Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!

Kiváló 2025. június 7. 17:36egyedül járt itt
Évek óta járunk ide. Szuper helyen van,a Balatont az erkélyről látjuk. A Rózsakert csodálatos,lélek melengető a séta a parton. A hajókikötő is itt van,teljesen rendben van,minden közel. A Mustafa étterembe járunk ebédelni. A fagyi kimondottan finom. Az árak jók,egyáltalán nincs elszállva sem a fagyi ár sem az étterem.
Kiváló 2025. június 7. 10:43a párjával járt itt
Az ételek nagyon finoman voltak elkészítve. Választékos étkezések, mindenki megtalálta a kedvére valót. Vellness részlegben több fajta szauna, mellé merülő dézsa, medencék megfelelő hőmérsékletűek. A szoba berendezése designos, s praktikus, légkondi is tette a dolgát. Személyzet kedves, s segítőkész.
SunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, SiófokSunGarden Wellness Hotel, Siófok
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2025. június 7. 10:22a párjával járt itt
2025. május 31. 8:36barátokkal járt itt
Amik 4*-os szálláshelyhez nézve minőségében bőven javítható lenne, pl. köntös övbújtatói leszakítva, a szobában a legolcsóbb zuhanyfej, az is vízkövesedve, szanaszét spriccelte a vizet, a tetőteraszon lévő jacuzzi feketére gombásodott fejtámlái gusztustalanok, a falra szerelt hajszárító szinte azonnal lekapcsolt, de a recepcióról kaptunk használhatót, amit a kijelentkezésünkkor elég volt visszaadni.
CE Plaza Hotel, SiófokCE Plaza Hotel, Siófok
2025. május 31. 8:22barátokkal járt itt
2025. május 27. 16:39egyedül járt itt
A szoba rendben volt, sajnos erkély nem volt. A személyzet és a pincérek udvariasak voltak. A vacsora kiváló volt, különös dicséretet érdemelnek a levesek. A reggeli lehetett volna változatosabb. A nagy medence jó volt, a jakuzzi sajnos egy kicsit veszélyes volt, nincs lépcső, láttam olyan helyzetet, hogy idősebb személyt ketten húztak ki.
2025. május 26. 8:02gyerekekkel járt itt
Különösebben nem volt bajom, de nem a legszínvonalasabb szállodák kőzé sorolnám. Az unokáim jól érezték magukat és nekem az volt a fontos. Sok dolog le van lakva. Nem volt folyamatos takarítás a fürdő területén, pedig ott ült két hölgy is egész nap.
Kiváló 2025. május 23. 12:03a párjával járt itt
Igen nagyon jó volt minden meg voltunk elégedve .Hát a recepcióval csak annyi volt hogy bár mit k
érdeztűnk ()mivel az ember uj helyen van) nem tul kedvesen válaszolt egy kettő- De minden nagyon szuper volt az ételek nagyon jok voltak. Ugy hogy megyünk máskor is.
Gyenge 2025. május 20. 10:00gyerekekkel járt itt
Érkezéskor 25 percet álltunk sorba a recepción. Megkaptuk a szobát, nem lehetett megmaradni bent, olyan büdös volt. Jeleztem a recepción, küldtek egy takarítót, de a szag nem múlt. Szóltam újra, hogy ez így kibírhatatlan, kerestek egy másik szobát ahová átköltöztünk. Felvettük a fürdőköntöst, ami szabadt volt.
Kiváló 2025. május 17. 3:34a párjával járt itt
4 éjszakát töltöttünk a hotelban. Udvarias személyzet, kényelmes szoba. Gyönyörű kilátás a hotel szépen rendezett udvarára. Finom és változatos ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A takarításról csak annyi hogy pókhálós volt a szoba. (Pókfóbiás vagyok ) De ezt leszámítva tiszta hotel.
Tervben van hogy újra visszamegyünk.