Nem tudtuk 14 orakkor atvenni a szobat 1 ora keses utan kaptuk meg, szallasado reszerol nem volt megoldas csomag elhelyezesere. Reggelinel szaraz pekaru volt kirakva. A dolgozok kedvesek segitokeszek, kiemelnem Petra nevu recepcios holgyet kedves talpraesett latszik a vendegek szeretete rajta. Tisztasag kifogastalan .
Frissen sütött és nagyon finom pizzát lehet fogyasztani! Csak ajánlani tudom minden kedves vendégnek aki arra jár. Érdemes nem kihagyni. Köszönjük hogy itt ehettünk!
Vendég
Jó 2026. július 25. 7:46gyerekekkel járt itt
A szálloda tiszta, szép .A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt.A személyzete kedves . A terasz beton perem részre valamilyen dekorációt kitalàlhatnànak.A szárító elég kicsi egy 3 tagú családnak is. A fürdő kapcsolat miatt választottuk,ami nagyon kényelmes. Biztos,hogy máskor is megyünk.🙂
Vendég
Kiváló 2026. július 24. 8:21a párjával járt itt
Nagyon tetszett a masszázs/gyógykezelés lehetőség és,hogy kaptunk ajándék kupont.Az étkezésen annyit változtatnék,hogy az ebéd és a vacsora ne legyen egyforma de ízvilágilag minden finom volt.A szobák retro jellegűek nyilván lenne rajta mit újítani de tiszta, kényelmes volt így mi elégedettek voltunk.