Böngéssz a legfrissebb tiszafüredi értékelések között!

2026. augusztus 9. 20:32a párjával járt itt
Jómagam a kockás abroszos vendéglők világában szocializálódtam, így bizonyos jelenségeket nehezen tudok befogadni a mai vendéglátást illetően. Az ugynevezett trendi éttermek minimalista stílusa engem kisértetiesen emlékeztet a rosszemlékű középiskolai és egyetemi menzák hangulatára, beleértve a kényelmetlen faszékeket és a rendes asztalterítő nélküli, két személyre alig elég bisztró asztalokat.
Kiváló 2026. augusztus 9. 14:48a párjával járt itt
Először voltunk itt. A párom találta ezt az éttermet . A kiszolgálás kedves,barátságos és udvarias. Kellemes ,hangulatos és tiszta hely.Az ételek amit fogyasztottunk csodálatosak voltak. Igazi gasztronómiai élmény. Igazi magyaros fűszerezés. Kiváló. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
Jövőre újra jövünk. Köszönjúk.
Gyenge 2026. július 25. 22:10barátokkal járt itt
Asztalt foglaltunk, időpontra érkeztünk
A kiszolgálás káosz főszezonban hétvégén az ételekre és italokra rengeteget kellett várni, a rendelést felvették, de az asztalhoz nem sikerült kihozni
Ha lehetne 0 csillagot adni, sajnos annyit adnék a hely túlértékelt pedig nagy kíváncsisággal érkeztünk
Szombaton este főszezonban már nincs bécsi borjú a szumma 6-7 főétel közül este 9 magasságban pedig már nincs konyha.
Kiváló 2026. július 17. 14:27családjával járt itt
Kiváló ételek és italok, barátságos és profi kiszolgálás. Árban is abszolút megfelelő. Jövünk idemég!
Kiváló 2026. június 28. 19:27egyedül járt itt
A személyzet végtelenül kedves és segítőkész. A konyha isteni és bőséges. Külön köszönet a látvány konyha séfjének a mesés hamburger és harcsa gyroszért. A szobánk tiszta és kényelmes volt. Talán az egyik ágybetét már kicsit gödrös volt és recsegett az ágykeret. A wellness részlegben minden tökéletesen működött,tiszta és jól felszerelt volt.