7hofeherke étterem értékelései

Értékelései
12
15
10
39
0
0
18

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg 7hofeherke értékeléseit!

Olvasd el 7hofeherke étterem értékeléseit!

Visszatérő vendégek vagyunk -

Fekete Gólya Vendéglő Kecskemét

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az elmúlt pár hónapban többször is megfordultunk itt. Volt, hogy nagyobb társasággal, volt, hogy ketten. Általában ajánlott előre asztalt foglalni, mert bár hatalmas befogadóképessége van a helynek, előfordul, hogy nem tudnak asztalt adni a spontán beeső vendégeknek. Bármit ettünk eddig itt, kifogástalan volt az íze, a tálalás, a mennyiség.
Megosztom
Tavasszal kap még egy esélyt -

Nótafa Vendéglő Budapest

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon finom volt a vacsora, ezért a három csillag. Viszont ha egy beszélgetős családi találkozót tervezel, mint mi is szerettünk volna, akkor nem jó. Ezért csupán három csillag :). Nagyon sokan voltak, alig hallottuk egymás szavát. A pincérek rohangáltak,kapkodtak, egymással összevitatkoztak. . . jaj, rossz rágondolni. Ha csak enni akarsz, akkor menj ide nyugodtan.
Megosztom
Lehet,hogy a legjobb étterem Gyulán? -

Várkonyi Bistro & Bar Gyula

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az itt töltött kellemes este, sokáig jó emlék marad. Nagyon aranyos volt a kis pincérfiúnk, nagyban hozzájárult, hogy jól éreztük magunkat. Vidám volt, humora is volt, nem éreztük rajta, hogy ő most dolgozik. Amíg várakoztunk a megrendelt ételre, helyben sütött friss ropogtatni valóval kínáltak. Ez a gesztus azonnal felértékelte a helyet,és az est további részében sem csalódtunk.
Megosztom
2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem tudom pontosan, melyik hónapban voltunk itt, de jól esett a légkondi, beszélgetni és ebédelni jöttünk felnőtt gyerekeinkkel. Gyalogosan közel volt, azért esett erre a választásunk. Az ételt megettük- semmi különös, csak arra emlékszem, hogy sok volt a tányéromon. Ezzel nem lehet ellensúlyozni a minőséget. Mindegyikünk azt mondta a főételre, a desszertre: "Háááááát, nem igazán".
Megosztom
2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kb fél év telt el, amikor jónak értékeltem ezt a helyet, de legutóbbi vacsoránk alapján el vagyok csodálkozva. Lehet, hogy nem jól választottunk ételt? De nem volt finom. Kevés is volt. Vagy másik szakács lett? Lassú? Nem főz jól? Nem volt senki, aki megkérdezte volna, hogy ízlett-e az étel, nem mondhattuk el csalódásunkat, mert nem volt rá kíváncsi a felszolgáló.
Megosztom
Megvan a hely, ahova mindíg visszatérünk majd. -

Árnyas Étterem & Kertvendéglő Budapest

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindennel meg voltunk elégedve. Sőt, még annál is jobban! Az ételek finomak voltak, az adagok szuperül eltaláltak, a mosolygás szívmelengető, a gyorsaság kifogásolhatatlan, a tulaj vendégszeretete visszatérésre csábít! Visszatérünk. Az árak lehetnének picit alacsonyabbak,de ennél a pontnál arra gondolunk, hogy volt már borsosabb áron enyhén szólva is "felejthető" élményünk máshol.
Megosztom
2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jól éreztük magunkat ebben a hangulatos kis étteremben. Az étel a tányéron nyilván nem a fotó kedvéért készült ilyen szépnek,és állítom, hogy nagyon finom is volt! :) A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, mosolyogva jöttek az asztalhoz, frissen,gyorsan ott termett, amit kértünk,nem érezhettük, hogy ők most dolgoznak, egyszerűen és szeretettel vendégül láttak bennünket!
Megosztom
2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 2.
Lehet, hogy május óta, amikor elmarasztaló véleményt kapott az étterem itt lejjeb, a személyzet bizonyára kicserélődött. Borzasztő kedvesek voltak, mosolyogtak, sürögtek,forogtak, mint a szélvész úgy közlekedtek, szedték le a piszkos tányért az asztalunkról és pótolták az elfogyott ételeket. A szakácsot már nem tudnám ennyire megdicsérni.
Megosztom
2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a visszamennénk kategória, bár volt, ami közrejátszott, hogy ne ötpontos legyen. A legfontosabb, hogy a szakácsuk előtt le a kalappal! Nem tudom ki ő, de ezúton is gratulálnék neki, annyira jó volt mindig, bármit is főzött. De:
A reggelinél kicsit zavart, hogy a szobaasszonyok ingajáratban mentek el mindig az asztalunk mellett, át az éttermen.
Megosztom
2012. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 11. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szeretünk a férjemmel különleges ételeket kóstolni, egy-egy különleges éttermet "egyszer egy évben" meglátogatni. Jó lett volna most a híres Ráspiban "megvendégelni magunkat". Belépéskor olyan jó érzés fogja el az embert, mintha a tulajdonos a saját otthonában akarna vendégül látni. Bent senki nem volt, mi ott szerettünk volna ebédelni,nem a kerthelyiségben.
Megosztom


TérképX