Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hó nélkül is csodálatos!

Grandhotel Galya Galyatető

Kiváló 2020. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2020.január 10-én érkeztem a teljes családdal (8 fő), amely 3 generációt foglal magába. Az előzetes egyeztetés alapján a kiságy (az öt-hónaposnak) , a pótágy az ötévesnek, a szobáink egymás mellett mind a figyelmességre utalnak. Az ellátás színvonala, az étterem kínálata szintén a vendég-centrikus hozzáállást tanúsítja. A személyzet kedves, figyelmes. Igazi gyöngyszem, bármikor szívesen visszamegyünk.
Amit hiányoltam (de lehet, hogy én voltam figyelmetlen és nem vettem észre, hogy valahol ki van írva), hogy csak a kilátónál tapasztaltuk, hogy felmenni csak "pénzbedobás árán" lehet. Szerencsénkre volt nálunk elegendő aprópénz és ez sem jelentett akadályt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Grandhotel Galya további értékelései

2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
2019.11.18családjával
Kiváló
A szálloda fejlesztésen ment át utóbbi ott tartózkodásunk óta. Ami változtatást igényelne még,az a terasz(ok).Rájuk férne egy kis felújítás.. A kilátás gyönyörű, csend és nyugalom fogadja a friss levegő mellett az odatérőt.Az ételek finomak, nagy a választék, a személyzet kedves.A wellnese is jó.