Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Gyenge 2025. augusztus 25. 8:46a párjával járt itt
A recepciósok nagyon segítétőkészek voltak ill. az étteremben szeretnék kiemelni egy pincér hölgyet akinek a nevét sajnos nem tudom de magas, vékony, fiatal szőke aki mindent megtett a vendégek kedvéért a reggeli időszakban. Reggelire minden reggel ugyan az volt kirakva ha volt? ! ? ! ? !
Kiváló 2025. augusztus 23. 5:17barátokkal járt itt
A szállás nagyon jó volt. A reggeli az elfogadható, de volt különbség fekszolgalok között. A vacsora az egy nagy nulla. A kiszolgálás pocsék, mikor meglattak a menus papirt mar lekezeloek voltak. Az hogy 3 nap alatt nem lehet kerni egy koktelt röhej
1nap egy csoportra fogtak, 2 nap nincs narancslé arra fogták 3 este már azt se kérdezték meg mikor beultunk hogy mit kérünk inni.
Kihagyható 2025. augusztus 18. 13:46családjával járt itt
A Prémium zóna nagyon szép és igényes.
A bejutás nehézkes és hiába elovetelben vasaroltuk meg a jegyet, csak a fobejaratnal lévő automatánal lehet soron kívül bejutni.
A sort ugyan úgy ki kell állni a karszalag miatt. A fele kassza nem üzemelt.
A sima Strand rész kritikán aluli, kiszáradt fű, koszos minden a mosdó még a prémium részén is hagy kivetnivalót maga után. Soha többet Szoboszló. (Moderálva a szerkesztő által. )