Átlagos 2025. augusztus 15. 1:54gyerekekkel járt itt
A wellnessben nagyon hideg volt a víz, nagyon rövid ideig volt elviselhető, sokat rontott a komfort érzeten! A parkolás a szálloda előtt és a mélygarázsban nem megoldott, a környéken is problémás és nehézkes, jó lett volna tudni előre, hogy több száz méterről kell majd behordanunk a dolgainkat, sem az érkezésünk sem a távozásunk nem volt elegáns így, főleg gyerekkel!
Nagyon sok helyen megakadt a szemem azon, hogy a zománc festék le van pattogva, a kövezet fokozottan csúszásveszélyes, nagyon óvatosnak kell lenni! Nem üzemelt minden szauna, így azokban ami működött folyton tele volt, gondolom a hideg víz után oda ment mindenki felmelegedni. Nem ez volt életem nyaralása, nem fogunk többet itt megszállni.
Szörnyű 2025. augusztus 11. 12:00kollégákkal járt itt
Kedves Leendő Szállóvendégek! Nos mi a nyári melegben voltunk egy éjszakát egy céges buli miatt. Nos az első meglepi, hogy a szálloda nem tart fenn parkolóhelyet a vendégei számára- van ugyan parkoló-, de oda pénzért bárki be állhat. Nos nehezen találtunk helyet, mire a "parkolóőr" bácsi leugatott, hogy azonnal álljak el, mert oda nem lehet állni.
. . Persze a recepción kaptunk kis kártyát így a szállóvendégként nem fizettünk. A szobában a fürdőszoba kritikán aluli. Piszkos, a kád tisztítószert mostanában nem látott. A falak néhol penészesek. Az ablak hírből nem ismerte az ablaktisztítót. A klíma hűtött de mikor kikapcsoltuk a matracra csöpögött a kondenz víz. A tisztasági festés se ismerik, a falak retkesek. Mert ez így nagyon egészséges! ! Szóval egy lelakott társasházi ingatlan. Szóval bánom, hogy nem én intéztem a foglalást, mert tuti nem ide megyünk. Mivel a "buli negyedben " van a zene hangos, de legalább minden közel van. Ez az egy előnye.
Kiváló 2025. augusztus 10. 10:47barátokkal járt itt
Omlós kacsacomb, friss sült hal és mennyei desszert, a Kiskert vendéglő minden falatával elvarázsolt bennünket! Kiváló ételek, hibátlan kiszolgálás és barátságos hangulat. 13-an vacsoráztunk, minden fogás mennyei volt. A 14 éves fiamnak is elakadt a szava, ez mindent elmond. Csak ajánlani tudom!
Kiváló 2025. augusztus 8. 16:58a párjával járt itt
Mindennel elégedettek voltunk. Már hatodik alkalommal voltunk a szállodában. Egyet kifogásolunk, hogy a nagy medencénél kint nagyon csúszik a kő, amikor bemegyünk a vízbe. (Én el is csúsztam rendesen, a fejem is bevertem. ) Kellene valami megoldás (esetleg gumi csík), persze van kapaszkodó, de én még addig sem jutottam el, amikor elcsúsztam.
Kiváló 2025. augusztus 4. 9:49családjával járt itt
Az étterem külső megjelenése nagyon szép. A belső tér is hozza a kint látott hangulatot. Az ételre viszonylag sokat vártunk, de érdemes volt. Kivételesen finom volt minden. Bármilyen ínyenc részére megfelelő lehet a kínálat, mert igen harmónikus, remek ízlést tükröz minden étel megalkotása.
Kissé eldugott helyen van,nem szép környezetben. Kívülről riasztó az épület. Belül a szálloda tiszta ,rendezett. Az ott dolgozók kedvesek,teszik a dolgukat. Az ételek finomak,bőségesek. A szobák tiszták,klíma és berendezések működnek. A szobákhoz jár fürdőköpeny,törölköző,mini bár. A wellnes részleg megfelelő.
A strandhoz az átjárás "lepukkant" múlt századi szoci épületek között kell menni,kicsit aggasztó milyen lesz a strand. A strand sajnos ugyanilyen benyomást kelt. Nincs büfé,madár ürülékes a napozóágyak többsége.
Nagyon megvagyunk elégedve az ételekkel. Bár mi csak 1 hétig rendeltünk ebédet. Nagyon finomak és a mennyiséggel is meg voltunk elégedve. Ha vissza térünk Siófokra,akkor továbbra is felfogjuk hívni étel rendelessel. A telefonon is pontos felvilágosítást kaptam,s kedvesek. Az étel kiszallitó / hétköznapi/fiatal emberrel is nagyon megvoltam elégedve.
Az egész család nagyon jól érezte magát. Kislányunknak nagyon tetszett a játszóház, a medencézés. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a medencék víhzhőmérséklete kisgyerekek számára is alkalmas. Reggelit és vacsorát kaptunk, nagyon finom, bőséges és minden igénynek megfelelőek voltak.
Kerékpár bérlés lehetőségét is kihasználtuk, viszont a kerékpárok karbantartását kicsit elhanyagoltnak véltük. Összességében nagyon szuper élményben volt itt részünk, szívvel ajánljuk más családoknak is és szívesen visszatérünk majd máskor is.
Visszatérő vendégek vagyunk a férjemmel. Patyolattisztaság; minden a rendelkezésüknkre állt, amire szükségünk volt. A tulajdonos nagyon segítőkész. Szép virágok vannak a vendégház körül. A szabadstrand minimális távolságra van a vendégháztól.
Ár-értékben szuper! Tiszta, mindennel felszerelt, klímás szuper apartman. A feltöltött képek valósak, nincs meglepetés! Plázs, strand valóban közel van. Kedves, korrekt és nagyon segítőkész tulaj! Amint tudunk vissza együnk! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!