A recepciós hölgy barátságos volt, csak a szoba kiosztás nem sikerült úgy ahogy mi kértük. A 4. -ik emeletre akart szobát adni, holott mi leírtuk, hogy 1. -től 3. -ik emeletig, padlószőnyeges erkélyes szobát kérünk. Egy kis megbeszélés után, kaptunk a 3. -ik emeleten egy erkélyes parkettás szobát.
Visszatérő vendégek vagyunk, de most sem csalódtunk. A személyzet kedvesek és segítőkészek, az étkezés fenomenális, bőséges és változatos. A tisztasággal és kényelemmel is minden renben. Bátran ajánlom mindenkinek aki kikapcsolódni és lazulni szeretne.
Minden nagyon rendben volt. Egy javítható, fejleszthető dolog: a szauna. A jelenlegi használat, szabályozás és berendezés nem az üdülő használókhoz igazodik. Nem ilyen az igényük ezért alig használják. Nyitottá kellene tenni, finn szaunát háromszorosára bővíteni, fürdőruha viseléssel, papucs nélkül használni.
Az ágy matracai számunkra nagyon puhák voltak. A folyosón elhelyezett fotelek is nagyon süppednek, ki vannak ülve. A személyzet nagyon kedves,udvarias volt. Az étkezéseknél a tumultus elég zavaró volt. Szerencsére a vacsorához még időben foglaltam asztalt. Erre jó lenne,ha felhívnák a vendégek figyelmét a bejelentkezésnél!
Gyenge 2025. szeptember 25. 8:49barátokkal járt itt
Ami tetszett,hogy bő választék volt az étteremben. Ami nem hogy a pincérek,főleg az idősebbek, csak a német vendégekkel foglalkoztak. A recepciós hölgy nem volt kedves és segítőkész. A wellness részlegen dolgozók, és a szobaasszonyok figyelmesek, kedvesek voltak. A fűnyírást, nem a legnagyobb melegben kellene elvégezni, koradélután amikor mindenki pihenni szeretne kint a szabadban.
Nagyon jó elhelyezkedéssel (közvetlen átjárás az arborétumba), kedves, figyelmes személyzettel, finom ételekkel. Egyetlen negatívum: 5 kg-s, jól nevelt kiskutyával voltunk, napi 10. 000 Ft-ért (! ) ami az ország 4-5 *-os szállodáihoz képest is nagyon magas ár. Az étteremben nem étkezhettünk, csak a reggelente hideg teraszon (oda is csak a jólnevelt kutyára való tekintettel engedtek).
Ezért a nagyon magas árért semmit sem kaptunk, csak "szamárpadra" ültetést. Ezt az árképzést át kellene gondolni, mert sok szálloda már kutyahelyet, vizestálat, jutalomfalatot stb. kínál. Ha egyszer kutyával lehet jönni, elvárható, hogy ne nézzenek ki a közös helyiségekből. . .
Időpazarlás 2025. szeptember 21. 14:00gyerekekkel járt itt
Igaz szezonon kívűl voltunk,de hozzáteszem 30 fok volt. Egyáltalán nem működtek a kinti medencék,csúszdák,a benti részben sem működött a csúszda,de azért a teljesáru jegy árát kérték el,ami szezonon belül,amikor működik minden kéne fizetni.
Kiváló 2025. szeptember 15. 15:50a párjával járt itt
Kiváló volt a konyha,nagyon jó otthoni ízek, jó választási lehetőség volt,sajnos mindent nem lehet vègig kóstolni mert csak egy gyomrunk volt a pincèrek gyorsak ès kedvesek voltak. Inkább idősebb korosztálynak való a hotel,de aki szórakozni vágyott a városban lehetett. Tisztaság volt mindenhol. Mèg biztos visszatèrünk.
Kiváló 2025. szeptember 9. 13:24a párjával járt itt
Augusztus végén jártunk az Ensana Thermal Hotelben. A szobával meg voltunk elégedve, tiszta, kényelmes volt. A reggeli és vacsora kínálat változatos és nagyon finom volt. A fürdőben kellemes perceket töltöttünk a gyógyvízben. A hotel közvetlen átjárást biztosít az arborétumba. A sárvári nevezetességek pár perces sétával elérhetők.
Mindenképpen pozitív az a személyzet hozzáállása (minden részlegen). A vacsora változatos és finom volt, a reggeli viszont standard (örültünk volna forró tejnek, a kakaó langyossal nem az igazi). A saját gyógyvizes medence és a wellnes kombinációja nekünk megfelelt. A szobákra talán elférne szúnyogháló. Alkalom adtán visszatérünk.