A személyzet kedves és segítőkész volt. A szuperior szobával nagyon meg voltam elégedve, izléses és jól felszerelt, jó kialakítású, + az ágy nagy és kényelmes volt. A wellness részleg is szépen kialakított és igényes,modern és kellemes hangulatot biztosít. A svédasztalos ételek nagyon finomak és változatosak.
Közel van Eger belvárosához, és a főbb látnivalókhoz. Bátran ajánlom másoknak is.
Jó 2026. április 30. 16:58a párjával járt itt
tudomásom szerint röviddel ezelőtt újították fel a szállodát. Hááááát! Aki kitalálta a folyosók kórházi-, vagy ravatalozó- fehérre festését, annak bizony nem sok fogalma volt a színek hatásáról! (még a kórházokból is "száműzték" már ezt a festéket). Kár, mert jelentősen hangulatjavító a barátságosak a meleg pasztell színek, ezt minimum tudni kellene.
Szerintem az árak , elsősorban az étteremben igencsak magasak, és ha már Egerben voltunk, örültünk volna nagyobb egri bor választéknak a sok balatoni, tokaji stb. borok helyett/mellett. A strand kiváló, de a török fürdő - plusz külön- árazása nevetséges, ha elmész a strand bejáratig, ott 3600 Ft, de ha nem akarsz sokat menni, vehetsz 4300 Ft-ért (sic! ) ugyanoda, ugyanazért a török fürdő bejáratánál is. . .
Kiváló 2026. április 28. 7:11a párjával járt itt
A velnesz rész lehetne nagyobb! Nem minden esetben lehet a célnak megfelelöen használni az élményfürdőt! A nagy nyomásu vízsugár használata többeket zavar,mivel nagyon szétszorodik a víz! A pezsgőfürdöt egyesek, indokolatlanul sokáig használják és több esetben még 5 fő helyett 6-7 ember is volt bent / ismerös párok / !
Kiemelném a személyzetet,minden részlegen a lehetö legjobbak! Odafigyelnek a vendégekre! Külön szeretném megköszönni a szálloda vezetőségének és dolgozóinak figyelmességét,hogy egy kis ajándékkal,aprósággal, plussz pezsgővel felköszöntöttek születésnapom alkalmábol! Köszönöm szépen!
Öszességében ahogy pontoztam is nagyon elégedettek voltunk az ételek ízletesek a választék megfelelő az éttermi személyzet udvarias szolgálat kész egy személyt azért kiemelnék, aki főnök létére ott dolgozott az asztalok között ha kellett feltöltött ha kellett leszedte a tányérokat vezető létére példa értékű magatartás.
A szobárol annyit a fürdőszoba szép de a padlózat nem a lefolyó felé lejt hanem az ajtó felé ha fürdésnél kicsit is nem vigyáztunk akkor könnyen elázott a szoba de ez nem rontott akomfortérzetünkön a wifit nem használtuk takaritók kedvesek amit kértünk készségesen teljesítették a recepció kitűnő arca a szállodának. Köszönjük az Itt töltött 6 nap 5 éjszakát a 238-as szoba lakói április 19-24ig Tisztelettel Papp Sándor és felesége.
Átlagos 2026. április 26. 10:54a párjával járt itt
Az étkezes rendben volt, széles választék. Ellenben gázszag volt az ètteremben. A szoba nagyon gyenge . Kényelmetlen àgy, leesett fogantyú a szekrényről, régi elavult silány bútorok. Majdnem nézhetetlen, kis képernyős tv. Szúnyogháló nélküli ablak .Tusoló tartó letörve. Ez ìgy egy csillagot sem èrdemel!
Átlagos 2026. április 25. 22:54gyerekekkel járt itt
A szállodából több dolog hiányzik. A hofehér falak dekoráció és képek nélkül barátságtalanok ,egy kórházi osztály érzetét keltik. Eger szépségeit is be lehetne mutatni vagy a Bükk tájait,ha lennének képek A szobában sajnos nincs szőnyeg,rideg hatású. Az ágy kényelmes. Hiányoltuk viszont az üdvözlőitalt.
A wellness kellemes ,átlagos. A szálloda legjobb része az étterem ,amely kiváló. Az ételválaszték csodálatos ,és a péntek esti élőzene is hangulatos volt. Eger városa gyönyörű,a Várban éppen esküvő volt.
Szörnyű 2026. április 23. 20:22a párjával járt itt
Még mindig nem kaptam számlát, de e. mail-en igérték! Több mint 20 évig jártunk oda szépen felújították, sok ismerős volt. . . . . március végi kedvezményes egyhetes /házassági évforulónkat/ tartottuk ott, most nem voltak . . . . . . nem a korábbi körülmények miatt, talán az árak. A TB-s kezeléseket is hiányoltuk. . . . ez a része nem lett felújítva romos.
Jó 2026. április 18. 9:37barátokkal járt itt
A sok-sok lépcső és szintkülönbség, illetve az ebből adódó akadálymentesség hiányát talán érdemes volna feltüntetni a honlapon - mi idős, és betegségekkel együttélő emberek meglepődtünk ezen a helyi sajátosságon. A szálloda térképén be lehetne rajzolni a kevesebb lépcsős útvonalakat (az emelkedőkön-lejtőkön van, aki könnyebben közlekedik).
Az étkeztetés kiváló volt, még a glutén -kazein-húsmentes diétámra is csodásan figyeltek, köszönöm ezúton is🥰
Kiváló 2026. április 17. 17:27a párjával járt itt
Jó pár éve, az unokánkkal voltunk ott. Kedves emlékek. Most sem csalódtunk. Mindennel elégedettek voltunk. Csak egy pici problémám volt, a reggeli és a vacsora. Olyan sokféle finomságot kínáltak, hogy mindet megkóstoltam volna. A nézetem, amit kiszedek, azt el is fogyasztom(koromhoz, magasságomhoz megfelelő súlyú vagyok).
Gondoltak a glutén és laktóz érzékenyekre is. Ezt is jó volt látni. Ami még szembe jött velünk az étterem bejáratánál: két, szolid, tábla/kérés - Kérjük svédasztalos ételeinket helyben fogyassza! - Ne hagyja, hogy egy palacsinta jobban öltözzön önnél! Kérjük, az étteremben viseljen Ön is alkalomhoz illő ruházatot! - Ezt is jó volt látni. Köszönjük a vendéglátást!
Kiváló 2026. április 12. 19:41a párjával járt itt
Számomra negatív, hogy a szaunához nincs merülő medence (sajnos a fürdőben sem) és a kis konditerem is szegényes. Ettől eltekintve minden nagyon magas színvonalú, az étkezés kifejezetten kiemelkedő a hasonló szállodákhoz képest. És összességében nagyszerűen éreztük magunkat! Nem volt zajos, lehetett pihenni is :)