Böngéssz a legfrissebb egri értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 138 városban járt márFelfedező - 117 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3330 feltöltött kép
Kiváló tegnap, 14:57családjával járt itt
De. . . annyira kedves, nem tolakodó volt az invitálás, hogy persze, üljünk csak le a fagyihoz (délidőben), és megláttuk az étlapot, így maradtunk, és nem csak fagylaltot rendeltünk. A meleg ételeket gyorsan kihozták. Szép adagok, frissek a frissensültek, jók az ízek, tökéletes a kiszolgálás.
2026. szeptember 5. 22:48csoporttal járt itt
Ez vitathatatlanul nagy előnye a kicsit régies szállodának, hogy innen szinte minden látnivalóhoz könnyű sétával el lehet jutni. Elég csak kilépni a szállodából, és már a központban lehet érezni és élvezni a kisváros hangulatát. A szoba elfogadható, semmi nem hiányzott, de nem is nyújtott nagy élményt.
Gyenge 2026. szeptember 3. 14:44a párjával járt itt
Felháborító,hogy nem tájékoztattnak a csökkentett medence lehetőségről!
1 hete megy az eggyik medence karbantartása,mi tart ennyi ideíg. . . . ? !
Az emberek mint a heringek,egymás hátán a működő medencében!
Ennek tudatában Nem mentünk volna!
Szobában a sötétítő méret hibás,reggel be süt a nap.
Olvasó lámpa nem működik. . .
Ami pozítiv,az a félpanziós ellátás.
Többet Nem tervezünk oda menni!
2026. augusztus 22. 9:18gyerekekkel járt itt
4 éjszakát töltöttünk itt a gyerekekkel. Alapvetően jól éreztük magunkat, a szálláshely jó volt, a park gyönyörű ❤️ A wellness tökéletesen megfelelt,gyerekek imádták. Az étkezések bőségesek, a választék is megfelelő volt. A pub-ban dolgozó srácok nagyon barátságosak,kedvesek voltak,gyerekek megkedvelték őket.
Kiváló 2026. augusztus 11. 10:42családjával járt itt
Nagyon kedves pincér,. Nagyon finom ízes ételek! Nagyon rég volt ilyen kellemes környezetben elfogyasztott finom ebédünk! Nagyon elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk még!
Kiváló 2026. augusztus 11. 9:53a párjával járt itt
A szoba, az ágy kényelmes, a klíma teteszőlegesen állítható. A szálloda egész területén tisztaság van. A reggeli, vacsora választék bőséges, az ételek ízletesek. Nagyon kényelmes, hogy közvetlenül át lehet menni a fürdőbe, és hogy a szálloda biztosítja a napozó ágyakat. Az is jó, hogy a napozó ágyak mellett büfé üzemel, ahol ebédelni lehet. Összességében nagyon meg voltunk elégedve az ellátással.
Átlagos 2026. augusztus 10. 8:41egyedül járt itt
Az étteremben nem lehetett megmaradni a melegtől egész héten. 40 fokos hőség és senki nem foglalkozott ezzel a problémával mindaddig, amíg pénteken nem volt egy nagyszabású lakodalom. Azonnal volt klíma! Nagyon elszomorító, hogy a vendég nem számít!
A lakodalom éjjelén pedig egész éjjel nem tudtunk pihenni, mert az elszállásolt lakodalmi vendégek részegen dörömböltek , ordibáltak. Egyszerüen katasztrófa volt.
Nagyot csalódtunk és nem vágyunk vissza.
Kiváló 2026. augusztus 9. 8:43a párjával járt itt
Idén már másodszor voltam a szálloda vendége,először tavasszal és most a juliusban is, annyira szuperül éreztünk magunkat és a csodálatos szállodát megakartam mutatni a lányomnak, hogy vele augusztusban, 3-x. újra ellátogatunk. A kert fantasztikus, gyönyörű tuják között vezet az út 3-4m magasak mint két oldalon,tiszta virág, és zöld növények vannak.
Szörnyű 2026. augusztus 1. 7:06a párjával járt itt
8 órakor rendeltünk tőlük pizzát, majd utána nem sokkal jelezte a Foodora hogy kiszállítás alatt. Rá egy órára azért már rákérdeztem hogy merre jár a futár. Az volt a válasz hogy az ő futáruk járt nálunk de senki nem nyitott neki ajtót, mondtam hogy a párom rég itthon volt már akkor és tudomásom szerint nem süket.
Kiváló 2026. július 31. 8:20a párjával járt itt
A Szent István hotelban, ahol először jártunk, csodás napokat töltöttünk el. Mindenki segítőkész, kedves volt. A masszázst, amit ott rendeltünk is csak ajánlani tudom mindenkinek. Az ételek választékosak és nagyon finomak voltak, főleg a vacsora. A vacsora ideje alatti finom borkínálat, ami a vacsora része volt az igencsak kellemesen meglepett bennünket.