2025. május 28. 22:46a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Akárcsak az egész szálloda. Viszont néhány gondolattal szeretnék az étteremről külön szólni. Először is, a környezet. Szinte biztos, hogy ha valaki éhes, és elé tesznek egy csodálatos, illatos kedvenc-ételt, el fogja fogyasztani még egy gusztustalan és piszkos üzemi étkezdében is. Mondjuk, ha tényleg éhes.
Viszont ha ez az étel egy szinvonalas, tiszta, hozzáértéssel berendezett étteremben van, akkor a hozzáállás illetve evés is más lesz. Itt a Fagusban minden megvan ahhoz, hogy a hangulat (mondjuk fíling) meglegyen. És ehhez még adva van egy terasz, amit hatalmas fák és zöld pázsit vesz körül. Minden étel mesterien volt elkészítve. Ami különösen ízlett, az például a levesek. Narancsos sütőtök-krémleves, brokkoli krémleves kiemelkedő volt. Pazar volt a sült kacsacomb, az omlós tarja rafinált fűszerezéssel, csodás volt az erdei gomba. Tetszett a sokféle gyümölcs és sajttál, a cukrászsütemények soKfélesége. Kiemelném, hogy a reggelihez a finom, friss gyökérkenyerek és zsömlék ellenállhatatlanok voltak. Köszönöm a kulináris élményt. Természetesen szándékomban áll ide visszatérni.