Böngéssz a legfrissebb visegrádi értékelések között!

Kiváló 2025. szeptember 10. 5:54egyedül járt itt
A férjemmel a 21. házassági évfordulónkat ünnepeltük a Royal Klub Hotel Visegrádban. Mindennel elégedettek voltunk, kényelmes szoba, tisztaság, finom ételek, a wellnes részleg is kiváló volt. Kedves, segítőkész személyzet. A környéken rengeteg a látnivaló, a várból pedig csodálatos kilátás nyílik a Dunakanyarra!
2025. szeptember 6. 8:48a párjával járt itt
A házassági évfordulónkat ünnepeltük itt. Nagyon hangulatos volt a romantikus gyertyafényes vacsora, az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet is kiváló volt. Negatívnak azt említeném meg, hogy a kilátásunk egy hatalmas pampafű volt, így nem az ablakból csodáltuk a táj szépségét, hanem felkerekedtünk, és jókat túráztunk, ebből is kihoztuk a pozitívat.
Kiváló 2025. szeptember 5. 12:18egyedül járt itt
Véletlenszerű választás volt a Hotel, de a legjobb. 🙂 A recepción mindig mosolygós, kedves emberek fogadtak. A fiatalember +*. 😇 A szoba tiszta, az ágy kényelmes. Bőséges svédasztalos reggeli, ahol a személyzet kedves, és segítőkész. A wellness részleg is tökéletes, ahogy a kinti medence is, és lehetőség van asztaliteniszezni, ami szintén+*!