Böngéssz a legfrissebb hajdúszoboszlói értékelések között!

Kiváló 2025. július 6. 12:53a párjával járt itt
A Szálloda tökéletes volt számunkra,mindennel elégedtek voltunk a félszolágálás,személyzettel is maximálisan! Részünkről,csak egy baj volt,hogy a wellness részlegen a pezsgőfürdőt nem tudtuk igénybe venni. Úgyanis minden nap 1 család tartózkodót benne,és nem tudtuk használni.
Kiváló 2025. július 5. 10:37a párjával járt itt
Az étterem székeinek kiálló lábai veszélyesek. A lábam beakadt a szék lábában, az étterem közepén óriásit estem, az szomszédos asztal éles sarkától a a fülcimpám felszakadt, A személyzet segítőkész volt. A traumatológián öt öltéssel varták össze a fülemet. Ahol ilyen szorosan vannak az asztalok és székek, nem szabad ilyen modern, kiálló lábú székeket használni.
2025. július 3. 12:00a párjával járt itt
A szobánk nem volt szerencsés, mert az étterem tetején lévő gépezet zaja kellemetlen volt. Mielőtt érkeztünk telefonon érdeklődtem, hogy van-e a szobában vízforraló. Mondták, hogy nincs, de kérésre bekészítenek. Ott is volt köszönjük. Nagon jó, hogy az erkélyen ruhaszárító is volt. Az ott lévő bűtorok igazán kényelmesek.
Kiváló 2025. július 2. 19:31egyedül járt itt
Korábban jártam már itt és kíváncsian vártam a változást. Nem csalódtam minden nagyon szép volt nagyon finomak voltak az ételek, bő választékkal. Telt ház ellenére jól szervezett volt az étkeztetés. Udvarias volt a személyzet és a diákok nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Nagyon szívesen visszamegyünk.
Kiváló 2025. július 2. 14:20gyerekekkel járt itt
Kedves Béke Hotel! Annyival szeretném kiegészíteni a csodás hotel szolgáltatást, hogy egy élménymedence kellene még a kinti részbe, mert a gyógyvízbe nem mehetnek a gyerekek. És a nagyobbacskák is nagyon szeretik a meleg vizet. A benti részben talán kissé zsúfolt volt ez a medence. Egyébként szuper volt minden! Üdvözlettel: egy nagymama és 11 éves unokája.
Kiváló 2025. július 2. 7:34a párjával járt itt
Két éjszakát töltöttünk párommal, június végén a Hungest Hotel Békében. A szálloda nagyon szép, a szoba kényelmes és tisza volt, az ételek finomak és széles választékban voltak megtalálhatóak. A személyzet kedves és figyelmes volt. A wellnes részleg is tiszta és szép volt.
Kiváló 2025. június 29. 20:08a párjával járt itt
A szálloda modern, a szobák kényelmesek, a konyha és az étterem kiváló! A sétáló utca hangulata fergeteges, nagyon tetszett a nyüzsgés, mindenütt zene szólt, az utcai kávézók, szórakozóhelyek tele voltak vendégekkel. Csak ajánlani tudjuk Hajdúszoboszlót és a Hunguest Béke szállodát mindenkinek aki ide akar látogatni.
Kiváló 2025. június 23. 7:37egyedül járt itt
Szép volt, nagyon jól éreztük Magunkat, de csalódott voltam, mert kértem, hogy szülinapra ajándékoztam a férjemnek a pihenést, és ne tetőtéri szoba legyen, hát rosszabb volt, a szembe lévő ház szürke oldalát láttuk, és a zárt parkolót.
A wellness szuper, de pénteken nem működtek a medencében a fúvókák, csak ücsörögtünk a vízbe, választ nem kaptunk rá, hogy miért.
Az ellátás szuper volt, az ételek nagyon finomak.