Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Kiváló 2026. augusztus 14. 5:46családjával járt itt
Hétköznap, délben menü ebédet fogyasztottunk az étteremben. A környezet, a tisztaság változatlanul kiváló. Mondhatnám, hogy meglepetésünkre, és egyben nagy elégedettségünkre, ízletes, bőséges ebédet kaptunk, sütemény meglepetéssel.
Az étterem kezdi visszanyerni bizalmunkat, reméljük a következő alkalommal is megerősítik ezt.
Szörnyű 2026. augusztus 11. 12:00gyerekekkel járt itt
Szörnyü volt ez a hely a kinti medencék koszosak és hidegek a thermal része nagyon kicsi és rengetegen vannak benne a személyzet eggyik hölgy tagja borzasztóan flegma a recepción a szobában fertelmes bűz volt és a mosdókagylóból nem ment le a víz dugulás volt ami árasztotta a büzt sötét helyen van nem egyszerü megközelíteni az ételek kiválóak voltak nagyon finom és izletes i magyar konyha igaz hogy nem sok fajta étel van feltálalva de amik felvannak azok nagyon finomak az kifogástalanok .
2026. augusztus 10. 6:37barátokkal járt itt
Azért egy kézmosó szappan lehetett volna a fürdőben. Vacsoránál hiányoltam a deszertet. egyszer ugyan volt pár szelet összetört sütemény. A gyógyvizes medence koszos volt, nem volt kedvünk belemenni. Egyébként ezeket sem panasznak írom be, csak megemlítettem. A szálloda jó helyen van, közel mindenhez, tisztaságra sem lehet panaszunk.
Kiváló 2026. augusztus 9. 6:33a párjával járt itt
Minden nagyon tetszet egyszerűen szuper volt. 🥰 de az 5 nap alatt takaritónő egyszer se jött be hogy pld kivigye a szemetet pedig lett volna rà alkalom. Ha véletlenül talàlkoztunk a folyoson megkérdezte szükségünk van e valamire. Nyilvàn nem fogom neki szóvà tenni jó volna kivini a szemetet. Gondoltam ez alap egy 4*szàllodàba.
Kiváló 2026. augusztus 8. 7:28a párjával járt itt
Három éjszakát töltöttünk, félpanziós ellátással. Minden tökéletes volt, az elhelyezkedés, szoba, tisztaság, személyzet, szolgáltatások stb. Az étel választék és minőség pazar. Minden korosztály megtalálja számára a pihenést és szórakozást. Központi helyen van így minden könnyen elérhető. A személyzet kedves, figyelmes.
2026. augusztus 7. 14:36a párjával járt itt
Remek szálláshely. Aszemélyzet végtelenül kedves. A tisztaság kifogástalan. Étkezés összességében jó,bár voltam olyan helyen is ahol a választék sokkal bővebb volt. A wellness részlegben kevés a medence és azok is le vannak korlátozva bizonyos létszámra. A jakuzzi kicsi és gyenge, valamint egyszerre csak ketten használhatják. Összességében jól éreztük magunkat. Lehet hogy még visszatérünk.
Kiváló 2026. augusztus 6. 17:37a párjával járt itt
Rövid időn belül másodszor jártunk ebben a szállodában, de sajnos a wellness továbbra is meglepett minket egyes szolgáltatások kiesésével. Az első alkalommal, a szállásfoglalás után arról tájékoztattak minket, hogy az élménymedence nem működik, ami kisgyerekkel való tartózkodás esetén nagyon kellemetlen volt.
Gyenge 2026. augusztus 1. 8:29a párjával járt itt
2. Az a kevés étel választék ízletes
3. A kinti medence rész hangulatos / szól a zene, sok napágy, napernyő van/
Thermal Hotel Garden, Hajdúszoboszló
2026. július 28. 15:08a párjával járt itt
Kissé meglepett a lyukas függöny a szobában és hogy a teraszra könnyedén be lehet jutni a "szerviz közlekedőből" vagy nem is tudom minek nevezzem azt a kis füves, szakaszt, ami a teraszünk előtt vezetett el. Jó lett volna éjszakára bukóra nyitni az ablakot vagy teraszajtót de nem volt lehetséges.
2026. július 27. 17:46családjával járt itt
Tavaly már jártunk itt egyszer, úgy gondoltuk ebben az évben is a családi nyaralás színhelye lesz. A szoba az előző évhez képest jobb volt, kevésbé lelakott mint a tavalyi. A légkondicionálás adott idő után takarék üzemmódba kapcsol ( vélhetően központi beállítás ) és minimális teljesítményen dolgozik.