Szép helyen, kiváló konyha, kellemes kiszolgálás. Gyönyörű panoráma, közelben Árpádkori kápolna. Mi úgy mentünk, hogy még a városban a "Fradi templomnál" hagytuk az autót, és egy kellemes sétával érkeztünk. Erre, mármint a vissza sétára is szükségünk volt a bőséges vacsora levezetése miatt.
Nagyon kedves kiszolgálás, ízletes ételek, nagyon jó hangulat. Ottlétünkkor élőzene is volt. Már nyáron is voltunk itt, akkor a teraszról hihetetlen kilátással szembesültünk.
Jártam ebben a szállodában már korábban, a felújítás előtt. Tulajdonképpen nem is ismertem rá a szállásvadász képei alapján, csak a külsejére amikor megérkeztünk. Csodás átalakulás belülről, kifogástalan személyzet, tökéletes ellátás - all inclusive - a testvéreim akik most voltak itt először azt mondták, az őszi utószezonban visszajövünk!
Nagyon tetszett, hogy közel volt Hévíz minden nevezetessége. Szombaton nagyot barangoltunk a környéken, majd utána meglátogattuk a fürdő részlegét, ahol az élmény medencében töltöttünk 3 órát. Tetszett, hogy egy zárt folyosón lehetett átmenni. Összességében felejthetetlen 3 napot töltöttünk Önöknél. Köszönjük!
A zuhanyzó nem volt tökéletesen tiszta a perem poros,koszos,a fehér kapcsoló vastagon poros. Az ételeknél a hus túl száraz volt. Nem volt választékos az én izlésemnek túl dok idegen füszer. Így maradt a saláta bár. Az ebéd inkább volt elfogadható. Személyzet igyekezett az ételek minőségéről igazán nem tehetnek .
Segítő készek voltak. Nem értettem ekkora étteremben miért kell asztalra kiírni,hogy foglalt egyes személyeknek. Miért? Mennyivel ért többet az Ő személye?
A szálloda tiszta, rendezett, a személyzet rendkívül udvarias, segítőkész, az ételek finomak, bőségesek. Nekem kissé furcsa volt, hogy egy ekkora welness szálloda nem rendelkezik még egy jakuzzival sem (a sokféle szauna, masszázs lehetőség viszont jó pont).
Azt egy kissé"megúszós-nak" érzem, hogy ahhoz, hogy fürödni tudjak, át kell sétálni a kórház gyógyfürdőjébe, ráadásul ezt a folyosón várakozó betegek között strandpapucsban, köntösben. A Gyulai szállodájukban van medence annak ellenére, hogy szintén "házon belül" át lehet sétálni a fürdőbe. A 3 500,- Ft/nap parkolási díjat kissé húzósnak éreztem. A Hévízi tó mesés, rendkívüli élmény volt annak ellenére, hogy a főépület technikai okok miatt éppen zárva volt, de szerencsére ez a fürdőzés élményét nem befolyásolta.
Vendég
Átlagos 2025. március 31. 10:21a párjával járt itt
A recepciós hölgy nem adott néhány dologról felvilágosítást 4 szer futottuk meg az emeletet. Az üdvözlő italt ami a csomagban volt mikor kerestük,azt mondta," hát ha kérnek akkor adhatunk " eléggé flegmán. A z erkélyen nem volt világítás,egy műanyag szék sem amire le lehetett volna ülni egy kvzásra.
A szobatelefon nem működött azért kétszer szóltunk de meghúzta a vállát. A WELLNESS részen egy idősebb pártól tudtuk meg,hogy előző nap vízcsere volt a jakuzzi hűvös volt a medence botrány hideg. Elmentünk máshova . A szállás patyolat tiszta ,kv tea bekészítve. Törölközők,köntös,alap higiéniai termékek bekészítve. A szoba nagyon szép,felszerelt a konyha fürdő. A reggeli fenomenális,választék rengeteg a reggeliztető hölgy nagyon kedves,aranyos. Összességében a kissebb kellemetlenségek elkerülhetőek lennének,ha annak aki elősször van ott elmondanának dolgokat nem pedig magától érthetődőnek tekintenék,hogy mindenki mindent tud aki odamegy pihenni. A recepciósnak van még mit fejlődmi mind a 2 hölgynek.
Tettszett a szoba nagysága és berendezése. Kevésbé tettszett, hogy a második napon elromlott a lift és mivel a harmadik emeleten kaptunk szobát akkor le is és fel is lépcsőzni kellett a műtött lábammal! Az meg csak hab a tortán, hogy a wellness részleg a -1 emeleten volt, így képzelhetik, hogy milyen jól esett a négy emelet(!
) gyalog le és fel! Tudom, hogy a szálloda nem tehet erről, de nekem roppant kellemetlen volt! Tetszett, hogy a vacsora már 17. 30-tól volt, mivel én korán (még ennél is korábban) szoktam vacsorázni. Nagyon nem tettszett viszont, hogy a parkolásért fizetni kellett 1. 500,-ft. -ot naponta, noha ingyenes parkolást hirdettek az utcán. A baj csak az, hogy az utcán végig kinn a tábla miszerint megállni tilos, így könnyű ingyenes parkolást ígérni! ! ! . Összességében jó volt a kikapcsolódás, a wellnessben található Hévízi Tó vize pedig egyszerűen fantasztikus volt! . Másoknak is ajánlom a Fit Hotelt ha pár napos kikapcsolódásra vágyik!
2 éjszaka, 3 nap szálltunk meg all- inclusive ellátással ebben a nagyon szépen felújított szállodában. Udvarias, segítőkész a személyzet,kényelmes , modernül berendezett szoba, finom és bő választék az ételekben, melyeket folyamatosan pótoltak. Teljesen elégedettek vagyunk a wellness részleggel is, itt is minden a helyén van, kultúrált környezet, kellemes kikapcsolódást biztosít.