Siófoki éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb siófoki értékelések között!
Kiváló 2026. február 22. 16:10barátokkal járt itt
Az elhelyezkedés, a tisztaság, az ételek, minden tökéletes volt. Egymás melletti szobát kértünk a barátainkal, és meg is kaptuk! A Valentín napi műsor sztárvendége lemondta a fellépést betegség miatt, de Nyári Kálmán művészúr műsora mindenért kárpótolt. Mi egyáltalán nem bántuk a cserét.
Köszönünk szépen mindent, biztos, hogy visszatértünk még! ❤️
Kiváló 2026. február 21. 14:17gyerekekkel járt itt
Már a képek alapján is látszott, hogy nagyon gyerekbarát, de élőben még jobban megtapasztaltuk mennyi mindenre fel vannak készülve a gyerekekkel kapcsolatban. (Étkezés, fürdő kellékek, játékok stb). Nagyon szuper volt a wellness részleg is, tiszta és hétköznap viszonylag kevesen is voltunk.
A szoba is tökéletes volt, kaptunk kanapét is, hogy egyszerűbb legyen a szoptatás, és számos baba termék rendelkezésünkre állt, így nem kellett otthonról vinni. Bőséges svédasztalos ételeket ettünk, meg voltunk mindennel elégedve! Mindenkinek ajánlani tudjuk, még biztosan visszatérünk ☺️
Többször jártunk már itt a családdal nagyon szeretünk itt lenni. Gyermekbarát és Állatbarát szálloda! A személyzet nagyon kedves odafigyelnek a kéreseinkre soha nem volt probléma az ottlétünk alatt. szívből ajánlom pároknak családoknak !
Kiváló 2026. február 2. 8:18a párjával járt itt
Kényelmes szoba, tisztaság. A wellness részlegben a víz hőmérséklete lehetne egy kicsit melegebb. Az ételek finomak, változatosak. Egy este fordult elő, hogy már nem volt előétel, a saláta kifogyott, szólni kellett, hogy hozzanak, de ez negyed órába telt. A pincér csak a vacsora végére ért oda, hogy italt rendeljünk.
Átlagos 2026. február 1. 9:41a párjával járt itt
Vasárnaptól (jan. 18-tól 23-ig, péntekig ) az étterem hideg, ételek , tányérok szintén, választék főleg a "teljes ellátásos ebéd" közepes. 23-án vacsorára már minden meleg és megfelelő volt. Kiszolgálás rendben, tisztaság, árak rendben, de a hideg eszközök, ételek sokat rontanak a minőségen.
Az én tanulságom, hogy a korunkhoz /nyugdíjas(75-78 év) mivoltunkhoz képest csak félpanziót és több masszást kevesebb "fitness-koktél kupont" tartalmazó csomagot képzelnék el. Ilyen szempontok alapján döntök a további igénybevételről. A Masszázs tökéletesen megfelelt a korosztályunknak
Jó 2026. január 24. 5:50a párjával járt itt
Termalvizet hianyoltuk. Az ebedhez meg a vacsorahoz az innivalót téritésmentesen. Nem alkoholra gondolok. Az etelek finomak voltak a szemelyzet kedves volt a szobák tisztak voltak. A wellnes reszlegbe lehetne nagyobb türülköző. Összeségébe jó volt. Koszonjuk ár értek arányba jó volt. Mi gyerek nélkul voltunk de lattuk hogy szuper nagy játszó helység van gyerekeseknek
Nagyon hideg volt az étteremben. Hűvös volt a szobában is, de ez betudható a rendkívüli hidegnek is, ami kint volt. A légkondit nem lehetett egyénileg működtetni. A törölköző szárító nem működött. A wellnessben egyáltalán nem törölték a vizet, személyzetet nem láttam tevékenykedni.
A jakuzzi felett éppen egy szellőző van, amiből a hideg jött állandóan. Ez nem csak az én meglátásom! ! ! ! ! Törölközőből csak egyet adtak, egy kicsit, a másikért szólni kellett. Ami tetszett: Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet udvarias volt. Masszázson is részt vettem,ami nagyon profi volt. A medencében lehetett úszni, ami nálam pioritás.
Amit kiemelkedően jónak találtunk az a személyzet (pincérek, takarítók, wellnessben dolgozók) hozzáállása, az ételek és a wellness részleg. Ami elkeserítő volt az a szoba. (219). Mintha nem is ahhoz a szállodához tartozott volna. Egy lepukkant luk volt, ahol a tv oldalt volt. Képtelenség volt nézni. A hűtő nem működött.
Vizes törölközőt kaptunk érkezéskor, illetve ketten egy kisméretű fürdőköpenyt. (Azzal a megjegyzéssel, hogy a patyolat nem szállított. ) Ez utóbbit a takarító hölgynek gyorsan sikerült orvosolnia. Külön köszönet érte. Mindemellett eljövetelkor két szobát és felárat akartak számlázni. Igaz elég hamar sikerült tisztázni a dolgot, de ez lett a hab a tortán. Igazából, ha a szobával nem lett volna gond nagyszerű pihenés lehetett volna.
Kiváló 2026. január 13. 5:09gyerekekkel járt itt
Unokámmal utaztunk. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, kivéve hogy az amúgy kiváló konyhát lehúzza a felszolgáló személyzet. Miközben beszélgetnek,nevetgélnek,alapvető dolgokat nem vesznek észre, például hogy a vendég elől elvigyék a tányért ha végzett, vagy éppen rendelni szeretne. Tisztelet a kivételnek, a tapasztaltabb kollégáknak. Ezen kívűl mindenkinek ajánlom a hotelt. Gyerekkel tökéletes.
Megmondom őszintén nagy csalódás volt számomra a szálloda. Borzalmasan hideg van mindenhol csak a szobába van 26 fok amit nem lehet levenni kisebb hőfokra. Nem hoztam pulóvert mert gondoltam úgysem megygyünk ki, így takarót kellett kérnem mert nagyon fáztam, még abban is.
Második este be se ültünk már a lenti bárba mert ahogy leértünk, leültünk és 2*olyan hideg volt, mint előző nap. Az egyik pultos tudja mit csinál, a másik nem. . . Borzalmas. A limonádémból egy hosszú fekete hajszálat húztam ki, a forrócsokinak semmi köze nem volt vasárnap a forrócsokihoz és arról ne is beszéljünk, hogy telefon nyomkodás közben a nagy műkörmeivel pakolta a habra a pultos a cukrokat. Az ételek elfogadhatóak de kicsi a választék. A wellness mondjuk, hogy rendben van, de azt is fel kellene (legalább a szaunák ülőrészét) újítani. És a klór is csípte a szemünket. Megfázva jöttem el, úgyhogy köszönöm de többet ide nem jövünk.