Böngéssz a legfrissebb jászberényi értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 129 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 209 feltöltött kép
Kiváló 2025. szeptember 7. 16:12családjával járt itt
A szomszédos pizzériában étkeztünk, kávét szerettünk volna inni, így tértünk be a pár lépésre található Birsbe. A kávézó előtti egyik asztalnál ültünk le, de bent is van néhány asztal.
A kávé jó volt és olcsó ( Cafe perté).
A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt.
Délben menü is van, meg palacsinta, de ezeket nem kóstoltam.
Kiváló 2025. szeptember 7. 16:06családjával járt itt
A Street kitchen oldalán találtam egy jó értékelést erről a pizzériáról, és Jászberényben járva úgy döntöttünk, kipróbáljuk. Érdemes volt! Jászberény központjában található, egy megállító tábla segített megtalálni, mert a bejárat egy kapualjból nyílik. Pizzánk nagyon gyorsan elkészült, finom volt, jó alapanyagokból!
Kiváló 2025. július 22. 20:47a párjával járt itt
Aki szereti a kilencvenes évek hangulatát, de a mai kor újdonságait, de a klasszikus ízeket is, az jó helyen jár.
Mindenképpen próbáld ki a "négerfagyit".
Finom sütemények, finom fagylaltok.
Apostol Kávéház, Jászberény
Kiváló 2025. július 15. 10:58családjával járt itt
Nagyon finom ételek vannak az étteremben. A heti menü kifogástalan. Menüből naponta 6-7 étel közül lehet választani megfizethető áron. Az adagok nagyon nagyok még fejlődésben lévő tiniknek is.