Böngéssz a legfrissebb makói értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 3005 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36508 feltöltött kép
Átlagos 2026. július 30. 20:34egyedül járt itt

A makói Meki az OMV kút mellett működik, múlt havi turnémat itt fejeztem be egy sima burgerrel. Az volt a szándékom, hogy hazahozom, de az éhség nagy úr, addig a legtöbb helyen csomagban vettem a dolgokat, csak két gombóc fagyit ettem, így nem volt nehéz pár falással elfogyasztani a burgert. Átlagos McD, 3 pont.
McDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, MakóMcDonald's Makó, Makó
Még több kép (5 db) >>
2026. július 30. 13:02a párjával járt itt

Néhány nappal ezelőtt megejtett makói gasztroturnénkat a Shellnél kezdtük, mindketten éhesek voltunk, jól esett megosztani egy hotdogot, mely hozta a formáját, nem mondom, hogy benzinkúti szinten nincs jobb, de azért ütötte a mércét. Ráadásul épp volt annyi pontom a Shell kártyámon, hogy fizetnem sem kellett érte. Adok nekik 4 pontot.
Shell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, MakóShell Café Aradi 117, Makó
Még több kép (4 db) >>
2026. július 30. 12:57a párjával járt itt
A Kenyér Pékáru nevű egység a piactól nem messze működik, árulnak felvágottakat, köztük kifejezetten jó minőségűeket is. Mi vettünk 5 zsemlét, két tepertős pogácsát, egy szilvás buktát. Előbbiek átlagosak voltak, a bukta finom, remek volt benne a lekvár. Ez emeli fel az élményt négy pontra. 1810 forintot fizettünk.
Mesterpék Kft. - Olasz pékség, MakóMesterpék Kft. - Olasz pékség, MakóMesterpék Kft. - Olasz pékség, MakóMesterpék Kft. - Olasz pékség, MakóMesterpék Kft. - Olasz pékség, MakóMesterpék Kft. - Olasz pékség, Makó
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2026. július 29. 23:32a párjával járt itt
Ez is egy elképesztően olcsó hely, van ezekből pár Makón. Egy hosszúlépés és két deci szóda 190 forintba került, egy Kőbányai 500-ba, árulnak borokat is egy üveg ára 1000 ft körül mozog. A kiszolgálás nagyon kedves, a kerthelyiség kellemes. Tetszett a hely neve is. A kínálat gyengécske, kommersz italok minden fronton.
Zöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, MakóZöld elefánt, Makó
Még több kép (6 db) >>
Átlagos 2026. július 29. 23:18a párjával járt itt

Egészen elvarázsolt hely. Aranyos, nagyon sok éves nagyothalló néni a pultos, sörök 400 forint alatt (! ! ! ! ), fröccs csak felédes meleg vörösborból. A mosdó intenzíven vizeletszagú, tisztasága is hagy maga után kívánnivalót, ezzel együtt megvan a helynek a maga bája. Van egy kellemes terasza is. Lehet, hogy még felkeressük még valamikor.
Szalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, MakóSzalon kocsma, Makó
Még több kép (9 db) >>
2026. július 28. 20:52a párjával járt itt

Nem bisztró, hanem kocsma a piac mellett. Baráti árak, tiszta mosdó, kedves kiszolgálás. Egy citromos Dreher 320 Ft, a hosszúlépés szintén. Kommersz szilva fél decije írd és mondd 320 ft a változatosság kedvéért, Varga borok decije 180 ft. A kiszolgálás kedves, a beltér rendezett. Ide szívesen betérnék máskor is.
Tócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, MakóTócsa Bisztró, Makó
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. július 28. 18:52egyedül járt itt

A Süti sarok megnyitása óta az egyik legjobb makói hely. Ami nem zárja ki azt, hogy miközben egy éve ez az egyetlen egység, ahol valóban minőségi kézműves söröket lehet kapni, a pultos hölgynek fogalma se legyen a témáról.
Némi hezitálás után a Hoptop sörfőzde Sicilian Nudist nevű gose söre mellett tettem le a voksom, ami 1490 ft volt, ez a maga kategóriájában jó ár/érték aránynak számít.
Marad az öt pont.
Süti Sarok, MakóSüti Sarok, MakóSüti Sarok, MakóSüti Sarok, Makó
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2026. július 28. 18:42egyedül járt itt

A Gábliba is betértem múlt havi makói gasztroturném alkalmával. Ezúttal egy sütit csomagoltattam, amit 4.25 pontra taksálok. 990 ft volt, ami kifejezetten jó ár/érték arány. Azóta még megfordult itt több barátom, meg az öcsém is, mindenki dicsérte a helyet, ami ezidőtájt bizton állítható, hogy a város legjobbja.
Gábli, MakóGábli, MakóGábli, MakóGábli, MakóGábli, Makó
Még több kép (2 db) >>
2026. július 28. 18:38egyedül járt itt

A Kugler bisztrót hamarabb nevezném cukrászdának, mint bisztrónak, de annyi baj legyen. Háromféle pogácsából kértem két-három darabot, ezek élvezhetőek, de katarzismentesek voltak. 1014 forintot fizettem rájuk, ami jó ár/érték arány.
Most nézem, hogy nem értékeltem még a helyet, pedig jártam már itt évekkel ezelőtt családi körben. Akkor is négy pontos volt.
Kugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, MakóKugler Bisztró, Makó
Még több kép (8 db) >>
Átlagos 2026. július 28. 12:31egyedül járt itt

A Friss pékségbe immár másodszor tértem be júniusi gasztrotúrám alkalmával. Első alkalommal, ha emlékezetem nem csal, nagyjából tíz éve mentem be hozzájuk, amikor még nem volt kialakult véleményem az albán pékségekről.
Ezúttal mákrajongó barátomat akartam megörvendeztetni egy mákos tekerccsel, ami 550 forintba került. Átlagos pékség, de néha jól jön, mint például most.
Friss Pékség, MakóFriss Pékség, MakóFriss Pékség, MakóFriss Pékség, MakóFriss Pékség, Makó
Még több kép (2 db) >>