Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló 2025. július 31. 18:12gyerekekkel járt itt
Ár-érték arányban szuper! Tiszta, jól felszerelt hotel. Reggeli, vacsora választékos, ízlésesen tálalt. Folyamatosan újra töltik. Szerdán élőzenés vacsora, a teraszon grillezés! A személyzet kedves, segítőkész. A hotel a központban helyezkedik el, rövid sétával bármi elérhető. Szuperül éreztük magunkat!!!!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 31 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 148 feltöltött kép
Kiváló 2025. július 26. 16:55a párjával járt itt
Fiamtól kaptunk 2 éjszalás nyári vouchert, amit kiegészítettünk egy másik 2 éjszakával. Így majdnem egy hetet töltöttünk ebben a csodálatos szállodában. A Spiritnek 10000 négyzetméteres alaptetületű Oázis Spaja van. 22 medencéjével, köztül egy 25 méteres úszómedencével, 9 szaunával igazi fürdőparadicsom.
Kiváló 2025. július 24. 5:16a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. Nagyon bőséges az étel választék, és a szerdai grillezés a teraszon, élőzenével egészen pazar. A déli leves a szabadban meg kivételes ajándék! A wellness rész szuper, az arborétummal való összeköttetés egyedülálló! Tisztaság, kedvesség, és egy kis retro hangulat.... Klassz volt!
Kiváló 2025. július 22. 19:15a párjával járt itt
Szobankbol a kilátás pont a medencékre nézett csodás volt 😍 Svedasztalon is bőséges választék volt. 3 medence van, ami szeirntem tökéletesen elég van egy gyógyvizes egy élmény és egy úszó tehát mindneki megtalálhatja magának a megfelelőt. Arborétum egyenesen a hotelből is megközelíthető és az itt szálló vendégek ingyenesen látogathatják.
Kiváló 2025. július 21. 9:21családjával járt itt
Finom , az évszakhoz illő alapanyagokból készült ételek, vendégközpontú kiszolgálás: igényes, kedves, pontos, figyelmes.
Átlagos 2025. július 18. 16:50a párjával járt itt
Négy éjszakát töltöttünk a szállodában, összességében kellemes tapasztalatokkal gazdagodva. A szálloda tiszta, rendezett, a takarításra maximális figyelmet fordítanak – ezen a téren kifogástalan. Az ételek színvonala kiemelkedő, külön dicséret illeti a séfet, főként a vacsorák voltak fantasztikusak.
Kiváló 2025. július 17. 9:32gyerekekkel járt itt
Gyönyörű környezet, tisztaság, figyelmesség. Az ellátás kifogástalan, a személyzet barátságos, udvarias, segítőkész. A wellness részleg szuper, a szolgáltatásokkal elégedettek voltunk. Az ételek nagyon finomak, nagy a választék, ha később mentünk reggelizni, vacsorázni, akkor is bőven válogathattunk. Mindenkinek ajánlom a helyet.
Kiváló 2025. július 13. 18:25egyedül járt itt
4 éjszakát töltöttünk júliusban a hotelben A személyzet kedves és segítőkész volt. Az étteremben bőséges, finom, változatos ellátásban részesültünk. A medencékben élmény volt lazulni, fürödni. Az arborétum kertjében tett nagy séták teljes kikapcsolódást biztosítottak. Nagyon jól éreztük magunkat.
2025. július 12. 15:59a párjával járt itt
A jó dolgok:
Nagyon sok gyógyászati lehetőség van és jó pár ingyenes. (torna, vizitorna, fitnesz terem
Az ellátás kifogástalan volt. Elég választékos. Bár levesebéd mindég az előző nap esti volt. Köszönjük a pezsgőt, amit a 40. szülinapjukon kaptunk. A szoba szépen berendezett. Nem volt hiány semmiben.
2025. július 10. 14:50egyedül járt itt
Remek volt a büfé reggeli és vacsora ételeinek választéka, nagyon ízletes és mindig friss étellel pótolt. A személyzet kedves segítőkész volt. A kinti medencéknél a leves elfogyasztásának lehetősége szuper a vendégek számára. Véleményem szerint amin változtatni kellene, az a szálloda főbejáratától a recepcióig, a belső burkolat és díszítés, illetve a bútorok miatti erősen retro hangulatot idéz.