Böngéssz a legfrissebb soproni értékelések között!

2025. augusztus 18. 20:42gyerekekkel járt itt
A liftek kicsit régiek és sokat kell rá várni illetve 3-ból 2 működött. Vacsoránál kevés a személyzet , az asztalok leszedése és újra terítése közben nem jut idejük az italrendeléseket felvenni, illetve ha odaértek szinte már befejeztük a vacsorát. Pedig tényleg nagyon igyekeztek. Ezek apróságok és szívesen mennék vissza a szálodába bármikor.
Átlagos 2025. augusztus 17. 11:02barátokkal járt itt
A szálloda szépen felújított, a szobák tiszták, kényelmesek az ágyak. A wellness részleg lehetne nagyobb. A félpanziós ellátás / éttermi kiszolgálás elég gyenge, az ételkínálat nem túl választékos, a reggelinél az előző esti vacsora maradéka a kínálatban volt.
Kiváló 2025. augusztus 15. 19:24csoporttal járt itt
Nagyon finom volt a pizza, főleg a szarvas gombás és az italokkal is megvoltam elégedve. Sokszor szoktam rendelni is innen és gyors a kiszállítás is. Nagyon ajánlom.
Gyenge 2025. augusztus 13. 11:22a párjával járt itt
Az éttermi fogadtatás és kiszolgálás kifejezetten kedves volt, egyebekben változó. A napi takarítás többszöri kérés ellenlre is elmaradt. A fürdőbe az eü toalettpapírt nem töltötték, többszöri kérés ellenére, hogy töltsék fel a szobában, a portán a kezünkbe adták, hogy nem áll módjukban felvinni. :( A lift gyakran nem működött.
Kiváló 2025. augusztus 8. 7:24a párjával járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szálloda tiszta, kultúrált. Gyönyörű erdős környezetben helyezkedik el, friss a levegő. Sok a túrázás lehetőség. Az étkezés bőséges, finom, nagy a választék. A személyzet kedves, segítőkész. A szaunavilág és a só szoba remek, esetleg még egy finn szauna elkelne, és a medence lehetne kicsit nagyobb, mivel nagyon sokan vannak mindig a szállodában. Összességében remekül éreztük magunkat.
Kiváló 2025. augusztus 5. 21:19kollégákkal járt itt
Nagyon szimpatikus kis étterem Sopron belvárosában. Külön kiemelném a kulturált kiszolgálást, és azt, hogy a pincér nagyon figyelmes volt az útitársaim ételallargiájával kapcsolatos szempontjaira.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 23 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2025. július 30. 18:47a párjával járt itt
Kinn a teraszon ültünk le. A konyha szellőzője közvetlenül az asztalok mellett van, ezerrel nyomta ránk a konyhaszagot. Átültünk egy másik asztalhoz, de ott se volt jobb a helyzet. Kicsit később más ült ugyanoda, láttuk, hogy pár perc után ő is átült máshova. Szóval nem csak mi voltunk túlérzékenyek.
2025. július 28. 11:25gyerekekkel járt itt
A szálloda nagyon szép helyen van. Mondjuk a mi szobánk a konyha épületére nézett sajnos. A felújítási folyamatok még zajlanak, így a sarok csiszoló hangjától nem volt egyszerű pihenni. A szoba tiszta, az étterem átlagos. Kicsit furcsa ,ha később mész enni már van ami elfogyott és nem pótolják . A személyzet kedves és segítőkész.
Kiváló 2025. július 23. 7:50a párjával járt itt
3 nap két éjszakát voltunk. A szoba modern, kényelmes és patyolat tiszta volt. Bekészített apró figyelmességek vártak minket amik nagyon jól estek. . . ásványvíz, tea, kávé és gumicukor:D! A szobában széf, hűtő és vízforraló is volt, ami nagyon jó dolog. Első este a konyha nem állt a helyzet magaslatán (Vasárnap) hát voltak gondok.
2025. július 14. 10:09a párjával járt itt
ez a aszáláshely inkább a turázóknak jo mert a kornyéken nincs semmi csak park és erdős részek ami szerintem csak látóknak való ugyan is mi mind a ketten látás és hallássérültek vagyunk és mi nem tudunk ilyen helaekre menni de a környékbeli sétákra nagyon megfeleler nekünk is ami a száláson volt a loftes közlekedés a szobába valamint ami nekünk az akadály mentesitéshez nagyon jó volt mert itt nagyon sok lápcső van és ez nekunk akadály a másik jó dolog az volt hogy az étteremben nagyon rendes és udvarias kiszolgálók voltak mert készséggel segitettek nekünk az étel választásban és az asztalunkhoz is hozták ez nagy segitség volt a látásunk miatt nagyon hálásak vagyunk ezért és köszönjük a wellenes részlegnél magas lépcsőn kellett felmenni és a élmény medence sem müködött igy nem tudtuk használni egyedül csak az usómedencét tudtuk igénybe venni ugy hogy nekünk ez a száláshely nem nagyon felet meg a sok lépcsők miatt