2024. október 23.gyerekekkel járt itt 55Családi ebédre jelentkeztünk be, 7 felnőtt és 2 gyerek.
Az udvarban könnyen lehetett parkolni és csak egy rövid sétát kell tenni az étteremig.
Kedves, figyelmes kiszolgálás, finom ételek, elfogadható várakozási idő.
Több alkalommal jártunk már itt, most sem csalódtunk.
2024. szeptember 15.barátokkal járt itt 55 Kb. 17 éve jártunk itt, a fiam szalagtűzője után. Elégedettek voltunk mindennel. Most egy barátunk a 77. születésnapjára hívott meg oda bennünket (12-en voltunk). Svédasztalos, sokfogásos vasárnapi ebéd, előre lefoglalt asztal. Érkezünk 11:50-kor, megmutatják a helyünket, 12 óra után összejön a teljes csapat.
Négyféle leves sokféle főétel és desszertnek gyümölcsök, sütemények. Csupa finomság. Az italokat hamar kihozzák, a köszöntések után meglátogatjuk a kínálatot. A társaságban vannak több dologra érzékenyek, illetve a "vonalaikra vigyázók" is. Mindenki talál kedvére és fogára valót. Nekünk megint jó tapasztalataink voltak. Bár nem olcsó, de legalább jó hely. Bármikor szívesen visszamegyünk. Talán az egyetlen "hátrány" a kicsi udvar, ami hamar megtelik parkoló autókkal, de az étteremben szerzett élmények ezt feledtetik.
2024. február 11.barátokkal járt itt 55 Nagyon friss az élmény, pár órája jöttünk haza erről a nagyon kellemes helyről. Télen is szép. A tópart kellemes sétára csábít, még a szeles idő se tartson vissza, mert mire fázni kezdenél, már körül is jártad. Az épületben kellemes meleg fogad, a presszóban vagy az étteremben vehetsz magadhoz "védőitalt", ha mégis átfáztál volna.
A dolgozók kedvesek, segítőkészek, mindenhol tisztaság. családias légkör vesz körül. Most voltunk itt először, de remélem, nem utoljára. Szívesen ajánlom minden érdeklődőnek!
2023. november 12.barátokkal járt itt 45 2020. november 2. hétvégéjét töltöttük itt a barátainkkal. Már jártunk itt évekkel ezelőtt, akkor magasabb volt a színvonal. Összességében most sem lehet panasz, inkább az apró "bosszúságok" azok, amelyek árnyékot vetettek a hangulatra. Most belefutottunk egy telt-házas hétvégébe. A termál részleg ennyi embernek kicsinek bizonyult.
A vízhőfokra is többen panaszkodtak, mert elég "hüsi" volt, egyszer láttuk az illetékest hőfokot mérni, mondta is a vendégeknek "felfűtöm 40 fokra és mára nem lesz gondom vele". Így is tett. A szoba viszont tiszta és nagyon kényelmes volt. Az étkezés két turnusban történt, ezért nem volt tülekedés, viszont az ételek mindkét napon nagyjából ugyanazok voltak, az ízekkel nem volt gond, de néhol nem az volt a tájékoztató kártyán kiírva, amit valójában láttunk. A reggelinél a gyümölcslé automata a narancslé helyett vizet adott, az ananászlé valami agyonédesített aroma vagy szörp lehetett. A személyzet viszont udvarias, segítőkész volt. Összességében nem éreztük rosszul magunkat, de az én emlékezetemben nem ilyen Balneo Hotel él. Vissza fogunk valamikor jönni, hogy megtaláljam és visszakapjam az emlékeimet! Remélem , sikerülni fog!
2022. november 20.a párjával járt itt 55 3 nap-2 éjszakát töltöttünk itt a feleségemmel. A múltidéző kastélyból, Bikalról érkeztünk a jövőbe. Az éles kontraszt még érdekesebbé tette itt töltött napjainkat. Kedves, segítőkész személyzet, udvarias kiszolgálás, tisztaság, családias hangulat jellemzi a szállodát. Finomak az ételek, mindenki találhat kedvére (fogára) valót.
Nagyon kellemes a fürdője is. A szálloda által szervezett pincelátogató program megkoronázta a napunkat. Jó volt itt lenni!
2022. november 20.a párjával járt itt 55 A feleségemmel októberben vettünk részt egy 3 nap . 2 éjszakás kalandban. A kastélyban szálltunk meg egy nagyon kellemes hangulatú. múltidéző szobában. Az udvar és a kert ősszel is nagyon szép, látszik,hogy gondos kezekben van. A programok érdekesek, mint ahogy az egész környezet. A gyermekekkel érkezők is találnak elfoglaltságot a gyerkőcöknek a játszótéren.
a lovagi tornák helyszínén vagy éppen az "állatudvarban". A dolgozók (személyzet) figyelmesek, segítőkészek, az ellátás kiváló. Bármikor szívesen visszamennénk.
2022. január 24.gyerekekkel járt itt 55 Hosszabb kihagyás után "kimozdultunk". Szép időt fogtunk ki, szándékosan korábban érkeztünk Nyíregyházára. Tettünk egy kirándulást a Vadasparkban, amit télen is érdemes meglátogatni. Csak ennek utána mentünk a Hotelbe, ami kívülről is nagyon szép (és esti kivilágításban is). Hamar túl voltunk a bejelentkezési procedúrán és elfoglalhattuk a szobát.
A személyzet kedvessége, a tisztaság már elsőre szimpatikussá tette a szállodát. A szobák modern stílusúak, ízlésesen berendezettek. A felszolgálók figyelmesek. Az ételek változatosak, finomak, szerintem mindenki találhat köztük "fogára valót". Ha mégsem: maradjon éhen! Külön élmény volt - elsősorban a gyerekeknek - hogy egyik este megjelent a szálloda címerállata, ahogy a gyerekek nevezték, a fehér tigris is. Sok fotó készült vele, még több pacsi, integetés és közös séta vele tette boldogabbá az aprónépet. A közvetlen átjárás lehetősége a fürdőbe fűtött folyosón szintén nagy jótétemény. Szívesen jövünk vissza!
2021. november 30.gyerekekkel járt itt 55 November végén jártunk Síkfőkúton. Szokásunkhoz híven bementünk ebédelni vagy ez már inkább uzsonna volt. Nyolctagú csapatunkban két nagyon kiskorú is volt, ők ketten próbáltak elfogyasztani egy pizzát (a pizzájuk most is nagyon finom volt). Mi felnőttek, és szülők mindenki mást vagy másfajta pizzát fogyasztottunk.
Mivel nagyon régóta járunk hozzájuk, van összehasonlítási alapunk. Ritka szerencsések vagyunk, hogy bármikor is mentünk, kiváló ellátásban volt részünk. A színvonalat tartják. Nem mondom, hogy olcsó hely, de a vendég a pénzéért szolgáltatást, tökéletes kiszolgálást kap. Ha arra járunk, nem hagyjuk ki.
2020. október 12.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Október elején jártunk itt egy barát-házaspárral. Tetszett az épület, a fogadtatás, az "ügyintézés" gyorsasága, rugalmassága. Üdvözlőitallal köszöntöttek bennünket, a melegben jól esett a limonádé. Tiszta, kényelmes szoba, a hűtőbe bekészített meglepetés pezsgővel.
Külön kiemelném a másnapi borvacsorát, amit kellő "felvezetéssel" tálaltak, hozzáértőn kommentálva. hogy mit is kapunk enni-inni. Figyelmesség volt a felső fokon. Kis szállodáról lévén szó, a többi vendéggel is hamar összebarátkoztunk, már-már családias légkör alakult ki (bár valószínűleg nem volt telt ház). Aki csendre, nyugalomra, udvarias kiszolgálásra vágyik, itt megtalálja.
2020. október 12.barátokkal járt itt 55 Egy kedves barátunk invitálásának eleget téve, szeptember közepén töltöttünk el itt egy hétvégét. Ő már járt itt korábban, ezért otthonosan járt-kelt a hotel és a fürdő között. Azt mondta, az ellátás színvonala ugyanolyan jó, mint legutóbb, amikor itt járt. Nekünk csak más szállodákkal van összehasonlítási alapunk, de rögtön "dobogós" helyre került a Barack".
Sorolhatnám a tisztaságot, a kiszolgálást, az ételeket, a figyelmességet, a kényelmet, minden tökéletes volt. Ráadásul az időjárás is. Szívesen ajánlom másoknak és még mi is visszatérünk.