Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Kiváló 2025. december 30. 9:08a párjával járt itt
Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges választékkal. Tisztaság és nyugalom maximálisan biztosítva volt a pihenni vágyóknak.
Az élő zene nagyon kellemes volt😊
A személyzet kedvesek és segítő készek. Egyetlen negatívum, egy idősebb recepciós úr, aki olyan volt , mint egy banki ügyintéző, olyan érzésünk volt , mintha egy kormányablaknál ügyet intéznénk , csak azt vártuk, mikor kell sorszámot húzni. Egy mosoly, kedves szó jól esett volna.
Kiváló 2025. december 29. 7:33a párjával járt itt
Karácsonyi időszakot töltöttünk ott. Nagyon ünnepi volt a dekoráció és a hangulat. A személyzet kedves és mosolygós. Az ételek felhozatala ízletes, változatos és a karácsony szellemében került terítékre. Egy dolgot sajnáltam csak. Azt, hogy nem voltak elég következetesek avval a kérésükkel, hogy alkalomhoz illő öltözékben üljenek asztalhoz a vendégek. Ez így rontotta a hangulatot számunkra.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
Kiváló 2025. december 28. 15:52a párjával járt itt
Korábban már jártunk a szállodában, akkor is meg voltunk elégedve. Ilyenkor már nincs nyüzsgés a városban, szállodasoron, de a fürdőben sincs tömeg, ahogy nyáron, ami kedvező. A szálloda a gyógyfürdő mellett - ahová zárt folyosón lehet átjutni - az élményfürdőbe is ad belépőt, így mindenki igényét ki tudja elégíteni.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 355 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2966 feltöltött kép
2025. december 28. 12:53a párjával járt itt
Tavaly óta változások történtek, néhány felújítás is megtörtént. Sajnos a tálaló nem jól sikerült, zsufolt lett. A Net szinte nem működött. A szoba és az ágy is jó volt, a kezelések is jót tettek. Az ételek finomak voltak. Kis ajándékot is kaptunk a szállodától ez kedves volt. Első nap ettünk egy 3 fogásos menüt, a főétel van a fotón. Ízlett és elég is volt az adag. Kellemes Karácsonyunk volt!
Mátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, Hajdúszoboszló
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 11:06egyedül járt itt
A szállodával nagyon megvoltam elegedve . . közel minden igényemet kielegitette. . pár észrevételt tennék csupán. . A szobákba én mindenképpen tennék egy vizforralót. . . néhány csomag teát. . . édesítő. . vagy cukor. . . vagy 1 főre vetítve három az egy ben káve. . . pl. ket éjszaka 2 csomag kávé. Természetesen ez az én véleményem.
Átlagos 2025. december 7. 15:24a párjával járt itt
A fürdőszoba tisztasága nem éppen volt megfelelő. Hideg volt a szobában ,hiába volt be kapcsolva a radiátor . Nem lehetett szabályozni a tekeröjét,szinte hideg volt . Az ablakok szigetelése kritikán aluli ,mert a szobában a függöny csak úgy lengett a huzattól. Ezt a többi vendég is mondta. Ott jött be a hideg.
2025. december 5. 13:22a párjával járt itt
Évek óta idejárunk pihenni, nagyon szeretjük a termálfürdőt.
Most egy kicsit csalódottak voltunk, mert éjszaka többször is a fűtés nagy zajjal kapcsolt be és zúgott percekig, illetve a külföldi vendégek még éjfélkor is hangoskodtak, így nem tudtunk pihenni.
A kiszolgálószemélyzet rendkívül kedves, kiváló és bőséges az étel-ital kínálat.
Ettől függetlenül tavasszal is idejövünk :)
Kiváló 2025. december 1. 9:45a párjával járt itt
Az ágyon lévő nagy párna, számomra alkalmatlan az alváshoz. A szoba sötétítője bár csodaszép de az utcai lámpafény erőteljesen átjön rajta és így az alvást zavarja. - Ezt jeleztem is a helyszínen. Kedves volt a személyzet hangulatos a szoba és kiváló az étkezési lehetőség. A medence víz sugara erőteljes és rendkívül kellemes hőfokú.
2025. november 25. 14:14a párjával járt itt
2025. 11. 17. -11. 21. -ig töltöttünk itt a feleségemmel 4 éjszakát. Jók: finom és változatos ételek főleg este. Kedves a személyzet. A szoba az elvárásnak megfelelő, az ágy matrac kiváló. Kifogásolt dolgok: 70 éven felüliek vagyunk a második emeleten kaptunk szobát és NINCS LIFT! Naponta kellett többször 42 lépcsőfokot fel és le megjárnunk!
2025. november 24. 14:54a párjával járt itt
Már a recepción szívesen fogadtak minket. Volt hely a parkolóban is. Mindenről aprólékosan tájékoztattak. Azután, ahogy elfoglaltuk a szobát, szerettünk volna valamit enni. Az étteremben fel is vették a rendelést, két gulyáslevesre. Vártunk kb. 20-25 percet. Csalódás volt a leves, sem a szaga, sem az íze nem volt kifogástalan.