentünk-e már. Néhány másodpercet sem várt. Lehettem volna alsóneműben is. Úgy gondolom, hogy a porta értesíti a takarítókat, amikor felszabadul egy szoba, nem kell benyitni.
Gyenge 2025. július 26. 11:02egyedül járt itt
Nagyon kicsik a szobák és a fürdőszoba is. A kádba beállni elég körülményes egy idősebb embernek. A reggelihez,vacsorához kirándulni kell. A reggeli rendben volt,bár a gyerekek által szeretett kis péksütik elmaradtak. A kávégép ritkán működött,gondolom kifogyott a kávé és nem töltötték fel.
Kiváló 2025. július 26. 9:19a párjával járt itt
Az elhelyezés jó volt, a strandra átjutás külön tetszett. Személyzet kiváló. Az "üdvözlő ital" ihatatlan volt. Az étkezde szuper, a séf kimagaslóan finom leveseket, sülteket produkált. Neki külön dícséret az ízek miatt. A nagy választék tetszett. Parkoló nem jutott, de a szomszédos parkolóházban olcsóbban, fedetten parkolhattunk.
Kiváló 2025. július 24. 13:37barátokkal járt itt
Nagyon szeretjük a hotelt, már többször jártunk náluk. Mindig jól érezzük magunkat, bár volt egy kis csalódás a legutóbbi ott tartózkodásunk alatt. A bárban van a biliárd asztal a csocsó és a darts gép is. Vasárnap este szerettünk volna biliárdozni.
2025. július 22. 8:46egyedül járt itt
A szálloda tiszta és kényelmes, a személyzet udvarias, segítőkész, az ételek finomak, a választék bőséges. Zseniális ötlet az esténkénti igényes, élő cigányzene. Az egyetlen kifogásolható rész a wellness: nagyon sokan nem értik, hogy ez mit jelent. Az úszómedencében ugrálnak, áznak-trécselnek, búvárkodnak, stb.
Átlagos 2025. július 21. 23:09egyedül járt itt
Nos. Összességében jól éreztük magunkat. A személyzet, az ételek minősége jó! Igaz , hogy a szobánkból majd GPS navigáció kellett, ( plussz a távolság egy reggeli tornával felérő ) hogy odataláljunk. A welness is elfogadtható, bár nem értem miért van az, hogy az egyik medencében megfő az ember, a másikban ( s ez nem az úszómedence ) meg majd fázik.
Átlagos 2025. július 20. 17:19a párjával járt itt
Lehet, hogy más szobákra ez nem igaz,de a mi szobánkban a matrac katasztrofális volt. Nagyon kényelmetlen volt rajta feküdni. Aztán az étkezés. A vacsora középszint alatti volt ráadásul a legyek mindenen is másztak. És már rengeteg helyen jártam de olyat nem tapasztaltam sehol, hogy a féloanzióban a vacsorához egy pohár ásványvízért, vagy üdítőért külön fizetni kelljen.
Kiváló 2025. július 18. 15:12a párjával járt itt
Felújítás után, majdnem minden tökéletes a szállodában! Udvarias személyzet minden területen, bő választék és finom ételek az étteremben, szépen felújított az egész épület, melyben kiváló állapotúak a bútorok, folyamatos a takarítás a közösségi terekben, valamint naponta takarítás a szobákban.
Kiváló 2025. július 17. 12:13a párjával járt itt
Nagyon tetszett, hogy ilyen nagy nyári melegben az étkezést (reggeli/vacsora) a kinti szabad téri teraszon lehetett elfogyasztani. Ételek minősége nagyon jó és ízletesek.

Amit hiányoltunk az a szabad téri medence. És mivel ilyen nyári melegben jól jönne egy szabad téri medence, de nincs, ezért jól jönne ha az éjszakák számával megegyező strand belépőt kapnának a szálló vendégek.
Kiváló 2025. július 16. 9:30a párjával járt itt
A wellness részleg nagyon jó. Minden megtalálható. Más szállodákhoz képest viszonylag nagy medencék és nem csak egy. Rengeteg nyugágy és székek, nem jár senki úgy, hogy nem tud hova feküdni, ülni, lepakolni. A szálloda elhelyezkedése szintén jó, nagy terület, szép, csendes környezet. A személyzet kedves, udvarias.