Fél úton a fürdő és városháza között található a Family panzió, melynek éttermét egy fürdés után látogattuk meg. A viszonylag kicsi étterem tiszta és hangulatos. A pincér hölgy az étlap átadásánál megkérdezte, hogy fürdőbő jövünk? Igen, honnan tudja? Olyan jó, kellemes fürdő illatuk van. . . .
Szinte az egész étlapot végigbeszéltük, melyik miből van, hogyan készítik, milyen köretet ajánl. Szakmailag is felkészült lévén, hamar "megtaláltatta velünk" amit enni szeretnénk. Közben a szomszéd asztalnál is figyelmesen tájékoztatta a nyugdíjas hölgyeket, a városban található látnivalókról is. Rövid idő alatt elkészült a frissensült, melynek házias illata és íze nagyon jó étvággyal párosult. Családoknak, üzletembereknek is ajánlom figyelmébe.