Böngéssz a legfrissebb hévízi értékelések között!

Kiváló 2025. július 27. 12:20gyerekekkel járt itt
A szauna világ és szauna show osztályon felüli volt. Az amerikai-magyar szauna mester hihetetlen előadásokat tartott. Az ételválaszték bősége és minősége kiemelkedő volt reggel és este is. A vacsorák esetében 3 estéből kétszer sajnos nem jutott a felszolgálóknak elég idejük ránk.
Kiváló 2025. július 27. 10:35egyedül járt itt
Központi helyen található a szálloda így minden elérhető közelségben van. A tófürdő közvetlen közel van. Finom svéd asztalos ellátás volt, bőséges választékkal. Tisztaság mindenütt. A szauna részleg is tökéletes volt. A parkolás is remekül biztosított a szállodához közeli mélygarázsban. A személyzet pedig nagyon kedves és segítőkész.
Kiváló 2025. július 21. 21:01a párjával járt itt
Üdv! A hotelről csak pozitív véleményem van,és természetesen a feleségemnek is mivel három éjszakát töltöttünk ott. A személyzet kiváló segítőkészségesek,a kényelem,a wellness részleg is kitűnő. Úgyhogy aki még nem járt a Lótus Hotelben bátran menjen és próbálja ki,biztos nem éri csalódás. Üdv! Balogh János!
Kiváló 2025. július 21. 17:05gyerekekkel járt itt
A körülmények ideálisak,a személyzet kedves és figyelmes! Étkezésnél minden pillanatban figyeltek és kérdezték,hogy mit szeretnénk. Ez csillagos ötös! Az ételek kiválóak és ízletesek! Ami rosszul érintett ,az az érkezés ,távozás. 3 nap 2 éjszaka foglalás volt. 14:00-tól foglalom el a szobát és 10:00-kor hagyjam el.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 20 városban járt már
Kiváló 2025. július 18. 0:56gyerekekkel járt itt
Ez a 4. 5 csillagos hotelben eltöltött pihenésünk. Minden eddigit felülmúl ez a szálloda. A többi 5 csillagos hotel mellette 2-3 csillagosnak minősülhetne csak. A szobák és a fürdőszoba mérete lenyűgöző, a berendezés mindenütt prémium minőség. Az okos WC-t a gyerekem imádta. Az ételek mennyisége, minősége egyedülálló.
Le Primore Hotel & Spa, Hévíz
Kiváló 2025. július 16. 22:13a párjával járt itt
Kitűnő szállás. Nagyon szuper a hely. Személyzet barátságos és nagyon kedves. Mindenkinek ajánlom. Reggeli Kitűnő. Csendes és nagyon barátságos hely. Aki kikapcsolódni vágyik ne hadja ki.
Kiváló 2025. július 10. 13:02családjával járt itt
Szuper volt minden
A masszázs is jó volt
A személyzettel is meg voltunk elégedve
Vissza térünk meg
2025. július 10. 6:11a párjával járt itt
Két nappal az indulás előtt írták, hogy probléma lesz az egyik termálmedencével. Erre rákérdeztem a recepción, ott azt mondták, hogy nem lesz probléma, mégis, mikor ott voltunk kiderült, hogy javítani kell. Ez korlátozta a termálvizes medencék használatát számunkra. Egy alkalommal a szobaajtón nem tudtunk bemenni.
Kiváló 2025. július 5. 17:05a párjával járt itt
Szombat este 2025. 06. 21. / 50. házassági évfordulónk előzárásaként/ tértünk be, melyet megelőzött egy szortírozás az éttermek között. Rögtön megfogott a környezet, elegáns, modern-tradicionális laza stílus, fedett-nyitott terasszal megbújva a botanikus környezetben.
Kiváló 2025. július 3. 9:33gyerekekkel járt itt
A személyzet köszön ( sok helyen ez nem jellemző ), barátságos. Az étkezés átlagos ****-os, az all inclusive ellátás azt eredményezi, hogy folyamatosan eszel-iszol. . . nyár lévén a fagyit hiányoltam. A családi szoba kifejezetten kényelmes, tágas, úgy, mint a zuhanykabin is. Ár-érték arányban kifejezetten jó.