Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

2026. június 26. 8:38a párjával járt itt
Tetszett a saját parkoló,az ételek finomak voltak,a személyzet gyors,és kedves volt,Jó,hogy a strandra gyorsan át lehetett jutni!
Welnesstől többet vártam,kicsik a medencék,hűtő jóformán üres! Vacsora után kevés szórakozási lehetőség,még jó,hogy tartott a labdarúgó vb. !
A szobában sok csatornás tv,de műsorújság,információ egyikhez sincs!
Kiváló 2026. június 21. 20:51a párjával járt itt
A SZÁLLODA MINDEN TEKINTETBEN KIFOGÁSTALAN
A REGGELI ÉS A VACSORA IS SZÉLES VÁLASZTÉKU ÉS NAGYON FINOM VOLT. A BOROKBÓL IS LEHETETT
VÁLOGATNI. A TÁJRA JELLEMZŐ, FINOM, ÍZLETES VOLT
A SZEMÉLYZET NAGYON KEDVES ÉS SEGÍTŐKÉSZ VOLT.
KÜLÖNLEGES HANGULAT IDÉZTE A SZÁLLODÁT. AZ ALAGÚT SZÁMUNKRA MEGNYERŐ VOLT.
A TISZTASÁG ÉS RENDEZETTSÉG JÓ VOLT
Kiváló 2026. június 19. 16:43barátokkal járt itt
Meg voltam elégedve mindennel! A szobából a kilátás a házakra volt . De nem sokat voltunk a szobába. A város csodás még vissza kell jönnöm , hogy a többi látnivalót is meg tudjam nézni! Aszemélyzet udvarias és kedves! A welnes szuper, az ellátás és a tisztaság is rendben volt! Csak ajánlani tudom , valószínü visszatérek és ebbe a szállodába az biztos! !
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. június 12. 17:41egyedül járt itt
Kedves a személyzet, mindenben segítőkészek. A felújított szálloda tisztasága, a wellness és az ételek ragyogóvá teszik az itt töltött időt. Az ételek nemcsak jó ízűek, de változatosak is, Szálloda elhelyezkedése remek lehetőséget kínál Eger megismerésére. A városi fürdő közelsége remek szórakozást nyújt a gyerekkel érkezőknek is.
Kiváló 2026. június 12. 8:22a párjával járt itt
Szivélyes fogattatás.Változatos éttelek,még a glutén és laktóz érzékny embereknek is bőséges választék.Gyümölcs választék is kifogástalan.Átjárás a strandra zökkenőmentes,a medencék változatos melységüek és gyógyító hatásúak.Csak ajánlani tudom,kisgyerekes szülőknek,fiataloknak,és időseb korosztálynak is.
Kiváló 2026. június 11. 13:55a párjával járt itt
Nagyon szép helyen van. Az ételek bőségesek és finomak. A személyzet barátsagos. A szobánkban csalódtam kissé. Jó lett volna ha mindkét ablakot lehet nyitni és van szúnyogháló! A klíma működött ugyan de hiányoztak a lamellái ès így nem lehetett irányítani a levegő áramlását. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és bármikor visszamennénk! !
Kiváló 2026. június 10. 7:40a párjával járt itt
2 éjszakát töltöttünk el ,a hely a nyugalom szigete. Olyan érzés mint ha az erdő közepén volna az utazó ,pedig a városközpont csak 15 perc sétatávolságra van csak. A Wellnes nem olyan nagy de tiszta és kellemes. A ételek iszonyatosan finomak,ízesek,és bőséges a mennyiség és választék. A személyzet előzékeny kedves rugalmas.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 287 városban járt márFelfedező - 362 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3060 feltöltött kép
2026. június 9. 17:58a párjával járt itt
központtól 10 percre található a hotel, nagy, zárt parkolóval. A szoba és a fürdő tágas, szépen berendezett. Az ágy kényelmes. A reggeliző helyiség a másik kis épületben található, ahol bőséges és választékos ételek voltak. A két épület között pedig fedett terasz, ahol iszogatni, kártyázni, beszélgetni ültek ki este a vendégek.
Hotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, EgerHotel Merlot Eger, Eger
Még több kép (3 db) >>
Kihagyhatatlan 2026. június 8. 20:29a párjával járt itt
Láttam esti fotókat a szökőkútról ezért mindenképpen meg akartam nézni. Csodásan mutatott ezen a nyári napon nappal is. Sajnos a hozzá tartozó tábla nem a legjobb állapotban van, pedig megérdemelné.
Szmrecsányi Lajos Érsekkert, EgerSzmrecsányi Lajos Érsekkert, Eger
2026. június 8. 20:22a párjával járt itt
lőre foglaltunk asztalt, hogy mindenképpen ki tudjuk próbálni az éttermet. Nyár lévén az udvaron kaptunk helyet így sajnos a belső milőt nem láthattuk. Középkori öltözék a pincéreken, kupák és fatányérok és evőeszközök a készlet partedlivel.