Gyros tálat rendeltünk, fél kg hasábburgonyát és 2 dkg ( nem elírás) csirke cafatokat kaptunk, 5000 Ft-ért. Nem ajánlom senkinek, hogy "gyros tálat" itt vegyen.
Kiváló 2026. május 29. 13:41a párjával járt itt
Nagyon tetszett a környezet, a kert.A személyzet,kedves, szolgalatkesz, bármit kértünk, nagyon segítőkészek voltak. Nagyon finomak voltak az ételek, a borok. Fantasztikus volt az alagutrendszer is.A wellness részleg elég picurka, de tiszta, rendezett./Csak ha csoport is érkezik, akkor bizony kicsinek bizonyul/.
Átlagos 2026. május 17. 21:30egyedül járt itt
A szállással kapcsolatban szeretném megjegyezni, ami nagy csalódást okozott, hogy a klíma használat mindig kikötés részünkről. Az ajánlat kérésnél is így volt, viszont a foglat időpontban a klíma mégsem üzemelt, mert nem készültek még fel, a klíma rendszer nem volt kitisztítva.
Ez után a következő csalódás, a szellőztetés sem volt megoldott, mert az ablaknyitó kilincs hiányzott, így csak egy pici ablakon jutottunk friss levegőhöz. Az általunk foglalt hétvégén kifejezetten meleg volt. A konyha, az ellátás szuper, hibátlan. A személyzet udvarias, segítőkész.
Kiváló 2026. május 17. 10:33a párjával járt itt
Nagyon szép, letisztult a hotel berendezése. A szoba kényelmes, jól felszerelt. A svédasztal változatos, az ételek ízletesek. A munkatársak figyelmesek, segítőkészek. Szuper a wellness részlegük, mindent kipróbáltunk. Szívesen időztünk itt. Jó az átjárás a fürdőbe.
😍 60 éves szülinapomra felköszöntött a hotel, nagyon kedves gesztus volt a pezsgő, macaron, üdvözlőkártya. Pincérek segítettek férjemnek a 60 éves szülinapi vacsora ünneplésében. Saját felszolgálónk volt, aki még a "boldog szülinapot" dallal is köszöntött, volt számos torta, tüzijáték. Rendkívül kedves, udvarias volt a kollégájuk! 💝 Nagyon meghatódtam! Hálásan köszönöm a kedves gesztust Önöknek! 💖 Örök emlék marad ez a szuper wellnesselés! 🥰 Minden kiváló volt! Máskor is szívesen ellátogatunk a Hotel Flórába💖🥰😘
Családi ünnep alkalmából voltunk többen is a hotelban. Nagyon jól sikerült minden szempontból. Az ételek ízletesek, nagy választékban. A kiszolgálás kifejezetten kedves és barátságos volt. Egy fiatal hölgy, J. személyében, aki minden kérésünket maximálisan teljesítette profi módon. Köszönjük az élményt!
Átlagos 2026. május 16. 0:23a párjával járt itt
Fideszes kép az étkezőben egyszerűen gusztustalan, pincérnő olyan rohadt flegma volt hogy ez elképesztő, a klíma tiszta por volt használni se lehetett. Az ágy francia ágynak volt hirdetve viszont kettő egyszemélyes ágy volt egymás mellé… a wellness jo volt, az életek isteniek voltak de en ide nemhiszem hogy többet visszajönnek, mert inkább rosszabb volt a tapasztalat mint a jó.
Kiváló 2026. május 13. 10:36a párjával járt itt
Nagyon tetszett az az egyedi megoldás, hogy alagúton keresztül eljuthatunk az étterembe és a wellnessbe. A szálloda konyhája kitűnő, mind az ételek minősége, mind pedig a választék szempontjából. Gondozott, kellemes hangulatú a belső kertje. A csendes, szép kis kápolna pedig nyugalmat áraszt.
Kiváló 2026. május 12. 20:00a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Ár-érték arány szerintem nagyon jó. A környezet,park mesés. Az épületek hangulatosak ,a szoba nagy , tisztasággal sem volt problémánk. Személyzet kedves,segítőkész,az ételek finomak,és volt választék. Az épületeket összekötő alagút hangulatos. Kutyával utaztunk ,kutyabarát szállás.
Amit negatívumnak mondanék az a wellness részben kevés a hely . Valamint a szoba erkélye előtt hatalmas fa volt amitől nem lehetett egyáltalán kilátni .
Többször voltam már vendég itt, a hiányosságok változatlanok: A szobák hangszigetelése a 80-as évek színvonala. A klíma hatástalan, viszont hangos. Csak egy köntös volt a szobában kettőnknek-ezt hamar pótolták. Reggelinél csak langyos a tojásrántotta-virsli-kolbász. A gőzkabin alig működött, számunkra a reggel 7 órai vellness-kezdés lenne ideális.
Életem legfinomabb gőzgombócát itt ettem. Sok fajta ételek közül lehet választani. Finomak. A savanyúságot nem sajnálták. Budapestről erdemes lejönni a gombócért. Nem egy luxus hely, de kedves a kiszolgálás.